Pokazuje rezultate 1 do 50 od 120

Tema: Fimoza

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pitanje za one koje su išli operacijski riješiti fimozu. Mi imamo termin za slijedeći tj. u Klaićevoj pa me zanima jeste li i na koliko dana dobili bolovanje te jeste li dobili upute za prevlačenjem kožice nakon operacije. Boli li ih to i koliko često moraju prevlačiti? Mi moramo obaviti fimozu pred polazak u školu i imamo već fobiju od (nažalost) brojnih kirurških zahvata koje smo imali. Hvala....

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ja imam dva decka i oba imaju fimozu. Stariji je bio dva puta narucen za operaciju jer su mi dr rekli da nema drugog nacina i oba puta nas nisu operirali jer je bio prehlađen(ima 4.5g). Mlađi je bio jednom ni njega nisu operirali jer mu je curio nos,a imao je tek 1g pa kao nije hitno. Ja sam sad u dilemi dali uopce muciti djecu s tim jer ni jedan ni drugi zbog fimoze nemaju nikakvih problema! Cak je starijemu bila kozica potpuno slijepljena, a sad vidim da je ima malo viska! Nama su dva pedijatra, urolog i djeciji kirurg preporucili operaciju, ali ja sam jednostavno skepticna sto se tice opce anestezije malog djeteta zbog kozice! Cak sam pitala pedijatricu jesam li ja kriva jer mozda nisam dovoljno navlacila(tako su me druge mame uvjerile), ali kad je rijec o fimozi samo navlacenje nema nekog utjecaja. Mislim da cemo mi pricekati sistematski za u skolu i tada to rijesiti!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •