Citiraj nadia prvotno napisa Vidi poruku
da, slažem se. bila sam čak ponovo na razgovoru s tim kirurgom, jer sam prvi put bila toliko šokirana da nisam ništa ni pitala, umirio me samo zato jer je rekao da se to ne mora rješiti sada, nego mogu čekati i do njegove 5.te god., dapače - da se skine iz pelena. ali da je to svakako fimoza, prava fimoza. ja sam luda, svaki dan mu sad povlačim malo, ne ide niti milimetra ništa, čak mislim da mu smeta to što prčkam pa si jadničak sam navlači pelenu, i govori "nete, nete" kao neće da ga diram. pomišljam i da ga boli, da se štogod upalilo, mada nije ni crveno ni natečeno. pelene su uredno mokre. a nikako ne mogu prestati o tom razmišljati, najradje bi išla u zg kod tog Bahtijarevića al sam u 38.tjednu trudnoće, morat ću čekat a poludit ću razmišljajući.....
Nadia, ako nije upaljeno i dijete nema drugih problema, osim što je skroz zaljepljeno, mišljanja sam da možeš čekati dok ne ga ne budeš mogla odvesti u Zg. na pregled.
Njegova reakcija me apsolutno podsjeća na reakciju mog malog i znaš što, nemoj biti previše zaokupljena time, pokušaj mu povlačiti pri kupanju da dijete ne doživljava stres prije reda.
Vjeruj mi, znala bi da ga nešto boli ili da je upala posrijedi.
Sretno!