Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: užasno me boli!!!!

sensei avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno užasno me boli!!!!

Imam bebu staru 6 dana i ragade na bradavicama još iz bolnice.
    Užasno sam isfrustirirana jer bebač hoće cicati, položaj je dobar ( potvrdile mi sestre u bolnici), mažem sa Purelanom, sve radim kako treba, ali rane ne zacijeljuju, preko dana izdržim bol, ali navečer mu damo (kršitelj koda) jer ne mogu više izdržati bol.
    E da, stavljam šeširiće jer bez njih nema šanse da bi izdržala.
    Bojim se da ne dobijem gljivice ili neku infekciju, molim Vas pomozite mi još nekim savjetom.

Još jedno pitanje, koliko dugo beba u prosjeku bi trebala biti na cici?
    Na početku je bio po dvadesetak minuta, ali zadnja dva dana po sat vremena na svakoj cici, mislim da to nije normalno.., a i ne mogu podnijet jer me bole bradavice..

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nazovi sos za dojenje 01 61 77 520, radi i danas od 9.00 do 21.00

ima tu svačega (ragade + šeširići + adaptirano) pa mislim da ti stvarno treba 1 na 1 razgovor sa savjetnicom.

ono što ti mogu reći jest da je podoj od sat vremena sasvim normalan i vrlo čest ima i dužih

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Samo sam ti htjela reći da sam i ja s drugim djetetom imala ragade i bol je bila užasna, znam kako ti je. I moja curica je bila u dobrom položaju - sestre potvrdile, a i ja sam imala gotovo dvogodišnje dojilačko iskustvo sa starijom kćeri.

Nadam se da si već nazvala SOS, a moj savjet ti je da bradavice što češće izlažeš zraku - tako će ragade brže zacijeliti. Ja sam mazala samo s malo svog istisnutog mlijeka, brzo je prošlo.

Sretno!

grom avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nadam se da si uspjela dobiti SOS. Ako slučajno nisi svakako pokušaj odmah sutra. Do tada preporučam dva teksta:
    Bolne bradavice
    Prihvat dojke.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

I ja sam imala ragade, kako u bolnici, tako i kada sam došla kući. Istina, nije me tako jako boljelo, a mazala sam ih lanolinskom masti Belosalic (mislim da se tako zove). Mazala sam ih i sa svojim istisnutim mlijekom, ali sam ih i zračila, kao što su cure rekle.
    Što se tiče podoja, moja je cura znala biti na siki i po 2,5 sata, red sike, red spavanja, red zjakanja, red prdaca i tako u nedogled. Ne brini, to traje neko vrijeme... sad nema vremena za siku, slisti je u par minuta (osim kad se mazi i uspavljuje - čitaj spava sa sikom u ustima, a ja pokraj nje). Oni su premali i nemaju toliko snage pa da povuku sve u nekoliko guceva.
    Nadam se da si već nazvala SOS, ja sam zvala i za manje gluposti.
    Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •