Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 106 od 106

Tema: Je li me varaš?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Hvala Anemona.

Danas sam ga zezala da je zabrijao (budući se ne seksam prek tjedna s njim) da onda hopsam s nekim drugim... Istina je da se treba prilagođavati situaciji, i proći cijelu trudnoću bez seksa je prava žrtva ali onda čovjek nađe druge oblike nježnosti i čak više učvrsti vezu na drugim razinama (duhovno, nježnosti...) tako da vjerujem da ste sada još više povezaniji

evo malo smo porazgovarali, i rekao mi je da me više nikada neće pitati takvo pitanje i još je nadodao: ajd nemoj pliz više o tome, pa jesmo li sve lijepo razriješili? (kužim da mu je žao)

na kraju sam mu rekla da ću ja paziti s kim sam i u kojoj mjeri ljubazna i da će i to riješiti dio nesporazuma. i to ga je razveselilo.

eto drage moje curke, mislim da smo sve skupa riješili, nadam se da neće biti više ljubomore u tim razmjerima. ako se slučajno ponovi, onda ću znati da se ponavlja i to je razlog za veću brigu i konkretne poteze - Nia_Zg, imam tvoj primjer u vidu, i toplo se nadam da neće bit replay

pusa svima

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a bi li ga veselilo da vidi da si sve skupa lijepo opisala na forumu?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

moj dragi čak ima i profil tu na Rodi, i to ga je otvorio kada nam je bilo teško s malenom i kada ja nisam bila sposobna ić ni na wc, a kamoli na web. i tada je tražio savjet i dobio lijep odgovor. zna za moj nick.

ako si ikada radila na sebi, u vidu duhovnog odrastanja i sazrijevanja u bolju i kvalitetniju osobu, shvatit ćeš da je put do sreće trnovit, pun suza, bolan i da traje - no na kraju dobiješ nagradu u vidu prosvjetljenja s nečim što ti oplemeni život na više načina.

mm i ja funkcioniramo na taj način, naše svađe nikad ne završe sa p.m., već završe s time da priznamo oboje gdje smo u krivu i nađemo rješenje da se situacija ne ponovi.

ovaj post je išao mimo njega jer uistinu sama nisam znala što i kako nakon tog njegovog pitanja. nisam znala što da ga pitam, kako da reagiram, i pomoć forumašica mi je osvijetlila put.

ako mm ikada pročita ovaj post (a bilo bi dobro da ga pročita) može reagirati na 2 načina:
    1. biti sretan - jer je shvatio da mi je do te mjere stalo do naše veze da sam nešto poduzela u toj kriznoj situaciji - što je dovelo do rješavanja problema. na ovaj način smo oboje duhovno rasli i taj cilj je ispunjen.
    2. biti nesretan - to znači da nije spreman na žrtvu kako bi nam bilo bolje, jer da ovog posta nije bilo, tko zna kako bi mi danas razgovarali i jel bi se takvo pitanje ponovilo.

jednom davno je jedna forumašica napisala post: Koliko ste iskreni na ovom forumu. Bilo je svakakvih odgovora.
    Znaš što sam ja odgovorila? "Kada se neka kokoš zaleti i baljezga po forumu, odem na wc i imam odlično srać štivo."
    Što će ga reć: "Trolovi molim vas ne spamajte mi po temi"

Hvala svima koji su svojim mišljenjem i iskustvom omogućili da ovaj post ne bude srać štivo i nadam se da će pomoći mnogim parovima koji se nađu u našoj situaciji jer stoga i postoje iskustva - da se dijele, kako bi svi bili ispunjeniji.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

eto perice baš mi je drago da ste riješili ili da ste barem našli put za rješenje problema....a i vikend je pa sretno vam bilo

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Eto, kak ja volim hapy end.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

hehehe
    meni je ova tema simpatično smiješna.
    doduše meni je u zadnjih tjedan dana sve simpatično smiješno.

no, preice ne uzrujavaj se too much. što se tiče njegove ljubomore tj ovog što mu smeta, mislim da tu veliku ulogu igra i beba. ti i beba ste doma. on radi. može biti da mu je žao što je tako, što i on nemože biti s vama. sigurno se i sam zabrine kad te nazove a ti se odmah ne javljaš, je li sve ok, da se nije nešto desilo bebi itd... sve će to doći na svoje. i bez obzira što ti bilo tko drugi kaže, ti sama najbolje znaš kakav je vaš odnos i njeguj ga, pa ako treba i ako će njemu tako biti lakše sto puta ga uvjeravaj da ga voliš i da ga ne varaš i da je on jedini u tvom životu.

ma sve su to slatki problemi koji se riješe ljubavlju, pažnnjom i razgovorm

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •