Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: bijes/ljutnja kod bebe

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno bijes/ljutnja kod bebe

Primijetila sam prije 7-10 dana da se L. tako zna naljutiti da se skroz zatrese ,neznam kako objasniti ali meni liči na onaj bijes odraslog čovjeka koji se bas od bijesa trese.sad mi nije jasno da to moze beba od 9 mjeseci imati toliku ljutnju a neznam ni kako da se postavim.jeli to prolazna faza ili da ipak idem razgovarati s nekom stručnom osobom ??

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

u vecine dijece je to samo faza jer iskusavaju nove emocije pa tako i bijes kao i tuga hoce jednostavno to ispoljiti a ujedno i vidjeti reakciju ljudi oko sebe da li to uvazavate i tako...proci ce barem je tako bilo meni s mojima moj stariji se ponekad znao zaceniti od cistog bijesa toliko dugo dok nebi pozelenio a ja ziva isprepadala al hvala bogu proslo je

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Taman sam mislila postavit slično pitanje ja imam bebu od mjesec i pol... i kad je dojim i nemože ulovit bradavicu ili joj ispadne lupa se rukicom po glavi, čupa uho, divljački trlja oko, sve jedno za drugim dok ne ulovi e onda se smiri, tako mala beba a doslovno mi skače u krilu, šta je to?

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj thegirl25 prvotno napisa Vidi poruku
    Taman sam mislila postavit slično pitanje ja imam bebu od mjesec i pol... i kad je dojim i nemože ulovit bradavicu ili joj ispadne lupa se rukicom po glavi, čupa uho, divljački trlja oko, sve jedno za drugim dok ne ulovi e onda se smiri, tako mala beba a doslovno mi skače u krilu, šta je to?
    moja je isto znala biti luda u pocetku dojenja. narocito ak bi ispala sisa ili ne bi dobro uhvatila, vristala je ko blesava. zvala sam ju fast food beba sad vise nema problema, ali jos uvijek kad joj nekaj ne pase zna tako stravicno vristati da bude strasno. najgore mi je kad to krene usred presvlacenja, a moram je obuci, ne mogu je pustiti skroz golu...i ma koliko je dizala i nosala, cim je spustim da stavim novi komad odjece krene opet...no, ja se ne zabrinjavam. mislim da je to stvar karaktera. bome ima na koga biti takva

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

temperament

naprosto je uznemiren dok ne dobi ono sto zeli. Sve je to OK.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja mislim da se karakter djeteta prepoznaje od rođenja. A kad kulminira sa 2-3 godine... Ajaj, dok su tako mali je super.

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Stvarno izgleda prečudno tako malena beba se stane lupati po glavi, čupa uho... ja gledam i nemogu vjerovat...

acqua avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Čupa uho?! Moja je tek s 5 mjeseci otkrila da se može uhvatiti za uho....

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

i moj je vrištao tako, sad se malo smirio ali samo dok ne oblačimo rukave, onda poludi. najčešće to radi u autu jer doma ga zabavim pa zaboravi a tamo mora izdržati bar do nekog ugibališta da mogu stati.... sad sam već navikla da je takav.

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ajde drago mi je da ima još netko, ja joj u nekom trenutku stisnem ruku da si oko ne iskopa kako poludi...

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj bijelko prvotno napisa Vidi poruku
    i moj je vrištao tako, sad se malo smirio ali samo dok ne oblačimo rukave, onda poludi. .
    u cem je fora s tim rukavima? moja isto nevjerojatno histerizira kod navlacenja dugih rukava (kratke tolerira).

a jedan dan je toliko urlala u as da dok smo uspjeli stati sa strane je imala graske znoja po licu i cijeli as je natopila. grozno. inace, u tim napadajima, ne cupa uho, nego ide rukom iza uha i ko da bi kosicu primila i cupala...
    aali mislim da sve to pa i ovo kaj se lupa po glavi, nije namjerno. jednostavno mase rukama pa se lupi. jos je mala, moja se je isto znala lupiti po glavi slucajno dok bi se htela rastegnuti, ili protrljati oko...sad joj se to vec rijede desi.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj thegirl25 prvotno napisa Vidi poruku
    Stvarno izgleda prečudno tako malena beba se stane lupati po glavi, čupa uho... ja gledam i nemogu vjerovat...

moj je to radio. stipao se po licu, razvlacio kozicu ispod ociju, cupao usi..
    kad su prosli grcevi to je prestao da radi
    Posljednje uređivanje od frost : 29.04.2010. at 20:17

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •