E sada u čemu je problem - danas smo nakon dosta vremena i hodanja okolo naokolo odlučili kupiti autosjedalicu. Odabir je pao na Maxi cosi cabriofix i to iz razno raznih razloga namjeravamo ju montirati uz pomoć pojaseva od auta.
Taman mi mislili obaviti kupnju kad nam prodavačica kaže odnosno pita nas da li u autu iza imamo dovoljno dugačak pojas. Mi naravnopa valjda imamo. Pitamo mi kako ona to misli dovoljno dugačak, a ona kaže da je ona kupila istu sjedalicu i da ju u svom Renaultu koji je star 10 god nije mogla montirati (mi imamo Mazdu 323f staru 10 god) jer su joj pojasevi bili prekratki. Nije mogla montirati niti samu sjedalicu niti bazu za istu. Naravno da smo se zabrinuli i odgodili kupnju makar smo pokušavajući izvući pojas u svom autu onako na oko zaključili da nam se čini dovoljno dugačak.
E sada mene zanima ima li itko ovakvih iskustava, te da li je moguće da se desi tako nešto? Nije mi se svidjela ni opcija koju nam je kasnije predlagala a to je da ona sjedalicu na kraju stavila na prednji sic s tim da ga je pogurala do kraja prema naprijed i na taj način uglavila sjedalicu hm ...
Vi sada pomažite![]()

pa valjda imamo. Pitamo mi kako ona to misli dovoljno dugačak, a ona kaže da je ona kupila istu sjedalicu i da ju u svom Renaultu koji je star 10 god nije mogla montirati (mi imamo Mazdu 323f staru 10 god) jer su joj pojasevi bili prekratki. Nije mogla montirati niti samu sjedalicu niti bazu za istu. Naravno da smo se zabrinuli i odgodili kupnju makar smo pokušavajući izvući pojas u svom autu onako na oko zaključili da nam se čini dovoljno dugačak.
Odgovori s citatom