-
Djevojčica još nije jela med, ona je tek prošla godinu dana. Za taj med sam i ja čula odlične preporuke. Nažalost kod nas se nigdje ne može kupiti. Možda dođem do njega, ali mi još uvijek ostaje pitanje što da dajem kćeri.
-
Moj P. ima 22 mjeseca, i počeli smo piti echinal na preporuku pedijatra.
Je li problem što je pio, a nema 2 godine, i mogu li mu dalje nastaviti s tim kapima? Što to znači da je ta biljka prejaka za malu djecu (ispod 2,3 godine) ?
I mi smo davali petrovićev med, od njegovih 15 mjeseci, a od N.G. ga osjeti u svim kombinacijama, i ne želi niti primirisati, pa sam probala sa tim kapima. Ja mislim da, iako dijete ima manje od dvije godine, taj med, koji je navodno prilagođen i tako malima, ne može odmoći.
-
-
Svaka ljekarna u Hrvatskoj ce ti to narucit samo pitaj..
Ako je sklona probavnim infekcijama: probiotike--najbolje Vitality probiotic premium-1g na dan
Ako je sklona bolestima opcenito i slabije jede: Child Life multivitamini u tekucem obliku-po shemi za kilograme na njemu ..
Ako je sklona koznim infektima/alergijama/dermitisima: Vitality omnibiotic Panda-pola-1 vrećicu na dan i Child Life tekuce masne kiselina-po shemi za kg
Ako ne voli jesti: Biosline Enerplus Junior-pola bocice na dan
Ako joj namjeravas uvest medne proizvode: vec spomenuti med ili maticna mlijec u ampulama od Medexa--1/2 ampule na dan nataste u jutanju bocu ili napitak
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma