-
Osoblje foruma
kukice za ručnike: koje i gdje?
kako ne želim bušiti svoje brand new pločice, tražim neke dobre koje se lijepe.
u starom stanu smo imali neke fantastične koje smo zalijepili prije 7 godina i bez obzira što smo sve na njih stavljali - još uvijek se drže. ali se ne sjećam niti marke niti dućana gdje smo ih kupili.
sve što sam nakn toga kupila se drži maksimalno 2 mjeseca i onda otpadne.
-
mi smo u Bauhausu kupili držač za toalet papir koji se lijepi, i eno ga stoji dvije godine. OK, radi se o toalet papiru, ali znam da je bio puno skuplji od onih uobičajenih, tako da bi iz te linije moglo biti to to. Naravno da ne znam kako se zove, ali eto bar znam dućan
-
tupperware ima jako dobre za ljepljenje
-
mi imamo one od fackelmanna, kupljenje prije dvije godine (mislim u bauhausu), drže odlično i nikad ne padnu na pod.
doduše, treba ih svaka 2, 3 tjedna opet malo pritisnuti jer kao da malo popuste (napuni se zraka).
a možda je i to moja fobija da ne padnu pa ja to stišćem
-
Osoblje foruma
moje od fackelmana padnu nakon par mjeseci
drže duže od ostalih, ali svejedno na kraju padnu
ove koje su držale 7 godina, i još uvijek drže, nisu imale klasično ljepilo otraga, nego nešto prozirno, kao silikon, i dobili smo nekoliko rezervnih tih silikona (ali ih nikad nismo morali upotrijebiti).
zna netko nešto o tome?
-
Osoblje foruma
imaju neke nove fensi u Bauhausu, lijepe se i onda kao stegnu nekim sistemom s vidama (ne buše!), ne sjećam se marke, u crnim su kutijama, mi imamo šipku za ručnike i ino, držač za WC papir i sve drži ko zavidano
-
Mislim da ima u Lidlu nešto takvo na akciji. Kakva je kvaliteta - ne znam.
-
Mi smo sve kupaonske rekvizite, uključujući i držače za ručnike zalijepili silikonom,jer njega jednostavno kasnije možeš skinut s pločica.Imamo one ringove na koje se objese ručnici, i drže od kad smo ih stavili.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma