Pokazuje rezultate 1 do 50 od 251

Tema: Koja kisobran kolica?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

palčica.. vis a vis 'seat liner-a'... pogledaj što ima Maclaren

http://www.neonato.hr/dodaci-maclare...uci-p-103.html

seat liner-a u bojama koliko hoćeš.. pa možda dobiješ inspiraciju iako odi vidi ih uživo kako izgledaju... sigurno ima neki distributer maclarena kod vas ili generalni zastupnik

anika2 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj mačkulina prvotno napisa Vidi poruku
    palčica.. vis a vis 'seat liner-a'... pogledaj što ima Maclaren

http://www.neonato.hr/dodaci-maclare...uci-p-103.html

seat liner-a u bojama koliko hoćeš.. pa možda dobiješ inspiraciju iako odi vidi ih uživo kako izgledaju... sigurno ima neki distributer maclarena kod vas ili generalni zastupnik
    kupila sam techno xt,imaju 0 položaj
    kakva su tvoja iskustva sa maclaren 0 položajem i novorođenčetom? jesi ih vezala? malo me je strah da ga ne vežem jer ga ne vidim a opet kako remenčići djeluju na tako malu bebu
    termin mi je sredina 7 mj pa će beba vjerovatno biti u bodiću kratkih rukava,bojim se da ga remenčići ne ogrebu
    vidjela sam prije par mj kako je jedna žena stavila košaru na xt i tak vozila bebicu
    razmišljam da kupim košaru ali kako je pričvrstiti?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj anika2 prvotno napisa Vidi poruku
    kupila sam techno xt,imaju 0 položaj
    kakva su tvoja iskustva sa maclaren 0 položajem i novorođenčetom? jesi ih vezala? malo me je strah da ga ne vežem jer ga ne vidim a opet kako remenčići djeluju na tako malu bebu
    termin mi je sredina 7 mj pa će beba vjerovatno biti u bodiću kratkih rukava,bojim se da ga remenčići ne ogrebu
    vidjela sam prije par mj kako je jedna žena stavila košaru na xt i tak vozila bebicu
    razmišljam da kupim košaru ali kako je pričvrstiti?
    Ana se od rođenja vozila u XLR. Vezivala sam ju.
    Remenčići neće biti u dodiru s kožom, osim kada beba bude u majici na špaline. Naše remenje je imalo podebljanja (ne sjećam jesmo li ih koristili).
    Maclaren ima mekanu košaru za novorođenčad. Kako se pričvršćuje ne znam (mi ju nismo koristili). I trebaš provjeriti na koje modele se može pričvrstiti. Mislim da ti košara ne treba.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •