-
Servis za veš-mašinu
Naša draga, neprocjenjivo vrijedna veš-mašina bez koje ne mogu zamisliti svakodnevni život, na putu je da se ozbiljno razboli.
Dosad (8 godina) je radila besprijekorno, i nismo imali potrebu za majstorima. Prije nego navalim na telefonski imenik, pitam ovdje ima li netko preporuku (ili negativnu preporuku
) za nekog servisera (zapad grada - centar)?
-
ja ću se pridružiti s upitom na ovoj temi
također tražim servisera, zapadni dio grada
imamo kombiniranu perilicu-sušilicu Candy, koja je prestala sušiti
-
Osoblje foruma
kajsa ja sam uvijek zvala servis ovlasteni za candy, a kombinirana bi mi prestala susiti kad je bila puna mucica u nekom crijevu unutar masine. dok mi je bila pod garancijom cistili su bez naplate, a nakon toga sam platila samo jednom, dolazak 200 kn i ne sjecam se jos koji iznos (platila je dio teta cuvalica, pa sam joj refundirala). uglavnom popravak takvog kvara koji je kod mene bio trajao je ravno 10tak min.
-
mogao bi kod mene biti isti problem. uvijek sam se pitala gdje te mucice odlaze?
ako je tako, snimiti ću majstora kako on to radi pa sama čistiti ubuduće.
Posljednje uređivanje od kajsa : 06.04.2010. at 12:30
-
I ja sam kad je došlo do kvara moje ljubljene mašine (stare 5 godina) nazvala ovlašteni servis, to mi se činilo najpouzdanije. Rekla sam serviseru da prvo pogleda u čemu je stvar prije nego počne popravljati. Na žalost kod nas je bio crko programator a popravak bi koštao kao pola nove mašine pa smo odlučili kupiti novu a serviseru smo platili samo dolazak (čini mi se oko 150 kn). Naravno da baš nismo bili ludi za kupovanjem nove perilice ali na kraju sam ja s novom još zadovoljnija nego sa starom (iako smo kupili jednostavni model).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma