-
Osoblje foruma
tak je i meni moja pedica tvrdila da je to "fimoza, prava fimoza", kao, vidjet cu ja bla bla. imao je godinu dana. sa 3 mu se moze prevuci skoro do kraja, a ja sam se prestala s tim zamarati davnih dana.
nije potrebno ni da mu diras dok se kupa, niti ikad. to su njegovi privatni dijelovi i rijesit ce to sam, prije ili kasnije. ne beri brigu tamo gdje je nema.
prije ce se prava fimoza pojaviti ako se kozica prevuce nasilno (a doktori ponekad imaju tendenciju napraviti bas takvu svinjariju. napravila bi i moja pedica da ju nisam fizicki sprijecila).
-
prije ce se prava fimoza pojaviti ako se kozica prevuce nasilno (a doktori ponekad imaju tendenciju napraviti bas takvu svinjariju. napravila bi i moja pedica da ju nisam fizicki sprijecila).[/QUOTE]
toga me i je strah, jer mu je pedijatrica sa 4 mj.prevukla na silu, malo je bilo krvavo ali ništa strašno. nisam uspjela reagirati, ali više to nikada nije ponovila. znači da je možda i zbog toga sad sljepljeno?
-
prije ce se prava fimoza pojaviti ako se kozica prevuce nasilno (a doktori ponekad imaju tendenciju napraviti bas takvu svinjariju. napravila bi i moja pedica da ju nisam fizicki sprijecila).[/QUOTE]
toga me i je strah, jer mu je pedijatrica sa 4mj. prevukla na silu, nisam ni stigla reagirati. malo je bilo krvi, tobrexom sam mazala par dana ali to isto doma nisam mogla ponovit. znači da je to sad zaraslo? i da ipak je fimoza? ma pustit ću sve, do 3. godine , mislim i ja da je najbolje ništa ne dirati, ako nema nekih problema.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma