Pokazuje rezultate 1 do 50 od 120

Tema: Fimoza

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ne mora biti da je fimoza. ja bi pustila dokle ide, ako treba do puberteta, skuzit ce sam ako nesto nije u redu.

uglavnom sklona sam eventualne probleme prepustiti glavnim akterima--deckima. grozno mi je kako ih se maltretira i narusava im se tjelesni integritet zbog krivih pretpostavki. brrrr.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    ne mora biti da je fimoza. ja bi pustila dokle ide, ako treba do puberteta, skuzit ce sam ako nesto nije u redu.

uglavnom sklona sam eventualne probleme prepustiti glavnim akterima--deckima. grozno mi je kako ih se maltretira i narusava im se tjelesni integritet zbog krivih pretpostavki. brrrr.
    E upravo to ja zelim sprijeciti, nikako ne zelim da se na mom sinu radi bilo kakav zahvat ako nije nuzno potreban tj. ako mu je bez njega ugrozeno zdravlje. Zato pedici nisam ni spomenula pisonju jer sam se vec upoznala s njenim radom i znam da bi ga iste sekunde poslala pod noz. A opet je i teska odluka na meni, ako odlucim nista ne poduzet a nesto se zakomplicira, ako sina dovedem do toga da me mrzi u starijoj dobi ako bude imao 100 problema... Zato sam na mukama...

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

eno, usporedit cu s tim kako sam se osjecala osakaceno kad su mi napravili epiziotomiju a znam da je bila bespotrebna. a nisam se osjecala tako kad su mi napravili inciziju (i to 3x) na bartholinijevoj zlijezdi. mislim da je kontekst bitan.

nemoj biti na mukama, pusti kozicu na miru pa bus vidla kak bu se razvijalo. vjerojatno je--i bit ce--teze tebi nego njemu u svakom slucaju

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moj M. ima 3,5 god. i nismo mu mogli prevući kožicu do kraja; išli smo do naše pedice koja nas je poslala kirurgu, bili smo odmah popodne i kirurg mu je povukao, malo je kožica popucala ali uspio je povući relativno bez problema, samo malo je zakrvarilo, doslovce kap. Malo je plakao i sad kaže da ga malo pecka dok piški ali sve aktivnosti obavlja najnormalnije.
    E sad mene zanima moramo li mu odmah sutra nastaviti s navlačenjem jer nam nisu rekli ništa, samo da to vježbamo svaki dan. Moramo mu samo nakon svakog navlačenja staviti na gazicu acidi borici 3%.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •