Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Spava?

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Spava?

Pretpostavljam da već ima negdje tema no tražilica mi ne radi il se ne znam služiti s njom

M ima uskoro 3 mjeseca.. i zapravo me malo brine njeno spavanje. Spava između 16-19 sati dnevno. Zapravo sve se svede na to da se najede, ponosa dok se ne podrigne, ponovno se priključi na dojku, zaspim i to je to... spava cijelu noć... jedno vrijeme na preporuku predijatra sam je budila za noćne podoje no nije bila zainteresirana.

Rođena je sa 2500g sada ima 5300g (nepunih 3mj), kad je budna aktivna je, počela je hvatati igračke... dakle s nojm je sve u redu.

Vjerojatno je stravično glupo pitanje, no u čudu sam jer mi prvih dvoje klinac nisu nimalo nalik na nju i uopće mi je nevjerojatno da dijete može toliko spavati.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

E pa i moj mali ali dobro on ima 1,5 i imam osječaj da mu se stalno spava i svega je par sati budan tokom dana tipa 4-5 sati i to ne u komadu nego na rate.
    A što se tiće nočnog sna e to se budi za jelo.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja mlađa kćer je toliko spavala.
    prvih mjesec dana je spavala 23 sata dnevno!!!
    ne sjećam se koliko je spavala s 3 mjeseca, ali u svakom slučaju je bilo puno puno više nego starija kćer u toj dobi.
    uglavnom, normalno se razvijala, sve je bilo super, pa ja oko tog spavanja nisam brinula nego sam uživala što imam toliko vremena za sebe LOL

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

blago tebi, moj do 6mj.nije uopće spavao bez mene ili mm

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ako je s bebicom sve u redu (potvrđeno od pedijatra), nemoj se brinuti, uživaj... Moje kćeri nikad nisu bile dobri spavači i sve će ti mame potvrditi da je to jako iscrpljujuće.

Kako bude rasla, spavanje će se smanjivati. Do tada, i ti se odmaraj koliko god možeš.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sad sam tek skužila da imaš i dvoje starijih... Moje kćeri se karakterom potpuno razlikuju, ali, nažalost, ni jedna ni druga nisu puno spavale... Pogotovo noću! :/

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

i moja je tak spavala, sad ima 4 mj, ima dana kad jos puno spava, al ne bas tak ko sa 3 mj i ranije, sad nece navecer zaspat, ona prica i vice do 23 h zadnjih dana.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

hvala cure... bolje da je tako nego da ne spava, u svakom slučaju....

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Moje prvo dijete je toliko malo spavalo prvih mjeseci da sam mislila da ću prošvikati. Onda se rodila curka koja je prva tri mjeseca samo papala i spavala. Ja sam sva u panici pedici na pregledu objašnjavala kako to nije normalno koliko moje dijete spava, a ona se samo nasmijala i rekla da je s bebom sve u redu, sita je, zadovoljna, a ako je mama mirna i beba se dobro osjeća. Treće je na početku imalo produženu dojenačku žuticu pa sam ga morala buditi, onda je nakon mjesec dana došao k sebi i više ga nisam mogla uspavati. Sve se normaliziralo s nekih dva mjeseca. Sad sa šest, prespava gotovo cijelo prijepodne, popodne vrlo malo, ali zato po noći spava 11 sati u komadu (ljubi ga mama).

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mlukacin, samo ću ti reći: Blago tebi!

juby avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

I ja se slažem s laumi, mlukacin blago tebi! Moja curica po danu spava max 20 min do pola sata i to u par navrata. Po noći spava dulje, ali se budi dva puta na dojenje. Ima tri mjeseca i sada je malo lakše kada sam se priviknula, na početku mi je bilo mnogo teže...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •