dani milion čarobnih ~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju malu mrvicu da ostane s mamom narednih 9 mjeseci.
Sara~~~~~~~~~~ za 4 prekrasna folikulića
a posebne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za našu tiki_a da nas razveseli sa svojom prekrasnom betom.
dani milion čarobnih ~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju malu mrvicu da ostane s mamom narednih 9 mjeseci.
Sara~~~~~~~~~~ za 4 prekrasna folikulića
a posebne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za našu tiki_a da nas razveseli sa svojom prekrasnom betom.
Punkcija danas obavljena dobiveni 11 js i u petak transfer!
Svim curama puno za sve šta im treba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga sbonetic, vauuuuu, čestitam i šaljem puuuuno~~~~~~~~~~za što veći broj zametaka
sara38 neka tvoji lijepi folikulici daju jos ljepse JS!
dani82 ~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju blastocistu da se dobro ugnijezdi!
sbonetic bravo za 11 JS! Barem jedna od njih ce vjerujem postati jedna prekrasna beba.![]()
sara38, dani82 BRAVO cure! ~~~~~za sarine js i mrvicu od dani
Curke...oprostite što ovako uletavam...ali imam par pitanja a nemam koga pitati...
trebala bi sutra ujutro vaditi betu u petrovoj, došla bih jako rano (prije sedam), jel ima šanse da budem brzo gotova, tipa do 7.20, jesu li velike gužve?
Drugo pitanje je, kad je gotov nalaz i da li ga moram podići ili još nekako drugačije mogu saznati (kad uopće bude gotov?)..? hvala na pomoći i sretno svima!
dani82 vibram i neka bude jedan ali vrijedan
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sbonetic bravo za 11 js! Vibram za tulum u labu.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sara38 držim fige u utorak da budu sve lijepe js i navijam za blastice
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
molim da me se ubaci u čekalice koječega
čestitamo LEELOO77
i naravno FRKA s ovako lijepim betama![]()
jos je nisam ni objavila, a vec se zna
evo onda da sluzbeno objavim - danasnja beta 1697,3!!!
hvala, curke!
svima i sretno u postupcima!!!
Ajme,evo jos jedne lijepe trudnice!!!!Jel to ova proljetna kisa donjela neku virozu?????
Cestitke,FRKA!!!
evo da i ovdje malo skakućem od sreće, bravoooo cure (frka i LEELOO)![]()
Prijavljujem čekanje bete do 01.06.
Ukratko,punkcija je prošla užasno bolno. Nakon primljenih 34 Menopura dobiveno 7 js i naravno blaga hiperstimulacija tako da sam cijeli vikend ležala. Jučer, 3 dnp, vračena 2 ne baš dobra embrija, treći se prestao dijeliti.
Ostale 4 js bačene (hvala ministru MIlinoviću!).![]()
zasto su ti bacene? sto ih nisu zamrzli? pa mi smo svjetski prvaci u zamrzavanju i odmrzavanju, zar ne?
frkačestitam
Šiškicažao mi je draga moja
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tiadobro došla natrag
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nije me bilo par dana, jer se jednostavno nisam imala snage ni volje javljati
ja nikako na zelenu granui sad mi stvarno već pun kufer svega
nakon nekoliko tjedana mira, nadala sam se da su se stvari posložila i da konačno mogu uživati u trudnoći
ma šipak - prošli tjedan opet smeđe mrljanje
prestala sam hodati i ono malo po stanu što sam hodala i opet ustajanje samo na wc
ovaj put sam odlučila ne ići doktoru nego čekati da se smiri i nadati se da je sve ok
još sam pod terapijom progesteronom, a kako je sve stalo za dva dana, nadam se da je bebica ok
eto, nisam uspjela ni nositi jaja po vž, nisam poslala muža na plitvice...
pokušala sam se držati dalje od svega, jer sam psihički u banani, al onda gledam dnevnik htv i dobijem novi živčani napad![]()
Draga moja neka ma šta da ti pričam za te brljavljenje i hematom. Ja kada sam izašla iz bolnice punih 2 tjedna ništa nije bulo bilo sve ok. Jedno jutro se probudila i osjetim kako iz mene sada opet nešto pljusnu. Ajme majko koji strah, da nisam smijela ni u wc odmah otići bojeći se da ću vidjeti sviježu krv. Na nagovor muža odem na wc i pogledam na vešu smeđkasti iscjedak, zovem mog doktora a on meni kaže ništa se ne brini to je zgrušana krv koja pomalo izlazi i bolje je da je tako , bitno je da nema sviježe krv. To se tako nastavilo još nekih 7 dana svako jutro i navečer, preko dana ništa i prestalo. E sada hoće li ga biti ponovno pitanje je, jer moj hematom je još tu nije se u potpunosti resorbiro ali sada mi se lijepo formirala posteljica i dr smatra da taj hematom u maternici ne može ništa više mojoj bebi, ali i dalje ležanje jer mi je sada cerviks unisko. A nikada mira, tako me je sve iscrpilo psihički da ponekad imam osijećaj da sam na rubu nervnog sloma. Mislila sam da će me malo pustiti i na zrak da ponekad prošetam jer jednostavno me više stan ubi. a joj samo da doe taj kraj 10 mjeseca i da sve bude ok da konačno ugledam svoju malu mrvicu. Sada sam punih 16 tjedana trudnoće i prekosutra ulazim u 17 tjedan. Na utrogestanima sam još jedan tjedan s tim da sam ovaj tjeda koristila 2*1 a sljedeći 1*1 i dr kaže da je to i da sada utrogestani mi više ne trebaju zbog formirane posteljice.
Zato draga moja ne brini se zbog tog smekastog iscjedka, sve je u ovim našim sitacijama ok, dok nema sviježe krvi.
Leeloo, Frka vau za bete, prekrasne su !![]()
Leeloo, Frka bravo cure
Sara38 evo i tu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu, nek se nađe
Mia Lily ja se nadam da će ti zato Bog platiti za tvoj trud, kad već dr. tako olako shvaćaju naše js i patnje hormona i gdje si to zaboga bila u postupku?
Šaljem ti vibre i držim fige na sve četiri da se ta dva ne baš dobra embrija razviju u zdrave i lijepe bebice
Sara38 bravo za tri vrijedne js i vibram do četvrtka
Ginger drži se draga - Rozalija ti je sve napisala, a ja ti šaljem virtualni zagrljaj i mnogo strpljenja u ovoj trudnoći, te da čim prije uđeš u mirne vode![]()
Ginger meni na uzv-u s 15tj.T nije bilo hematoma, a ja sam brljavila smeđe do 20tj.T
hvala cure
stvarno sam mislila da ova trudnoća ne može biti kompliciranija od prve, al eto ipak može...
pirica, hvala za ovo, jer najviše me i zabrinulo to što na zadnja dva uzv-a nije više bilo hematoma
nije mi jasno otkud to brljanje.... znači može i tako pa biti sve ok...
kontrola mi je tek početkom 6.mjeseca i neću ići prije, osim ako se nešto opet iskomplicira...
Gingernemoj da se sikiras, i ja sam brljavila i crvenila i rozila, a nije bilo hematoma. Moje zadnje krvarenje koje je ujedno bilo crvena svjeza krv na toalet papiru dimenzija cca 5-6 cm u precniku se desilo u periodu kada vise nije bilo hematoma na vidiku, maternica uredna bez znakova ljustenja, a kod mene crveno u gacama. Dr. je rekao da se jednostavno desava, postoji mogucnost da si u periodu kada bi trebala dobiti mengu. I sama znas da je veliki procenat krvarenja u prvom tromjesecju, a i kasnije jednostavno nepoznatog uzroka. Nista se ne brini i miruj dok ne stane. Boze, mislila sam haj mi smo svoje iskusenje ispucale samim tim dok smo dosle do bebe, medjutim, ne lezi vraze. Vazda nake komplikacije. Ja sam, npr, na rubu nervng sloma. Iako mi je dr. zadnji put rekla da smijem malo setat, ali malo, ja se bojim izaci iz kuce jer sam na 4. spratu i to je opasno
a znam da zbog kilaze i potencijalnog dijabetesa moram izaci. Danas sam deset puta obisla sve prostorije u stanu i brojala sam korake da bih sracunala otprilike koliko sam metara prosetala, jer vani je uzasno vrijeme a ja imam nesnosnu glavobolju. Pojela sam i kolac dva puta danas i zbog toga me grize savjest i bas sam grozno. Odlucila sam da cu svaki dan tri puta dnevno po deset puta prosetat po stanu. Uhhh, sta sve nece covjeku pasti na pamet. Zna li ijedna od vas imaju li na internetu negdje objasnjene neke extra lagane vjezbe za trudnice tipa neke joga vjezbice da se bar malo krv zagrije.
Leeloo77, Angel1, Frka čestitam!
Vojvođanka i Jelena30, jako mi je žao...držite se cure...
curama u postupcima i čekalicama bete šaljem puno vibrica za najbolji mogući ishod!
svima veeeelika pusa!
cure drage, da se i ja pridružim trudničkim mukama, nemam krvarenja, ali tupa muka i opca slabost vec mjesec dana, vise sam se osjecala kao da imam gripu, nego da sam trudna..sada sam u 11. tjednu i nadam se da ce uskoro proci..zacudilo me ovo sta je rozalija napisala da je jos uvijek na utrogestanu, mislila sam ih se uskoro rijesiti...a i lezarine kuci mi je dosta, nadam se uskoro javiti bez kukumakanja...
drz te se curke, sta bi rekla jedna frendica ne zove se bezveze drugo stanje..
fatamorgana što se tiče bilo kakvih vježbica,pa i laganih mislim da je ipak bolje da se posavjetuješ sa ginekologom.
Nije me bilo dugo al evo ŽELIM ČESTITATI NOVIM TRUDNICAMA i zaželjeti puno lijepih brojki curama koje su postupku.Pusaaaaaa sto!!!
Tia bravo za tvoj novi start!
A ja danas sva u čudu da mi se sve 3 klomifenske js dijele (šesterostanična, petostanična i dvost.). Sutra ću znati šta dalje, ali čekat ćemo blasticu, pa šta bude.
Tia sretno draga!!!!!
Sara evo malo i za tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!
čestitke novim trudnicama,
Sara 38, bravo za "klomifenske stanice", možda one baš iznenade...
Za naše trudnice koje žele vježbati (ali samo nakon razgovora s liječnikom), jer vježbanje u trudnoći, kako kažu u Sensi novi broj, može biti blagotvorno i za mamu i za bebu, obavijest da uskoro izlazi prvi hrvatski dvd o prenatalnom pilatesu Mirele Anić Tarale, namijenjen trudnicama pazi sad: drugog i trećeg tromjesečja trudnoće, vidjeti na stranici www.bm-pilates.com više o tome imate u novoj Sensi, jako zanimljivo
Tia sretno na ponovnom startu.......Sara![]()
frka ČESTITAM![]()
![]()
Ginger...izbjegavati vijesti...
Tia nam se vratila u igru![]()
Sara38 -držimo fige da blastice budu dobitne !!
Tia- sretno u akciji !
Moja skromna treća beta 945..ali pravilno se duplala- nadam se da je to to!!
![]()