Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: U kemijskoj čistionici uništili haljinu-HELP

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno U kemijskoj čistionici uništili haljinu-HELP

Upravo je MM donio stvari s čišćenja.

Haljina koja ima deklaraciju !! (nije šivana ili tako nešto) je bila na čišćenju i uništena je !! Svila ima vidljiva oštećenja, kao nekakve bijele crtice.

Račun da je čišćena imam, a imam i originalni račun od dućana u kojem je kupljena. Jednom je nošena! Odmah nakon nošenja sam je odnijela na čišćenje, jer ne držim "prljave " stvari u ormaru. Nije imala fleke ili sl. ali vrućina je pa čovjek oznoji i zbog toga je bila na čišćenju.
    Čim sam je donijela, gospođu sam upozorila da se smije samo kemijski čistiti i da pranje nije dopušteno prema deklaraciji.

Sad je došla natrag s tim crticama, a uz nju su čišćena 2 sakoa i to je sve ok na prvu, šokiralo me kad sam vidjela haljinu pa nisam pozorno u stanju ni pogledati sakoe.

Želim da mi se refundira cijeli iznos za haljinu, jer je nova. Ako nisu bili u stanju bez oštećenja izvesti čišćenje mogli su je odbiti primiti!

Imate li iskustva? Što da radim?

Odmah sam nazvala čistionicu i rekli su da gosopođa koja je to radila nije ondje, a broj direktora ne daju! Rekla sam nek se on meni javi, ali u to sumnjam. Razgovarala sam s direktorovim sinom, koji nema očev broj

Kome se mogu obratiti u slučaju da mi ne žele vratiti novac? Haljina je neupotrebljiva! Ovo će završiti na Potrošačkom kodu.

Sorcie, bilo tko help help

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Samo da kažem da sam se u pismenom obliku javila u "Potrošač"

mio-mao avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Mislim da čim im spomeneš Potrošački kod ili Društvo, odmah će te kontaktirati i riješiti problem... Prije toga ništa, osim ako su super pošteni i susretljivi, a budući da sin nema tatin broj- sumnjam u te njihove osobine

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Bila sam osobno tamo danas (po vrućini s djecom, ali nema druge) i kao što je bilo za očekivati, oni se ograđuju, oni nisu krivi, loš je materijal!? to je do proizvođača, nek ja kontaktiram proizvođača.

Haljina nije nikakva jeftinjava.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •