Pokazuje rezultate 1 do 50 od 89

Tema: Ne želim carski a prisiljavaju me

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mirna, imaš još sasvim dovoljno vremena potražiti drugo pa i treće mišljenje. Želim ti da odluku doneseš u dogovoru s liječnicima i da sve prođe u redu.

Tri sam puta rodila na carski zbog "uske zdjelice". Ponekad se pitam bi li bilo drugačije da sam potražila još koje liječničko mišljenje, ali s vremenom sam shvatila da nemam sebi što opraštati, najvažnije od svega bilo mi je da s bebama bude sve u redu. I ne mislim da da nisam "rodila", zadnja dva poroda bila su pod spinalnom anestezijom, odmah sam vidjela i poljubila svoje bebe i osjetila onu navalu hormona, uz suze radosnice.
    Da li se osjećam zakinutom za to divno žensko iskustvo? Da, pomalo, ali dovoljno mi je da čujem sve one tužne priče, kojih je i previše na PDF-u Roditelji anđela, pa da budem zahvalna za ovo što imam. A imam troje potpuno zdrave djece. I to je ono što je zaista važno u svemu ovome.
    A to žensko iskustvo za koje sam zakinuta sam kompenzirala trima divnim, laganim i nekompliciranim trudnoćama i dugim dojenjem koje još traje.

I da, kao i u svakoj drugoj profesiji, ima svakakvih liječnika, ali ja ipak vjerujem liječnicima i smatram da liječnici ne savjetuju carski rez tek tako, bez opravdanih razloga.

ronin, draga, iako znam tvoju priču s poroda, ne znam što je s tvojom djevojčicom, ali se nadam da će sve biti u redu!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

piše i na mib,nije nikakva tajna.
    moja mala ljubav je u autističnom spektru,kao posljedica gušenja u porodu
    to je naljepša i najbolja djevojčica na svijetu,i svaki dan iznova zahvaljujem nebesima što je kraj mene.

zato,opreza NIKADA dosta,i zato sam posebno osjetljiva na olako riskiranje.puno se može izgubiti.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa Vidi poruku
    piše i na mib,nije nikakva tajna.
    moja mala ljubav je u autističnom spektru,kao posljedica gušenja u porodu
    to je naljepša i najbolja djevojčica na svijetu,i svaki dan iznova zahvaljujem nebesima što je kraj mene.

zato,opreza NIKADA dosta,i zato sam posebno osjetljiva na olako riskiranje.puno se može izgubiti.
    Draga Ronin, žao mi je da djevojčica ima smetnje zbog poroda. Želim vam sve dobro, i da uspijete nadvladati to što vas malo tišti!

I da, opreza nikad dosta! To je važno na ovom forumu ponavljati!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •