Pokazuje rezultate 1 do 50 od 120

Tema: Fimoza

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Lovri su odlijepljivali kožicu (u Heleni). Postupak traje par min, MM i ja smo bili s njim, nije dobio lokalnu nego mu je posprejao pišu - nisam gledala pa ne znam detalje. Poslije toga smo normalno povlačili kožicu i više nismo imali problema. Išli smo jednom (ili dvaput?) na kontrolu.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

paws sve ovisi kakva je fimoza.
    kad je mali išao na operaciju spuštanja testisa rekla sam doktoru da prevuče kožicu dok je pod anestezijom, pokušao je, ali nije išlo, rekao je da će baš morati pod nož.
    zato ga i moraš odvesti, moja preporuka klaićeva-dr. bahtijarević, odličan doktor i nije kompliciran što se tiče ostanka u bolnici nakon zahvata, bez problema pusti doma.
    ako nije previše možda ti uspiju i ambulantno riješiti.

doro dr. nam je rekao da niti ne pokušavamo baš zato što je u takvom stanju, samo ćemo mu navući uro-infekciju.
    ništa to ne znači što si patriku uspjela, a malom ne, nemaju oni identična spolovila samo zato što su braća. nekom ide lakše, nekom nikako.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku

doro dr. nam je rekao da niti ne pokušavamo baš zato što je u takvom stanju, samo ćemo mu navući uro-infekciju.
    ništa to ne znači što si patriku uspjela, a malom ne, nemaju oni identična spolovila samo zato što su braća. nekom ide lakše, nekom nikako.
    ma znam da nemaju ista spolovila zato što su braća nego sam se ja opustila kod doriana zato što je kod patrika sve glatko prošlo pa sam na taj problem potpuno zaboravila, odnosno nisam mu se ni sjetila prevlačiti valjda zato što patrik nije imao problema pa mi je ta stvar totalno na kraju pameti. no sada vidim da sam pogriješila. ali vidim po vašim odgovorima da ako neće i ako postoji problem da ga ni to povlačenje ne bi spasilo, a ako je sve ok da još uvijek nisam zakasnila tako da se bacam u redovno navlačenje.

đizs, da zna da pišem na forumu o njegovom piši, mislim da bi me se odrekao
    joj umrijet ćupa to je već veliki dečko, zamisli da stvarno vidi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •