Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Srebrnjak??

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Srebrnjak??

Hvata me strah od upale pluća, Marlena jaaaako kaslje non-stop,a i smrce (nema temperaturu) a ide vikend. Ako se ne smiri morat cemo na Srebrnjak. Jel znate jel se moze tamo na hitnu bez uputnice da ne idemo dzabe?

Ako je netko bio molim vas da nam opisite sta nas ceka???
    jel vadjenje krvi, uzimanje brisa grla i nosa????pomagajte

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Može se bez uputnice. Ali zašto bi morali na Srebrnjak, odite prvo dežurnom pedijatru, ako ćete ići sutra a ne noćas.
    Ne mogu ti reći što vas čeka, mi smo bili na Hitnoj na Srebrnjaku ali Lea je imala laringitis pa su nam dali terapiju i poslali nas na Šalatu (mislim da dosta ovisi i o tome koji je doktor dežuran). Nisam baš sigurna da oni imaju dežurni laboratorij.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

To za laboratorij mislim za po noći, preko vikenda valjda imaju.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo trenutno tamo na bolnickom lijecenju.
    Moze bez uputnice.

Inace ako ides tamo nocu (za vikend nisam sigurna) a sumnjaju na upalu pluca - ne radi im rendgen.

Mi smo prvo bili na Rebru, potom s nalazima otisli tamo.

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Hvala cure.

Vrijeska,a zasto ste vi tamo?
    Mi isto spadamo na Rebro,ali zadnji put kad smo bili tamo na hitnoj dr. je zugao sto nemamo uputnicu,a mislim da od rebra i nema koristi za ove stvari i da ce nas svakako slati na Srebrnjak ili na Šalatu?

Mima a kakvi su simptomi za laringitis?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

iznenadni napad neopisivog kašlja - kao da pas laje, i užasna promuklost nakon toga

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kate prvotno napisa

Vrijeska,a zasto ste vi tamo?
    Upala pluca.
    Imala je u noci napadaj teskog disanja i zalila sa na bol u ledjima. U ponoc smo bili na Rebru. U 3 ujutro u sobi n Srebrnjaku.

Ne znam zasto te ne bi primili na Rebro bez uputnice ako ides na hitan prijem...

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Uzas i jedno i drugo.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Odi na Srebrnjak.Ja sam s Lunom došla u 3 u noći-imala je 3i pol mjeseca-primili su me bolje nego na mojoj hitnoj(Ivanić Grad),nisu postavljali nikakva suvišna pitanja,imala je bronhitis i za tjedan dana smo bili doma.Bila je prvi dan sama(ja sam otišla u 22 sata i došla ujutro u 6 ju podojit-svi su me u čudu gledali i našli apartman kojeg do tada nije bilo,a kojeg sam plaćala 200 kn po danu.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ja sam jednom prije cca 2,5 godine usred noći završila s Mihom na hitnoj na Šalati jer je užasno teško disao. Krajnja dijagnoza bila je početak upale pluća. Nemojte na Šalatu ni pod razno! Katastrofa! Zadržali su ga u bolnici na par dana. Bili su krajnje neljubazni, nisam mogla bit s godinu i pol starim djetetom. Zavezali su ga ko psa uzicom za kimbi da im ne ispadne van. Čudom su se čudili i špotali me da još dojim (a kaj bi rekli da su znali da će dojiti još godinu i pol ), a informacije mi nisu htjeli dati. Sestre su samo govorile da pitam doktora, a kad sam pitala njega, zdero se na mene ko da sam balavica da kaj ja hoću (samo informaciju kaj mi je s djetetom i koji lijek uzima op.a.). Onaj idiot Drinković, tak se nekak zove. Badave mu faks kad je nečovjek. Možete mislit kak mi je bilo kad se još uvijek razljutim kad se toga sjetim. Već sam tražila kak da ga prebacim na Srebrnjak kad su ga treći dan pustili doma, a u otpusnici napisali da ga puštaju "jer je tome skolna majka". Drugim riječima, peru ruke. Ma fuj!

Sad je pred par tjedana bio i na Srebrnjaku. Ne zbog bolesti već na provokacijskom testiranju na penicilinske antibiotike. Mali se snašao fenomenalno. A osoblje ok, sasvim korektno. Bio je u apartmanu s bakom (ja nisam mogla zbog bebe, naravno) i kao da i nije ni bio u bolnici. Eto, to su moja iskustva. Da, hitnu imaju 00-24, detalje ne znam. Ne dao Bog da mi opet zatreba, ali radije ću otići k njima nego na regularni prijem po mjestu stanovanja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •