Pa naravno da mogu. Em mi smeta i skroz je ružno za vidit, em je vrlo, vrlo nezdravo za dotičnu gospođu, em daje loš primjer mojoj djeci..Ali na kraju, ipak se mogu maknuti od nje i promijeniti pogled. Isto kao i vi od pušača. Ja sam pušač i svi komentari na račun pušača, koji su uglavnom jako neugodni, mi se gade. Daj ono prvo pogledaj sebe i svoj život pa onda imaj obraza srati po osobi koja puši. Meni je to nevjerojatno. Trujem sebe i trovat ću se koliko me volja. Vi znate gdje je svjež i lijep zrak, a neće vam kruna s glave otpast ako glavicu mrdnete pola metro lijevo ili desno pa da baš direkt ne udišete nečiji dim. Ili uostalom zamoliti tu osobu da pripazi, pušači nisu aždaje, ima tu i dobrih ljudi. Zamisli.
treba ju javno spaliti na lomači. i što nas briga ako ima kakav poremećaj tko joj kriv što su joj se tako geni posložili. a i oni ljudi što se po ulici vozikaju u kolicima i ometaju prometu. njima treba zabraniti izlaz iz kuće.
prestrašno! valjda na ovom forumu nema kurpulentnijih ljudi koji će ovo pročitati. možda bi se mogli lagano i uvrijediti.![]()
pa i ja se, dorotea, vrijeđam što sam svrstana u pušački šljam
pa tko me pita?
evo ja baš svoju cigaretu gasim i ne smatram se pušačkim šljamom. onom koji je to rekao treba reći da je nekulturan što i je, ali ne zbog toga ni krivi ni dužni opaliti po pretilim ljudima. zbog jedne uvrede se vrijeđa treća strana koja nema veze s tim.
i još osoblje rikava od smijeha. da imam 100kg mene bi ova izjava duboko uvrijedila i ne mogu vjerovati kako ne vidite da vrijeđate ljude na osnovu izgleda ni krive ni dužne, osim što su "debeli" i daju loš primjer vašoj djeci. možda je to nešto interno pa ja ne kužim.
pa isto se po, ni krivim ni dužnima, opalilo po pušačima jer je nekima ružno vidjeti ljude koji hodaju po cesti i puše
u čemu je problem ako nikome ne ide u lice, a opušak bace u smeće?
dakle govorimo o neodgojenim ljudima uopće, koji su u svim segmentima života takvi, ne samo kao pušači
ako ćemo ići na to što je kome ružno, eto i trina rekla što je njoj, leonisa se nasmijala, a ja obje potpisala
pušač je ovisan o cigareti, pretila gospođa o hrani, a obojma nije zdravo to što rade
zar trebam voditi računa i o tome što je kome ružno?
nemojmo onda pričati o pušačima nego o neodgoju, pa možemo svašta strpati u tu kategoriju
Posljednje uređivanje od AdioMare : 10.04.2010. at 13:58
i ja
već me stvarno glava boli od tog preodgajanja pušača
jel bi preodgajali i one koji prođu pored vas bez pozdrava?
stvarno već više ne mogu govoriti da je to stvar kulture
hoćete li nekome reći dobar dan ili ne, puhati dim u lice ili ne...
propaliti jaknu, opeći prolaznika...
ili uopće ne dozvoliti situaciju gdje je to moguće... je stvar pojedinca i nikakva hajka na pušače općenito neće spriječiti pojedince da i dalje čine stvari koje vam smetaju i od kojih vas i zakon štiti:
ostavljaju za psom drek na cesti, bacaju papiriće iza sebe, bacaju vas u nesvijest od smrada tijela ili nogu
dobro, ne znam baš za zakon i ovo zadnje
Tko ikoga ovdje svrstava u šljam?
Eto, ja kao zakleti nepušač svim srcem volim pripadnika pušačkog šljama... već 11 godina.
Preodgojiti ljude ne možemo, tu se potpuno slažem, a osuđivati/procijenjivati po tome puše li ili ne, mi je u najmanju ruku smiješno. I djetinjasto.