Pokazuje rezultate 1 do 50 od 73

Tema: Ishrana bebe 8-9 mjeseci

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

A ja bih ti sad mogla nabrojat moju rodbinu gdje je prosječna dob 85-90g. Ozbiljno, nije sprdnja, ni čisto da ti kontriram.

Ali, ono što sam ja htjela reći je da nama rana dohrana nije izazivala alergije, a danas svako 5. dijete nema alergiju. Uzroci tumora, visokog tlaka .. mislim da ipak ne leže u malo ranije uvedenim namirnicama (tu ne mislim na pretjerano soljenje i ubijanje u šećerima u ranoj dobi).
    Pa ću opet ponovit, najmanji problem je kad je nešto uvedeno - što ne znači da se bebi od 4 mj. može davati grah i jaje, pa ni ekološki uzgojeno, veči je problem kakve je kvalitete ta hrana koju uvodimo.

Što se tiče čokolade, ja je nisam kupovala, dakle nije je bilo u kući (osim za moje potrebe, ali to dijete nije znalo ni vidjelo ), ali kad su prošli 1,5g. nisam se previše opterečivala što bi im svekrva ili netko tu i tamo dao kockicu, tu su i rođendani i tako...
    Samo ću još dodati da sam ja dijete kojem je čokolada bila ograničena u djetinstvu (mama je imala kategoričan stav spram slatkog), pa sam prvom prilikom kad sam imala koju kunu i mogla sama odlučivat, kupila 7 čokolada i pojela ih odjednom, kad tad nisam doživjela srčani udar, neću nikad .
    Dobro, možda to govori o mojoj gluposti , ali eto i dan danas sam čokoladomanka, samo takva
    Posljednje uređivanje od Arijana : 25.04.2010. at 00:50

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •