Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: biciklići

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno biciklići

željela bi filipu kupiti biciklić s pomoćnim kotačima (on baš i ne bi to želio). gdje da tražim? ne bi nešto skupo (nemam pojma kakve su cijene) jer bi mi se moglo dogoditi da ga ne želi pogledati, a opet ne bi nešto jako nekvalitetno pa da se recimo pedale teško okreću (čula sam priču o takvim dječijim biciklima). da li je netko kupovao tako što ovih dana?

Lucija_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

evo suprug je bas kupio sinu (4 g) bicikl i mali je lud za voznjom iako smo bili skepticni jer uopce nije pokazivao interes. mi se odlucili za malo skuplji (150 eura minus 20% povrat, znaci 130 eura) u brezicama, jer racunamo i na brata i seku to je neki ducan maraton.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

evo ovako,ako vam je blizu turbo limač ima odčičnih bicikla za oko 500knnaša malecka ima tri godine i super joj je

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

i mi imamo iz turbo limača,super je, dok se nauči dobro voziti onda valja kupiti neki pošteniji

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mi smo isto u potrazi za biciklom. Nebi isto neki skupi za početak jer neznam hoće li htjeti voziti se. mislim da ćemo na kraju isto uzeti taj iz TL-a jer tu kod nas nisam ni našla neki drugi slične cijene s torpedo kočnicom :/

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mi kupili u eurobike-u u Martićevoj 16'' za 479kn. Sasvim solidan!
    Predpostavljam da je 12'' još jeftiniji?

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

MI kupili u DSG bike shopu (Središće, a ima ga i na Ilici)...nemam pojma koja je veličina guma, cijena mu je 1275 kn, sa popustom 1147 kn. ovaj model http://www.dsg.hr/proizvod.asp?Sifra=5496
    Malac ima sad 101 cm (3 godine)...
    Bicikl je odličan, najbolje od svega što smo vidjeli....nema ništa plastično na njemu, sic je tako mekan i udoban..sve živo se da namjestiti po potrebi (čak i udaljenost ručne kočnice da odgovara dužini prstića)...
    Sad mu je ok, sve je na najnižoj razini, a ima još puno lufta za povišenje/približavanje, udaljavanje upravljača kako bude rastao...

Nismo planirali dat toliko love al prije 2 godine je dobio bicikl (plaćen 650 kn) koji se raspao za kratko vrijeme a nije ga ni vozio jer je bio premali...bicikl je stajao u kući i do njegove zanimacije su mu pukle obje kočnice, nakon početka vožnje u 2 tjedna otišla oba pomoćna kotača (pa smo kupili nove za 80 kn)...Sad je već sav zahrđao (a stoji u kući u hodniku, nije ni na hladnoći ni na kiši i sl)..tak da mi se ne daje sad opet 500-600 kn a onda sljedeće godine opet...a sad obožava bicikl i puno ga vozi a i dobro će doć za par godina kad će ga braco nasljediti.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

MI kupili u DSG bike shopu (Središće, a ima ga i na Ilici)...nemam pojma koja je veličina guma, cijena mu je 1275 kn, sa popustom 1147 kn. ovaj model http://www.dsg.hr/proizvod.asp?Sifra=5496
    Malac ima sad 101 cm (3 godine)...
    Bicikl je odličan, najbolje od svega što smo vidjeli....nema ništa plastično na njemu, sic je tako mekan i udoban..sve živo se da namjestiti po potrebi (čak i udaljenost ručne kočnice da odgovara dužini prstića)...
    Sad mu je ok, sve je na najnižoj razini, a ima još puno lufta za povišenje/približavanje, udaljavanje upravljača kako bude rastao...

Nismo planirali dat toliko love al prije 2 godine je dobio bicikl (plaćen 650 kn) koji se raspao za kratko vrijeme a nije ga ni vozio jer je bio premali...bicikl je stajao u kući i do njegove zanimacije su mu pukle obje kočnice, nakon početka vožnje u 2 tjedna otišla oba pomoćna kotača (pa smo kupili nove za 80 kn)...Sad je već sav zahrđao (a stoji u kući u hodniku, nije ni na hladnoći ni na kiši i sl)..tak da mi se ne daje sad opet 500-600 kn a onda sljedeće godine opet...a sad obožava bicikl i puno ga vozi a i dobro će doć za par godina kad će ga braco nasljediti.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

obavezno vodi filipa u kupovinu, jer je jako bitno da on i isproba bickil, ne mislim samo okretanje pedala, vec i visinu. dakle kad sjedne, koliko se ja sjecam morao bi staviti nogu punim stopalom. mi imamo 12 inch-ni, ali kako je filip visi od BC-a onda njemu treba i veci. mi kad smo kupovali krenuli smo od trga prema marticevoj i vlaskoj. u tom potezu imas dosta ducana koji prodaju, mene su dojmili iz ducana kojem se ne sjecam imena, ali nalazi se u vlaskoj nas trani petrove crkve. ali prema trgu. nisu u vezi, vec imaj ubas ducan u vlaskoj. u ducan se penjes uz stepenice. na zalost nismo kupil kod njeih jer nisu imali bickil kakav je trebao za BC-a, ali su se potrudili nam objasniti tocno sto mu trebamo kupiti.

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

tog se i bojim spajalica da filip trebaprobati jer bi on od jučer romobil baš kao onaj koji ima tvoj bc ž(nisam ni znala da ga ima)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •