frka ČESTITAM![]()
![]()
Ginger...izbjegavati vijesti...
Tia nam se vratila u igru![]()
frka ČESTITAM![]()
![]()
Ginger...izbjegavati vijesti...
Tia nam se vratila u igru![]()
Sara38 -držimo fige da blastice budu dobitne !!
Tia- sretno u akciji !
Moja skromna treća beta 945..ali pravilno se duplala- nadam se da je to to!!
![]()
Curke da vam se pridružim, danas mi je 2dpt. Nadam se da su mrvice dobro i ne znam kako ću izgurati narednih 12 dana do bete.
Vraćena 2 embrija 5 dan nakon punkcije. Dr.B kaže da je jedan za 5 i ne može biti bolji a drugi je za 4,5, ali od oba mogu očekivati trudnoću.
Jim super!! Da li su ti zamrznuli koju js, čitala sam da si ih imala puno?
sad sam vidjela da si odgovorila na topicu Nakon transfera.
Nadaj se bebici, jer mi ove tvoje blastice zvuče obečavajuće![]()
Jim držim fige i nadam se da će ovaj postupak biti onaj pravi
angel1 jako lipa beta, uživaj u njoj!
drage moje trudilice saljem vam punissimo vibrica (na ovom compu ne znam napravit vibrice) i zelim da vas sreca prati ma sto radile![]()
Jim nadam se da neće više biti onakva punkcija i da će se ove dvije mrve "ugnjezditi".
Meni je u nedjelju transfer, danas se još uvijek dijele, dokle će, ne znam. Vibrajte da budu blastice u nedjelju.
sara evo malo vibrica za tvoje mrvice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jim da se male mrvice prime čvrsto za svoju mamicu
Sara38 puno vibrica za blastice
za dragu sbonetic i njezine mrvice
drage moje svima veeeeelika![]()
Leeloo77, Angel1, Frka čestitam!
sara ~~~~~~~~~~~~~~~~ za blastice
meni proletjelo ovih 2 tjedna ko ludo (bliži se kraj šk.god. pa je posla i stresa preko glave) pa me iznenadila činjenica da je vrijeme za betu..a idem sutra ujutro šta ću..13.dpt zvuči sretno..uf, malo me sad stislo..![]()
..e i za Jim i sbonetic još i dodatne vibre jer sam ih zaboravila ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pozz svim curkama i šaljem kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima i malo trudničke prašine za sve vas koje ste u očekivanju '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' (ovo bi bila kao prašina)
cmoooooook
coolerica, budi cool!
~~~~~~~~~~~~~~~~za lijepu betu!
sbonetic,~~~~~~~~~~~~~~~za uspjeh u mb
blekonja, samo ti bacaj prašinu, dobro će nam doći![]()
Jim i Sara neka vam čekanje prođe što brže i sa pozitivnim ishodom
Coolerice držim fige danas i jedva čekam rezultat
Angel1 bravo za treću prekrasnu betu![]()
evo nas sa novom slikicom
svima šaljemi puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~ za vse što vam treba
pusa od mene i mojih fakina ( velikih pričalica )![]()
![]()
Ivarica napisa
Ajde ako ima netko tko je u blizini....pliz sve/svi koji ste u zg, dodjite sad, odmah, u 1330 pred velesajam, paviljon 7a gdje imamo rasprodaju da napravimo jednu fotku vs ovoj njegovoj, necete trebati nista raditi, samo statirati ko ovi lijecnici/e
nisam online, sve info na 091 586 3717
13 dnt = 266! MM-u za rođendan!
sutra ću se brinuti danas ću biti happy i![]()
Coolerica čestitam. To je najljepši poklon koji je mogao poželjeti!
super ti je beta, a i nick coolerice, čestitam!
drage moje, mene uhvatila lagana deprica, a prošlo je skoro mjesec dana od negativne bete...do sada sam se držala baš cool!![]()
coolerica čestitam
sbonetic, sara38, jim i sve ostale čekalice sretno!
Coolerica pa to je superrr !!!![]()
Čestitke tebi i TM !!
Coolerice,pratim te cijelo vrijeme jer smo do sada imali slicnu sudbinu, a nadam se da ciu i ja skakati slijedeci mjesec..sretno, beta za pet
hvala vam drage cure doista ste najbolja podrška na svijetu (a pošto je ovaj postupak obavljen u tajnosti i jedina).. mužić se, između ljubljenja nalaza i plesanja s psom, zahvaljuje na rođendanskim čestitkama
aleksandraj ~~~~~~~~~~~~ da skupa skačemo u lipnju
svima![]()
coolerica čestitam, bravo za ekipu iz Lj/P.
Ana, blizančeki su preslatki.
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~ od nas ~~~~~~~~~~~~~~
Coolerica, evo svratih malo da ti poželim sreću! Sretan rođendan i tvom MM! Beta ti je super, i stvarno nemaš azloga za brigu! Puno sreče svim ostalima koji tragaju, čekaju, tuguju, žude...ma svima!
Posljednje uređivanje od GIZMOS : 23.05.2010. at 09:13
Da prijavim i ovdje 12dnt test negativan - nastavljam sa utrićima do utorka ili do prvog znaka m.
Za sada stajem na loptu - ne mogu reći da definitivno odustajem, ali ovo nas je financijski iscrpilo.
U svakom sluačju lakše sve podnosim, jer imam svoga A.
Vesnare, ipak ne donosi prerano zakljucke....jos 4 dana
Vesnare ...možda si stvarno uranilaipak ti nastavi terapiju i onda vadi betu.. i meni je u početku bila tako niska pa se nije vidjelo na testovima, ani jednoj curi isto je test bio negativan, a onda beta skoro 200 nakon par dana..
Strpi se još malo![]()