Pokazuje rezultate 1 do 50 od 50

Tema: Prelijepi porod u toplini svog doma

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mamaShe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Monika, ovo je kao neka bajka. Ne bi čovjek vjerovao da tako nešto postoji.
    Divno, divno. Čestitam na svoj dječici i na, očito, divnom braku i mužu.

Nego, može li me netko prosvjetliti:
    Otkuda dolaze te primalje? koliko to košta? što sa bebom rođenom doma nakon poroda? mora li ipak radi nečega ići u bolnicu? Ali definitivno, i ja bih ovako...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj mamaShe prvotno napisa Vidi poruku
    Monika, ovo je kao neka bajka. Ne bi čovjek vjerovao da tako nešto postoji.
    Divno, divno. Čestitam na svoj dječici i na, očito, divnom braku i mužu.

Nego, može li me netko prosvjetliti:
    Otkuda dolaze te primalje? koliko to košta? što sa bebom rođenom doma nakon poroda? mora li ipak radi nečega ići u bolnicu? Ali definitivno, i ja bih ovako...
    I mene ovo zanima!

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Hvala svima još jednom!
    Evo da odgovorim na nekoliko pitanja iznad: Budući sam ja iz Pule, nije bila baš moguća opcija dolaska primalje iz Graza koja dolazi curama na porod kući u Zagrebu i možda bližoj okolici, pa sam stvarno zahvalna što sam u životu došla u kontakt sa primaljom iz moje okolice a koja je sklona prirodnom porodu koju sam onda odmah na početku trudnoće, uzbuđeno i puna nade, pitala bi li mi došla na porod kući. Odluka s njezine strane, iz poznatih razloga, nije bila jednostavna, međutim, iz velike ljubavi prema svom poslu i želji da mi bude na raspolaganju na taj poseban dan, ona je pristala doći u naš dom i hvala joj neizmjerna! Ona je željela da njezina prisutnost na porodu bude njezin dar našoj obitelji i nije htjela razgovarati o nikakvom plaćanju. Sretna sam što je taj dan ona bila slobodna i mogla doći, biti uz mene i omogućiti našoj bebi najljepši početak života.
    Dva dana nakon poroda bili smo kod pedijatrice na pregledu bebe, i onda u matičnom uredu s potvrdom pedijatrice, trudničkom knjižicom i osobnim iskaznicama prijavili dijete. Nismo išli u rodilište i preglede smo sa bebinih prvih mjesec dana na dalje nastavili uobičajeno kod pedijatrice.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •