Pokazuje rezultate 1 do 50 od 120

Tema: Fimoza

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj nadia prvotno napisa Vidi poruku
    s koliko godina ste uspjeli? ja pokušavam sama (ima 20 mjeseci) već neko vrijeme, ne ide ni milimetar i počinje mu ići to na živce, navlači si sam pelenu i viče ne, ne... zar ga boli? izuzetno sam nježna, ne želim na silu, a opet bi htjela uspjet samo da ne mora pod nož. kirurg je rekao da je to prava fimoza i da nemam što čekati...
    nema sanse da je prava fimoza s 20 mjeseci.

joj, tak se iznerviram kad citam kaj sve govore mamama o tim pimpekima. uzas.

moj f. je s 3 i nesto godine uspio prevuci do vise od pola, a prije toga je sve bilo totalno zalijepljeno. ja nisam htjela uopce cackati po njegovom pimpacu nakon sto sam procitala par tekstova o tome. dam glavu da velika vecina decki to sredi sama, do vec neke godine (izmedu 1 i 14) i bez da im mi non stop petljamo po njihovom privatnim dijelovima. bas mi ih je zao.

monja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    nema sanse da je prava fimoza s 20 mjeseci.

joj, tak se iznerviram kad citam kaj sve govore mamama o tim pimpekima. uzas.

moj f. je s 3 i nesto godine uspio prevuci do vise od pola, a prije toga je sve bilo totalno zalijepljeno. ja nisam htjela uopce cackati po njegovom pimpacu nakon sto sam procitala par tekstova o tome. dam glavu da velika vecina decki to sredi sama, do vec neke godine (izmedu 1 i 14) i bez da im mi non stop petljamo po njihovom privatnim dijelovima. bas mi ih je zao.
    svaka mama ima svoje mišljenje i ne znam zašto bi se nervirala zbog toga... pa nije da ih mučimo... i natežemo po cijele dane..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •