Pokazuje rezultate 1 do 50 od 251

Tema: Koja kisobran kolica?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Molim za savjet, osvrt ili sugestiju. Ipak ćemo kupiti neki kišobranac za gurati torbu i staviti malca kad zaspi u marami (možda ih jednom i zavoli).

Recimo neka od 1000 kn, okvirno. Ova su nam nekakao bila u užem krugu. Bitno nam je da imaju nulti i veću, od čvrtstog materijala kupolu zbog sunca. Da, sebična mater bi htjela onaj prozorčić na kupoli da uvijek gleda čedo. I da kupola nema neke otvore zbog riječke bure. Bilo bi lijepo da su podstavljenija.

- chicco liteway (nemaju u našem gradu pa otpadaju)
    - cam flipo (čekamo da dođu u trgovinu)
    - peg perego pliko mini (čekamo da dođu u trgovinu)
    - mamas & papas tour (lijepa su nam za sada)

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Pitanje za mame koje imaju Chicco lite way - kupola se dodatno za sunce može spustiti ili?
    Kupola se moze spustiti s jednog kraja (gornjeg) do drugog (skroz dolje).

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Molim za savjet, osvrt ili sugestiju. Ipak ćemo kupiti neki kišobranac za gurati torbu i staviti malca kad zaspi u marami (možda ih jednom i zavoli).

Recimo neka od 1000 kn, okvirno. Ova su nam nekakao bila u užem krugu. Bitno nam je da imaju nulti i veću, od čvrtstog materijala kupolu zbog sunca. Da, sebična mater bi htjela onaj prozorčić na kupoli da uvijek gleda čedo. I da kupola nema neke otvore zbog riječke bure. Bilo bi lijepo da su podstavljenija.

- chicco liteway (nemaju u našem gradu pa otpadaju)
    Zelis li vidjeti chicco liteway kolica u zivo, mogu ti ih ja pokazati. Kao sto je to pokazala i meni jedna forumasica, sto je na kraju bilo odlucujuce da ih kupim...

A kupiti ih mozes putem interneta, kao sto smo i mi kupili. Tako da, ako je to sto ih nema za kupiti u nasem gradu jedini problem, ne treba biti i jedini razlog da od njih odustanes...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •