-
Meni se nakon 7 mjeseci desila ista stvar, mislim, iako nisam sigurna, da je razlog bio što je klinac nekim čudom prespavao noć, a zatim sam tijekom dana preskočila stranu pa je kritična dojka bila predugo van funkcije. Problem sam riješila tako da sam u razdoblju od oko 4 sata svakih pola sata nudila upaljenu dojku, par puta se izdojila pod toplim tušem masirajući kvrge (mlijeko je brizgalo na sve strane sigurno dva metra daleko) i po noći stavila hladni oblog (onog pingvina punjenog destiliranom vodom iz DM-a). Meni je pomoglo, tako da već idućeg dana nisam imala nikakvih problema. Mislim da je pogrešno nuditi prvo dojku koja nije zahvaćena, nego da prvo treba ponuditi dojku koja je upaljena da se isprazni, možda da pokušaš prije pod topli tuš ili staviti topli oblog pa ponuditi dojku i onda pod hladni oblog da se smanji upala. Isto tako, uzmi lekadol, smije se 3 tablete dnevno uz dojenje, a osim što umanjuje bol, ima i blagi protuupalni učinak, tako da sam prvenstveno pila zbog toga, i to po uputi liječnika. Sretno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma