Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: sportski program dv vjeverica - ide li tko?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno sportski program dv vjeverica - ide li tko?

Ide li tko u sportski program DV Vjeverica na Mihaljevcu?
    Objavili su da imaju mjesta za 40 novih polaznika ...
    Jeste li zadovoljni?
    Kako u biti izgleda jedan njihov dan?

Imaju li posebne kriterije pri upisu - tj. tko ima prednost (osim onih uobičajenih kategorija) ... Čujem da je veliki interes pa me zanima kolike su nam uopće šanse za upis ...

sanjas33 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U vjeverici imaju liste čekanja već godinama. Vrtić je kvalitetan, prati se motorički razvoj djeteta bez predispozicija da stvore malog sportaša, već isključivo sport kao zdravi način življenja. Nema presinga, nego je športski program integriran u redovni. Jest da puno košta, ali i vrijedi. Sličnih programa ima puno po Zagrebu, pa ak ti Vjeverica nije baš u blizini možeš odabrati i neki drugi slični sportski vrtić. Vjeverica je provjereno odlična!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sanjas33 prvotno napisa Vidi poruku
    Sličnih programa ima puno po Zagrebu

tražim, ali ne pronalazim ... imaš li info u kojem gradskom vrtiću to nude? ja bih da svaki dan imaju nešto od sporta kao u Vjeverici ...

sve što sam pronašla su oni dodatni programa dva puta tjedno koje nude tipa zagi-sport, step by step i sl.

sanjas33 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u Novom Zagrebu čini mi se Travno, Dugave, Zapruđe, Sopot, Duga na Pešćenici, Srednjaci, Remetinec priprema grupu za jesen, Iskrica na Vrbiku, Marijana Sacsa isto na Pešći...Ima stvarno dosta vrtića koji rade svakodnevne sportske programe, baš u okviru redovnog programa, e sad koliko je cijena to valjda formiraju u vrtiću!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pričali smo danas s vrtićem
    Kažu da jedini u gradu imaju takav program.
    I nije takva navala. Obično koliko bude mjesta, toliko djece prime.
    Prednost imaju oni s uobičajene liste za prednost i naravno djeca koja su kod njih već u vrtiću, samo se s 4 godine opredjeljuju za jedan "smjer" (njemački, sportski...)

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

malo podizem jer mi starija iz redovnog odlazi u sportski program u spomenutom vrticu. Koliko sam primjetila, dosta je zainteresiranih ali mislim da ce se i nova djeca upisivati bez problema jer je nazalost nekim roditeljima cifra preskupa.
    Imaju jedini takav program u gradu, kad vidis, a nadam se da hoces biti ce ti jasno zasto. Dvije su grupe u koju bi tvoj maleni mogao upasti, jedna je krenula prosle godine, a druga se formira ove, u tu i moje djetesce krece pa tko zna, mozda ce ici i zajedno.
    Kako bilo, mi smo zaista zadovoljni tim vrticem i tetama.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Sportski program se provodi i u DV Jarun - dakle, svakodnevni, integrirani, sportski program - što znači da 4 dana u tjednu imaju "trening" po sat vremena. Vrtic ima ugovor sa Kinezioloskim fakultetom, radi se po programu kinezioloskog fakuletea i treneri su kineziolozi.

Plus, svuda ih vode - bili su na zagreb indoorsu, vaterpolu, bili su na treningu medveščaka, danas su bili na rukometu; kod njih su bili karatisti i capoeira (to sve ove sezone kako mi idemo u vrtić).

Uglavnom ja zadovoljna.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Pričali smo danas s vrtićem
    Kažu da jedini u gradu imaju takav program.
    nisu jedini nego najstariji

mi smo u takvu grupu išli u DV Jarun, ovo što piše toma_06 i dijete i mi smo bili zadovoljni

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Mi smo bili zainteresirani za taj športski program, al su nam rekli da smo premali - upisuju se djeca tek s navršene 4 godine.
    Od naših susjeda mala (5 g.) ide i oni su jako zadovoljni, a sad kako točno izgleda njihov dnevni raspored, ne bih znala.
    Što se upisa u taj program tiče, od tih istih susjeda čula sam da uopće nije frka i da u tom programu uvijek ima mjesta, no kad sam čula cijenu istog, postalo mi je jasno i zašto. Cijena je boli-glava .

Inače, istina je da nemaju jedini u Zagrebu športski program - recimo, i DV Medveščak ima tzv. integrirani športski program, no ovi u DV Vjeverica tvrde da je njihov jedinstven u Zagrebu .

A usput, ovo kaj se piše o njihovim listama čekanja, nisam sigurna da je točno. Naime, meni je lani u svibnju ravnateljica osobno rekla da nikakve liste čekanja kod njih ne postoje i nek dođemo predati zahtjev one godine kad i kanimo ići u vrtić .

ana123 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

JA kolko znam u Vjeverici je i prehrana djece drugačija, kao zdrava, tj. jako paze na to, u skladu sa sportskim programom. A i većina drugih vrtića ima sportskiprogram 2 puta tjedno, ovima je to u normalnom programu. Treba probat, pa vidjet. Cula sam samo pozitivno o njima.

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja bih molila info: tko vodi taj športski program verificiran od strane Ministarstva?
    tko su ti treneri? udruga? ime?

zahvalna na bilo kojoj info

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

vjeverica je prva uvela integrirani sport to znam, ali do danas ima puno vrtića koji imaju integrirani sportski program - među njima i Travno
    treba paziti na razliku
    - integrirani znači 4ili 5 dana određeni program (a to je sport, engleski, njemački ..) u integrirani sport obično dolazi prof kineziolog i radi sa djecom uz tete. a integrirani jezik rade tete odgajatelji sa dodatnom specijalizacijom iz dotičnog jezika
    plaća se vrtiću!

skraćeni - 2xtjedno po 45 minuta
    odrađuje neka udruga/škola po svom programu koji MORA biti verificiran od MZOŠ i provode ga profesori ili apsolventi određenog područja
    plaća se onome tko daje program

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

fyi
    u našem vrtiću je upravo spomenuti gdin - predsjednik je udruge "sportska piramida"
    nadam se da će sve biti ok

ja sam, naravno, morala ići provjeriti i registar udruga

baš uslijed silne ponude i svakakvih situacija, htjela sam biti malo informiranija

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •