-
cijena materijala
Htjela bih si sašiti haljinu za bratovu svadbu, ne kužim se u ništa što se tiće materijala i šivanja, ako ima ovdje krojačica voljela bih da mi kaže koliko bi me koštao materijal za jednu gotovo običnu dugu haljinu, bez bretelica, da lijepo pada, ja sam visoka 1.63 cm a teška 62 kg, i ako ima za predložiti gdje bi to mogla što povoljnije kupiti, hvala
-
Pamigo u Vrapču, na Ilici; Emporio na Trešnjevci
-
nisam krojačica, ali sam se prije nekih godinu dana tako raspitivala o šivanju vjenčanice jer mi se nijedna u onim salonima nije sviđala, imala sam svoju ideju kakvu bih htjela i nudili su mi šivanje iste za 3000 kn pa do 20 000 kn - razlika je bila u materijalu (znači dugačka vjenčanica, mislim da su večernje haljine ipak povoljnije)
na kraju sam naručila od jednog hr. dizajnera i rađena je po mojim mjerama i bila je povoljnija nego naručena kod krojačice (i ja sam bila oduševljena)
a možda možeš naći i gotovu haljinu u nekim trgovinama-to je svakako povoljnije nego krojačica
Posljednje uređivanje od tina55 : 09.04.2010. at 09:16
-
I u Zag mag-u u Ilici imaju povoljne materijale, ja sam si tamo kupila saten za vjenčanicu, metar sam platila 29 kn
-
Materijala ti treba za takvu haljinnicu na bretelice malo više od duljine haljine. (Pucam bezveze 1,5 m).
Znači to je za ravnu haljinu bez "kerefeka" (faldica, kosog krojenja, volana,... mašni, traka,...).
Metar platna za haljinu može biti od 30 kn do nebo je granica. Mislim da bi neki super lijepi i kvalitetan materijal našla za cca 100 - 200 kn/metru.
Posljednje uređivanje od Anemona : 09.04.2010. at 12:18
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma