Pokazuje rezultate 1 do 50 od 251

Tema: Koja kisobran kolica?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ma nista, za to smo tu, da jedni drugima pomognemo, i trazimo pomoc jos sam ti htjela reci da pogledas i multiway ,jako su slicna, osim sto su ova mw malo sira i mozda kilo teza, ali za krupniju djecu mozda bolja, jer moj je mrsavko i lw mu odgovara. mw ima sve isto, samo jos na krovu ima providni otvor pa vidis bebu dok vozis dok lw to nema. (ali eto malo su teza i sira... i cini mi se da su bila i jeftinija )

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj a72 prvotno napisa Vidi poruku
    ma nista, za to smo tu, da jedni drugima pomognemo, i trazimo pomoc jos sam ti htjela reci da pogledas i multiway ,jako su slicna, osim sto su ova mw malo sira i mozda kilo teza, ali za krupniju djecu mozda bolja, jer moj je mrsavko i lw mu odgovara. mw ima sve isto, samo jos na krovu ima providni otvor pa vidis bebu dok vozis dok lw to nema. (ali eto malo su teza i sira... i cini mi se da su bila i jeftinija )

i ja zasad imam mršavicu = 14 mjeseci niti 10 kg, mrvica je ... tako da bit će ipak bolje lw kupiti
    nahla da znaš da si me dobro sjetila, imam onih knjižica iz dm - a more, sutra ću potražit ima li koja sa chicco popustom
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 28.02.2012. at 00:21

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •