Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: pomoć u kući-čakovec-hitno!!

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno pomoć u kući-čakovec-hitno!!

drage moje!tražim dosta hitno neku osobu koja bi svaki dan,od cca 8 do 13h bila kod moje mame.skuhala svaki drugi dan neko varivo i evntualno nešto pospremla,ali to nije prioritet jer već dolaze 2 puta tjedno pospremiti. mama ima rak i dosta je loše.pokretna je i pravi borac,ali kaže da se boji ostati sama.imam setru koja je u srednjoj,svaki dan ujutro,pa od 13h na dalje je ona doma.za vikend dolazim ja.pliiiz,ako znate nekog da bi radio tako pola dana'!!!! ili da me uputite gdje bi se oglašavanjem još obratiti

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje!tražim dosta hitno neku osobu koja bi svaki dan,od cca 8 do 13h bila kod moje mame.skuhala svaki drugi dan neko varivo i evntualno nešto pospremla,ali to nije prioritet jer već dolaze 2 puta tjedno pospremiti. mama ima rak i dosta je loše.pokretna je i pravi borac,ali kaže da se boji ostati sama.imam setru koja je u srednjoj,svaki dan ujutro,pa od 13h na dalje je ona doma.za vikend dolazim ja.pliiiz,ako znate nekog da bi radio tako pola dana'!!!! ili da me uputite gdje bi se oglašavanjem još obratiti
    Probaj na portal e-medjimurje ili e-varazdin. Mislim da i jedni i drugi imaju stranicu na facebooku, pročitat će puno ljudi.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Pogledaj ovo: http://www.domzastarije-ck.hr/cjenik.htm
    Za dnevni boravak postoji izgleda i usluga prijevoza. Naravno ako ti je mama pokretna, i ako bi ju zanimalo.
    Posljednje uređivanje od Cathy : 13.10.2013. at 11:44

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

cure, hvala! dogovorile smo s maminom priajteljicom koja ne radi da joj dolazi pomoći...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •