-
crvenilo na vratu
Niko vec neko vrijeme na vratu (pregibu) ima crvenilo koje, iako ga tretiram, ne prolazi
brisala sam xy puta dnevno samo s vodom i nije bilo poboljsanja
zatim sam mu mazala s maslinovim uljem i isto nije bilo poboljsanja
s cim da mu jos probam mazati?
-
bepanthen mast. nama pomoglo za crvenilo iza uha nastalo od bljuckanja, sline...vjerojatno je isto problem. ili zaostane voda nakon kuoanja
-
I moja N je imala, pojavilo se sa cca 3 meseca. Posto je bilo leto a ona buckasta mi smo duuuuugo to tretirali kao ojed. Na kraju smo ipak zavrsili kod dermatologa sa dijagnozom atopijski dermatitis (alergija). Kasnije se sporadicno pojavljivalo ispod pazuha, iza usiju, iza kolena, pa onda ekcemi po nogama i rukama. Izbacila sam sve mlecno iz moje prehrane (alergija na kravlje mleko je najcesca, a ona je tad samo sisala), krenuli smo kod homeopate, jako pazljivo i polako uvodili dohranu... Ekcemi su se povukli sa 2 godine, a pola godine kasnije smo pazljivo krenuli da uvodimo proizvode od kravljeg mleka i sad jede sve i sve je OK.
Ne mora da znaci da i tvoja beba ima dermatitis, ali ako ne prolazi mozda ne bi bilo lose da ped. to pogleda pa vas uputi negde ako treba.
-
i nama je pomogla bepanthen mast
-
hvala cure
probat cu bepanten mast i ako ne bude poboljsanja otici cu pedici
-
anjice, nama je bilo slicno ovako kao vissnji
po malo svugdje, malo prodje pa se vrati
ipak je dobila dijagnozu atopijskog dermatitisa - srecom, blagi oblik
ali uvijek ga ima i nikad nismo a da neki pregib nije crven, sad i obrazici
nadam se da vama nije to u pitanju
-
Maro je isto imao taj kao ojed pa sam mu mazala raznim kremicama ( i bepanthenom)prala pažljivo kamilicom,pa niveinim praškom za bebe i ništa nije pomoglo.Onda sam jednostavno prestala mazati nego sam mu uvijek pri kupanju dobro oprala običnom vodom i gazom dobro osušila i prošlo je.Tako radim i dan danas i sve je super.Probaj i ti.Samo mu dobro osuši taj dio i drži suhim pa ćeš vidjeti možda pomogne.
-
Mojoj je curi došlo crveno na pregibu iza koljena,te kao da joj ae malo ljušti koža.Probala sam nakon kupanja joj namazeti bebi ulje ali joj se još više zacrveni,pa sam se sjetila da mi je mama uvijek govorila kako je nabolja za sve dječja mast za guzu i tako probala i crvenilo skoro pa prošlo,i sve se pomalo vraća u normalu.
-
bepanten mast nas je rijesila crvenila
hvala cure
-
Super, drago mi je da je proslo
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma