Zanima me koliko treba da se napravi putovnica i da li za nove put. trebam nove slike ili mogu proći i slike za stare putovnice?
Zanima me koliko treba da se napravi putovnica i da li za nove put. trebam nove slike ili mogu proći i slike za stare putovnice?
Nove slike, moraju biti slike za biometrijsku putovnicu i ide samo jedna slika.
Ja sam platila 400 kn, a ako ides zurno onda jos 200-tinjak kn.
da da, nove slike, mi evo napravili malom, ide jedna slika, 390 kn, cekali smo nekih 20-ak dana, moras fotografu naglasit da je za biometrijsku........
Vi cure koje ste dobile za 15-20 dana, jeste u zagrebu ili dalje? Jer meni su rekli da treba duže, zato i pitam ovdje
Da se nadovežem pitanje na temu. Koliko dugo vrijedi putovnica za bebu?
ja sam iz broda, i nama su rekli da treba mjsec dana, ali stigla je prije........sto se tice valjanosti, vrijedi 5 godina.....
U Zagrebu, biometrijske, mi čekali ukupno 10-ak dana, mužu poslali sms da su putovnice gotoveTo je bilo prije cca mjesec dana.
Ja sam prošli tjedan slikala malu, i rekla sam fotografu da je za putovnicu, nisam rekla biometrijsku, i rekla da mi izradi 8 kom, sada nemam pojma, valjda je to ok, mislim valjda fotografi danas znaju kakve slike idu, ili se varam?!?