Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Nemogućnost montiranja autosjedalice

dee dee avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno Nemogućnost montiranja autosjedalice

E sada u čemu je problem - danas smo nakon dosta vremena i hodanja okolo naokolo odlučili kupiti autosjedalicu. Odabir je pao na Maxi cosi cabriofix i to iz razno raznih razloga namjeravamo ju montirati uz pomoć pojaseva od auta.
    Taman mi mislili obaviti kupnju kad nam prodavačica kaže odnosno pita nas da li u autu iza imamo dovoljno dugačak pojas. Mi naravno pa valjda imamo. Pitamo mi kako ona to misli dovoljno dugačak, a ona kaže da je ona kupila istu sjedalicu i da ju u svom Renaultu koji je star 10 god nije mogla montirati (mi imamo Mazdu 323f staru 10 god) jer su joj pojasevi bili prekratki. Nije mogla montirati niti samu sjedalicu niti bazu za istu. Naravno da smo se zabrinuli i odgodili kupnju makar smo pokušavajući izvući pojas u svom autu onako na oko zaključili da nam se čini dovoljno dugačak.
    E sada mene zanima ima li itko ovakvih iskustava, te da li je moguće da se desi tako nešto? Nije mi se svidjela ni opcija koju nam je kasnije predlagala a to je da ona sjedalicu na kraju stavila na prednji sic s tim da ga je pogurala do kraja prema naprijed i na taj način uglavila sjedalicu hm ...
    Vi sada pomažite

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Moguće je. Zato se preporuča prije kupnje isprobati montirati AS u automobil.
    A za ove njene prijedloge..ajme!

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

čekaj, prodavačica koja prodaje autosjedalice je sama sebi kupila sjedalicu koju nije mogla montirati u svoj auto?!

svakako je pouzdana i stručna, kao i njeni savjeti

pa najbolje da se vratite do nje i kažete je da, poučeni njenim iskustvom, sjedalicu želite isprobati u autu. ako je možete vezati, super, ako ne, onda tražite drugu, i opet isprobajte.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Da moguče je i mi smo imali neku autosjedalicu koju nismo baš lijepo mogli montirati u auto a imali smo twinga.
    Tako da prvo isprobaj pa kupi.
    Iako ne bi rekla da maxi cosi i mazda ne idu skopu.
    Ali sigurnije je probati i uvjeriti se zar ne.
    Mi smo isto kad smo kupovali onu od 15-36 prvo probali , i bez problema su nam dali, pa smo onda kupili.
    A kupili smo u baby media shopu

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nama je Bebe Confort Creatis Fix bila na knap, ali zbilja knap u Hyundai Santa Fe-u...meni isto nije palo na pamet ranije isprobavati, poslije sam bila sretna što ju ikako možemo pričvrstiti. U drugom automobilu nema nikakvih problema

dee dee avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Hvala puno na vašim iskustvima. Mi ćemo probati pitati pa nam možda izađu u susret i dopuste nam da ju probamo. Ali dobro korisna mi je već informacija da se stvarno tako nešto realno može dogoditi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •