Pokazuje rezultate 1 do 50 od 158

Tema: Ponovno zabrana pušenja - što to znači u praksi?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Kao prvo strašno mi je ružno vidjeti ljude dok hodaju po cesti i puše.
    Kao drugo, ne jednom mi se desilo da su ljudi s čikom u ruci skoro skurili klincima glavu u kolicima. (to se obično dešava kad baš moraju zapaliti cigaretu u masi ljudi)
    Kao treće, jednom mi je jedna ženska na tramvajskoj stanici skurila bijelu jaknu.
    Kao četvrto, naprosto ooooooooobožaaaaaavam kad čekam s klincima bus na stanici u kućici jer npr. pada kiša a neki biser se stane baš pored mene i djece i zapali...
    I da ne nabrajam dalje!!!

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Kao prvo strašno mi je ružno vidjeti ljude dok hodaju po cesti i puše
    ?
    vrlo važno što je tebi ružno
    na cesti se meni 1000 puta dogodilo da ispred mene bržim korakom hoda pušač i da njegov dim ide drito meni pod nos...
    a da se makneš malo?
    da, ali već smo apsolvirali da su pušači tako netolerantni ljudi i da stalno nešto traže od nepušača koji imaju pravo ne biti trovani cigaretom
    malo tolerancije, ha? ono, makneš se pol metra ili zamoliš njega da se on makne, ako je već tako neodgojen pa ti to namjerno radi!
    šta, idete cestom i naiđete na pijanog biciklistu koji se srondao posred staze i ne da vam proć?
    ajme, ja bih ga zaobišla, ne znam kako vi
    ne bih zahtijevala od njega da se smjesta makne i oslobodi mi moje pravo da baš sad prođem putem kojim sam pošla
    Posljednje uređivanje od AdioMare : 10.04.2010. at 15:04

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    šta, idete cestom i naiđete na pijanog biciklistu koji se srondao posred staze i ne da vam proć?
    ajme, ja bih ga zaobišla, ne znam kako vi

ja bih pogledala da čovjek možda ne treba pomoć ili da se ozlijedio prilikom pada. možda je doživio srčani udar ili ga je omamila vrućina, vrtoglavica pa djeluje pijano.
    moja mama je pala sa skutera i raskrvavljene glave teturala po ulici, skoro je pala u nesvjest i tražila pomoć od ljudi koji su je zaobilazili jer su mislili da je pijana.

ej sorry neću te više secirati, al kad si ga baš pogodila u žicu
    a inače se za ostatak tvog posta baš slažem. i sad odlazim prat suđe i jednu zapalit, gasim kompjuter obećavam

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa Vidi poruku
    ja bih pogledala da čovjek možda ne treba pomoć ili da se ozlijedio prilikom pada. možda je doživio srčani udar ili ga je omamila vrućina, vrtoglavica pa djeluje pijano.
    možda.
    a možda je pušač ispred nekoga, čiji vam dim ide u lice zapravo psihički bolesnik koji puši cestom jer ga to smiruje

dorotea, ne moraš zbog mene, hahaha
    da si bliže sad bi te pozvala da zapalimo jednu zajedno

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo me. Ne znam što se tu treba objašnjavati. O pušačima se priča kao o nekoj slabije intelektualnoj, nekulturnoj vrsti ljudi koje bi trebalo po mogućnosti izolirati u boksove postavljene po gradovima di će oni moći u miru uživati u svojoj groznoj ovisnosti, bez oštećivanja drugih ljudi (onih uzvišenijih koji ne truju ostale, ne pušu im u lice itd). Ja nemam apsolutno ništa protiv debelih ljudi, dapače, imam debelih prijatelja, moji nedebeli prijatelji imaju debelu djecu, ja bi mogla jednog dana postati debela..kombinacija kolik oćeš. To je bila samo jedna mala digresija koja bi se dala usporediti s onom vašom o gadnom pogledu na ljude koji pušu dim svugdje uokolo. Poanta je: makni se ako ti smeta. Ili zamoli čovjeka da ti ne puše u lice. Ne vidim razloga da se na taj način priča o pušačima.

Zanimljivo kako ste se sve uspaničile kad sam spomenula debelu ženetinu s velikom guzicom a mi nekulturni bi trebali pljeskati ispod svakog vašeg posta o nekulturi pušača.

I još jedan mali dodatak. Debeli ljudi su itekakvi ovisnici, nemaju svi bolest štitnjače pa su se nago udebljali ili nekakve tajne poremećaje koji ih debljaju u enormnim količinama. Ipak je velika većina samo ovisna o hrani. Pa ja eto, imam vrlo dobru kontrolu kad je hrana u pitanju ali sam ovisna o cigaretama. ne ugrrožavam nikoga i vrijeđaju me sve te negativne izjave u vezi pušača. I sad idem popušiti jednu ko što mi je netko savjetovao.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •