Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Testiranje u Erste banci!!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno Testiranje u Erste banci!!

Pozdrav svima,uskoro bi trebala na testiranje za posao u Erste banci pa bi me zanimalo da li neka od vas ima iskustava sa tim,kakvi su to testovi i ako radite kod njih kakvi su uvjeti rada i prosječna plaća?!

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Testiranja za posao u večini se svode na testiranje kao za auto školu ( bar je tako bilo u Zabi) + psološko testiranje. Za plaće ne znam.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Test se u bankama obično sadrži od sljedećeg:
    - test ličnosti (jesi li timski igrač - tu su česta pitanja jel voliš više tenis il košarku, smetaju li te promjene, koliko si točna, imaš li empatiju prema drugima, koliko si marljiva, jesi li vedre ili sjetne naravi...)
    - test engleskog
    - test komp vještina (osnove excela i worda)
    - test inteligencije (ako postoji, manji je)
    - test vizualnog snalaženja (npr. za gđe. na šalteru je bitno da brzo ukucavaju i razaznaju brojeve)
    - test logike (daju kao neku zagonetku koja ima jednostavno rješenje, nešto tipa mozgalica)

Nakon što si "prošla" testiranje slijedi intervju na kojem su obično tvoj budući rukovoditelj, njegov kompić rukovoditelj i netko iz ljudskih resursa.

Dress code - creno odijelo, bijela košulja, poslovne cipele, decentna šminka, ruž boje usana, ništa napadno.

Plaća - početna za SSS je cca 4.000kn, a za VSS cca 5.500kn ako si pripravnik. Obično je probni rok 6 mj.

Na intervjuu se interesiraj je li uplaćuju dopunsko zdravstveno osiguranje, koje je radno vrijeme, koliko je kolega u timu, hoće li biti terenskog rada - prekovremenih sati, itd...

Oni će te pitati stvari poput: imaš li neku manu i koja je? kako se snalaziš u novom okruženju i jesi li prilagodljiva promjenama, koja su tvoja bivša radna mjesta i zašto si dala otkaz, imaš li želju napredovati u poslu, koje su tvoje ambicije, u kojem bi odjelu banke željela raditi (poslovni klijenti, građani...)

Iva M. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj PericaY2K prvotno napisa Vidi poruku

Plaća - početna za SSS je cca 4.000kn, a za VSS cca 5.500kn ako si pripravnik. Obično je probni rok 6 mj.
    Nisam baš sigurna za ovo. Kada sam ja radila u Erste 2004. sa VSS sam imala 3500kn prvih 6 mjeseci.
    Kada su mi trebali produžiti ugovor trebala sam dobiti 4000kn, ali ja sam našla bolje plaćeni posao.

Ne vjerujem da je sada bolje. Jedino kaj ja nisam radila kao financijski savjetnik nego u jednoj drugoj službi,
    a znam da su oni nešto bolje plaćeni tako da ovisi za koje mjesto se kandidiraš.

A testiranja se ne sjećam baš najbolje, znam da je bilo puno kraće i jednostavnije od ostalih banaka (bila sam još u PBZ i RBA) i sjećam se prijevoda na engleski (trebalo je znati dosta bankarskih izraza).

anitak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

da dignem ovu temu...interesira me kako izgleda testiranje worda i exela ,u erste banci za blagajnika....ajmo bilo kakve info su dobrodosle ,ovo je zadni krug i sad se moram pokazat naj u svim poljima....

anitak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

:Kaj nitko

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

a kad si bila na testiranju? i u zg ili ?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •