Nešto tipa ovoga
http://www.mega-sisak.com/wp-content...us-tepisi6.jpg
Gdje ih ima za kupiti u Zagrebu i gdje su najpovoljniji?
Nešto tipa ovoga
http://www.mega-sisak.com/wp-content...us-tepisi6.jpg
Gdje ih ima za kupiti u Zagrebu i gdje su najpovoljniji?
Ne znam da li ima trgovina u Zagrebu
http://www.jysk.com/hr
Takve sam ja vidjela u PhoenixLifestyle-a. Za cijenu ne znam...dugo već ima da nisam tamo zalazila.
Pogledaj u kineskom dućanu, vidjela sam da drže velike stolnjake od bambusa pa moguće da imaju i tepihe...
Ima ih u Mercatoneu, za cijenu neznam nisam gledala, ali bilo je raznih veličina.
Kupila u Livingu, čini mi se dosta ok što se tiče kvalitete, jedino mi se ne sviđa što je na donjem djelu kao nekakva tkanina pa se tepih pomiće po ploćicama
Možeš probati na tepih od ispod zaljepiti na par mjesta onaj obostrano ljepljivi debeli selotejp da ne kliže po pločicama. To klizanje može biti i opasno kad hodaš...
tražim nešto slično, ali nisam našla veličinu koja mi treba.
paws,
koliko je tvoj velik i koliko si ga platila?
Kako odrzavate te tepihe? Smije li voda na to?
može voda.
ja perem krpom za pod kad perem pod...super su jednostavni za održavanje.
moj ispod nije imao tkaninu nego nešto slično štajaznamčemu (kao onajnajlon/plastika/tanki stirpor u koji umotaju bijelu tehniku da se ne ošteti u transportu) i super je bilo jer uopće nije sklizalo.
jedna prijateljica je kupila neki koji nije imao ništa ispod i to je živa koma, pogotovo ako je ispod npr. parket. njen izgleda ko da je pjeskaren koliko ga je taj tepih izgrebao
jedina zamjerka bambus tepihu je trajnost...pogotovo rubova i pogotovo ako na njemu koristite stolice pa ih koji put povućete. nama je nakon 2 godine bio koma i bacili smo ga. a baš mi je bilo žao, ali su rubovi bili koma ofucani![]()
uf, meni bi trebao veći, oko 2 X 3 m.
zna li netko ima li ih negdje?
Posljednje uređivanje od mislava : 02.05.2010. at 00:36
Ja sam kupila te u Konzumu 120X180 i 180X240 prije nekoliko godina. Na donjoj strani imaju tkaninu koja ima po sebi točkice gume tako da se tepih ne mice s mjesta, a lako se cisti ispod njega. Ovaj veci je kostao 169 kn. Stvarno ne znam isplati li se dati puno vecu lovu za nesto sto ti se izmice pod nogama.
Uglavnom, ovi manji su u odlicnom stanju i dan danas, a stoje u blagovaonici ispod stola. Na vecem je rub od tkanine skroz ofucan jer ga decki maksimalno trose, ali to cu promijeniti ovih dana, pa ce bit ko novi.
ja sam ga isto kao i Marta uzela u Konzuma..ima već 4 godine i u sasvim je normalnom stanju...super je za vidjeti ga, lako se održava i bio je nešto malo para, sad se više ne sjećam točno koliko sam ga platila...valjda je to ta cijen ašto je Marta navodi. više od toga sigurno nije. no, nama se ništa ne izmiče pod nogama...valjda zato što su nam ispod toga pločice...
edit: imamo taj veći
Posljednje uređivanje od .kala. : 02.05.2010. at 15:47
Nisu plocice u pitanju nego ta tkanina koja ne klize, a nalazi se na tepihu ispod bambus plocica. Moji su sto na plocicama, sto na parketu, i ne mrdaju.
bambus tepih?hmm???
sa kojeg sam ja planeta kad nisam to vidjela?![]()
Ja imam također iz Konzuma od prije 3-4 godine. Rub mi je stradao u roku godine dana, a sad je totalna katastrofa na jednom dijelu gdje ga se stalno gnječi (kod kauča).
Marta, kako ćeš promijeniti traku? Gdje ćeš to kupiti? Ja sam je prije par mjeseci pokušavala naći ali bez uspjeha.
Nema ti takve trake za kupiti. Ja sam mislila kupiti zuticu, ali onu deblju, za madrace, i onda iskrojiti trake od toga. Za tepih cu zasiti rucno, rupe su i tako vec izbusene.
I preko ruba bambusa cu zalijepiti onaj sivi selotejp (ducktape) da manje reze tkaninu.