Pokazuje rezultate 1 do 50 od 251

Tema: Koja kisobran kolica?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj suncokret prvotno napisa Vidi poruku
    mi imamo maclaren techno xlr, to je model u kojem se može voziti i novorođenče, iako ja ne bi tek rođeno dijete stavila u njih, staro par mjeseci već da.
    inače, da sad biram uzela bi manji model, quest sport ili quest mod, manja su,a položaj naslona se regulira kao i kod tecno xt i xlr, samo nemaju onaj najniži položaj.

Evo ga na, ti bi quest ja bi techno xlr .

Mi imamo quest mod i moji prigovori su- mali kotači, definitivno. Nedostaje mi nulti iako je moje dijete skoro 19 mjeseci.

Strah me je ove godine ih povesti na more, jer ti mali kotači će se uništiti skroz na skroz, a osjete svaki, pa i najmanji kamenčić- tresuuuu.
    Ovo drugo, kada mi dijete zaspe, a često zaspe u vožnji, ne leži mi lijepo, već je to nekakav poluležeći položaj, a noge vise- nije mi to baš lijepo za vidjeti. Ne znam.

Da sada kupujem, od Maclarena bi definitivno uzela ona koja imaju nulti i veće kotače .

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj rena7 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ga na, ti bi quest ja bi techno xlr .

Mi imamo quest mod i moji prigovori su- mali kotači, definitivno. Nedostaje mi nulti iako je moje dijete skoro 19 mjeseci.

Strah me je ove godine ih povesti na more, jer ti mali kotači će se uništiti skroz na skroz, a osjete svaki, pa i najmanji kamenčić- tresuuuu.
    Ovo drugo, kada mi dijete zaspe, a često zaspe u vožnji, ne leži mi lijepo, već je to nekakav poluležeći položaj, a noge vise- nije mi to baš lijepo za vidjeti. Ne znam.

Da sada kupujem, od Maclarena bi definitivno uzela ona koja imaju nulti i veće kotače .
    eto, tko bi nam udovoljio

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •