Bublice i Ines bravo za
Blekonja vibram danas ~~~~~~~~~~~
curke molim pomoć!Moram doć na kontrolu 7. dan nakon prvog decapeptyla a onda nemam prijevoz do sd ,a bude bed ako dojdem 8.dan
prijavljujem 4.inseminaciju (2. sa Klomifenom)
pozdravljam sve i šaljem malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
tiki, vidjet ćemo, a poćela sam razmišljati o Sloveniji. samo me financije muće.....
šta ima kod tebe?
Draga Anana1
i ja sam imala hiperstimulaciju menopurima i na oba jajnika po 6 cisti, tako da sam morala strogo mirovati sve do 14 tjedna trudnoce. Takoder sam pila velike kolicine tekucine, a od kretanja iskljucivo do WC-a i kreveta. Vjeruj mi da se sve isplatilo i da mi nije bilo nimalo tesko jer pored mene trci moj predivni sin koji za dva mjeseca puni dvije godine. Strpljen spasen. Odnosno sva zrtva se isplati kad znas da je krajnji rezultat najveca sreca u zivotu, maleni smotuljak zivota. Danas kad razmisljam o tome cini mi se kao da toga nikada nije ni bilo, a bilo je i straha i laganog krvarenja u prva tri mjeseca trudnoce te strogog mirovanja, ali kao sto sam rekla rodenje mog sina odnijelo je sve to u zaborav. Puno srece zelim. Bit ce vremena i za setnje, posao i sve ostalo, sada misli samo na svoje mrvice.
hvala mala aria. znam da je sve to zbog višeg cilja i da bi prije mjesec dana bezuvijetno potpisala strogo mirovanje mjesecima samo da se mrve prime.
ali nikad, NIKAD u životu nisam bila dana na bolovanju, vječito u pokretu, nisam ležala dulje od 15 minuta preko dana, to me izluđuje, bojim se da će više to naštetiti mrvama nego moja šetnja 10 minuta do omiljenog kafića ili do parka...
nisam nedokazano derište, ovo čekam 9 godina po mogu odležat dva mjeseca. samo se bojim da ne bi bilo više štete nego koristi...
ali kažem, vidjet ću u petak. pa ako moram, moram...
Kuhampa se ponudite, svima ~~~~~~~~za danas, za sve što treba.
Anana1, nadam se da si pročitala odgovor upućen dr-u da miruješ![]()
Blekonja sreeeetnooo
Imam pitanje cure , zanima me koliko je bitno da su folikuli iste veličine .
Jučer sam imala prvi uz osmi dan i npr na desnoj str ih je 4 i to od 11 do 14 mm
a na lijevoj dva 0,9 i 13 mm i nešto malih tek početnih .
Hvala i svima pooooozdrav![]()
mare41, hvala na kavici!!!
Blekonja evo stižu trudničke vivbrice ~~~~~~~~~~ da se mrvica primi za svoju mamicu~~~~~~~
~~~~~~~~~
~~~~da nam za 14 dana javiš VELIKUUUU BETU ~~~~~
~~~~~~
![]()
evo nas nakon prvog ultazvuka, mali covjek 2,3 mm...cuju se otkucaji srca, izgleda da je i hiperstimulacija pod kontrolom...preporuka mirovanje, al ne strogo..lagane setnje od pola sata cak i preporucene...
svima vam saljemo veliku pusu i puno dobre trudnicke vibre...
bravo mikulica!!!
nadam se da će i meni dr. reći isto u petak!!!
super za malog čovjeka!!!
Blekonjaza mrvicu i veliku ß šaljemo ~~~~~~~~
tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~za puno velikih folikula
bublica3 i ines31 zai bebicu
Ivica_k ~~~~~~~~ za uspješan ET
mikulica za![]()
Odrep
evo mojih fakina na novoj slikici![]()
ana..od srca hvala draga
ines31...hvala ti draga, mirnu trudnocu zelimo
anane...hvala draga, dobru vibu za petak saljemo
au nešto je pošlo krivo... nadam se trudnička zbunjoza
ma znate šta sam mislila potpisat![]()
natpisi na bodičima su:
1. JA NE ZNAM ZA KRIZU PUNIM PELENE U NIZU
2. KAD NE SPAVAM JA,NITKO NE SPAVA !!!!
svima želim da uskoro imaju fakine i fakinke u svojim naručjima od
ana-, tvoji fakini su krasni!
tiki_a,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dobitni stimulirani postupak!
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Duga56 – 2 IVF
Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
[color=red3. mj.2010 [/COLOR]
Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
malena2 – stimulirani IVF Cito Split
Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza)
Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
Ketty28 – prirodno
Fatamorgana – 1 stimulirani IVF Istanbul
mia – stimulirani IVF Prag
Goa – 1 stimulirani ICSI Cito
Mimek – stimulirani IVF
tanjack36 – 1 stimulirani IVF VV
ines31 – stimulirani IVF SD (nakon 3X prirodni IVF)
bublica3 – 3 stimulirani IVF Cito (nakon 3X AIH, 2X IVF, 1X FET)
adriana_d – prirodno (nakon 2X AIH)
pčelica2009 – 7 stimulirani IVF Maribor (nakon 1X stimulirani ICSI, 5X stimulirani IVF, 1X FET)
[color=red4. mj.2010 [/COLOR]
ketyy – stimulirani ICSI Maribor
zvijezdica2 – stimulirani ICSI Prag
agility – 1 AIH SD
Anana1 – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X klomifenski ICSI)
Mikulica stimulirani IVF VV
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
Zeena – 29.03
Cannisa – 19.04
talia7 – 21.04
Blekonja – 27.04
Čekalice (F)ET
Missixty
ivica_k – 16.04 FET
Gizmos
Korny77 – 16.04
Čekalice punkcije
anđeo sa neba – 15.04
AIH, Prirodni IVF,ICSI
lastavica1979
Tlatincica
Snekica
n&a
venera21
Pikalice
ia30
Zuzu
micek
Tigrical
diana
gargamelica
innu
Marnie
AnaK
Klomifenke/Femarke
Ninaos
Ela28
reny123
kiara79
modesty4
barbyRI
m arta
Šmrkalice i ostale supresije
Sbonetic
BOZZ
On-GO
sandric
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~ za zimske pahuljice
Deja2, , nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, kinki, skandy, ninatz, LO, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, trunčicabalunčica, curka, Sonja29, nena3beba, runi, tonili, franka76, kata1, negra, Livija2, giga, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, amly, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, giga, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, Denny, Iberc, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, petra30, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, alkemicar, Glorija, SUZY75, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Bea, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Natalina, , Dim, Capka, , mušica, nata, missy, Bab, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, Dudadudaduda, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, regina78, Čupko1, pimbli, sissy, Gosparka, corinaII, ovnica29, Bebel, Ogla, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, Jim, linalena, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Tibi, Miss July, “tina”, TWEETY77, Ljubica, mimimuc, mala garava, Aurora*, loks, Teodora, Klara, nokia, Ici, Šiškica, Coolerica, Vali, Splicanka, Mali Mimi, Mmaslacak, Draga, Aleksandraj, Kaća, tisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Kika83, Točkalica, sanja1 F, matto, tigrical, jo1974, zedra, dir, Strumpfica, TwistedQ, Karla 1980, Ameli, Narnija, Natica, Elena-mk, osijek, Pinky, Missy, ivana83, bubble_71, yasmina, amellee, nina1, gupi51, sivka, mare41, betty, AnneMary, Vikki, Gabi25, Juliette, ninocka28, pinny, vojvođanka, issa11, Snow.ml, sara38, Marina27, dani82, Lilly, ž od milivoj73, mazica79, maca2, sivka, Ti, luna1, bugaoo, vita22, Cranky, duba13, Iva 2009, MAJONI974, Tuzna, Cortina, AuroraBlu, tihic, nataša, tiki_a, Sela, Kikla123, vesnare, Miki76, taca70, marta7, zlatica, Venera3, crvenkapica77, Romanica
Cure iako se ne javljam puno mislim na sve vas i jedva cekam da sve vas prebacim u trudnice![]()
marti ja ti nažalost ovaj ciklus ništa, pa mogu u čekalice! Našli su mi cistu i odmah stopirali sve dok ona ne ode do slijedećeg ciklusa (ako ode)! Sigurno sam ju "zaradila" od klomifena.
Nisam se javljala neko vrijeme pa sam totalno sve pogubila zato šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima!
Gdje je nestala Ginger?
Jedva čekam da se maknem s ove liste " čekalice koječega" i krenem po svoju zimsku pahuljicu. Prijavljujem da sam krajem mjeseca ponovno pikalica![]()
Dobro jutro,svima!
već dugo nisam kuhala,pa evo da vam je sad skuham...poslužite se.
Nisam vas pratila neko vrijeme,pa nisam baš u toku događaja tko je u kojoj fazi,zato ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve za kaj vam treba.
Ja se nadam da ću ovaj mjesec doći do FETa-a (prošli mjesec je transfer trebao biti u nedjelju,pa je sve propalo).
Iberc, hvala na kavi, svima ~~~~~~~~za proljetne pupoljke -tako je pisalo na prošloj listi (marti je zaboravila prebaciti zimu na proljeće).
Ajme, koje su ovdje spavalice... kuham kavicu, poslužite se...
Vratila sam se iz Slo s uzv-a, imam sa svake strane po 5 folikula, rastu, ali su još maleni cca 11-12 mm, u pon. ponovo folikulometrija.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima za šta god vam treba
tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za folikuliće da lipo rastu
i naravno mnoštvo kolektivnih vibri za svih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a posebno za našu rozaliju![]()
Mia Lillyma tu sam ja, čitam, al ne pišem baš...
inače u ležećem položaju, ujutro mi se užasno spava (a ne mogu od svoje haharice), a popodne mi je mučno... i tak...
ana-stvarno su preslatki
svima šaljem brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a posebni pozdrav curama na Bundeku![]()
prijavljujem današnji prvi službeni ultrazvuk!
dr. je vidio samo jednu GV a ne dvije kao privatnica u ponedjeljak.
ne vidi se još ništa unutra pa mi je to malo bezveze ali valjda će nešto biti do idućeg puta, 10 dana.
veličina GV je 10mm, pravilna, ostala samo jedna cista, i dalje moram mirovati, ma sve u svemu ok.
ali ja bi tako čula srčeko... 23.03. je bila aspiracija i oplodnja. kada ste vi čule svoje mrvice?
tigrical prekrasni rezultat~~~~~~za dalje
Iberc, dugo te nije bilo. ~~~~~~za uspješan FET
Ginger
Anana~~~~~za
marti_sk, kad će ta akcija?~~~~~za dobru pripremu.
anana, super draga...imala sam transfer 19.3.,srce smo culi ovu srijedu 14.4,na straniciwww. potpomognutaoplodnja.info imas kalendar trudnoce koji izracuna i dan kada srce pocinje kucati..
sad sam došla doma, cijeli dan u pokretu.
na dnevnom ulošku ima malo smeđeg iscjetka, sad me panika ulovila...
kaj bi to moglo biti???
sutra ujutro ću nazvati gore u V. ali dajte, pliz, ako znate što se događa, izludit ću. danas mi je 21 d.p.t...![]()
uh, svašta vidim ima ovdje i na nakon transfera...pa da krenemo s ~~~~~~~~~~~~~~
mimek,~~~~~~~~~~~~~~da se brljanje čim prije smiri, i vi svi skupa krenete uživati i dočekivati bracu/seku!
rozalija,~~~~~~~~~~~~~~~~za brzi povratak iz bolnice i miran nastavak trudnoće!
pčelice, bublice, ines~~~~~~~~~~~~~~~~~~za vaša mala, ali snažna
fatamorgana,~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoje bebače, neka lijepo rastu kod mamice!
blekonja,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~opusti se i uživaj~~~~~~~~~~~~~za veeeliku betu!
tigrical,~~~~~~~~~~~~~~~nek punkcija bude podnošljiva, a js kvalitetne!
ginger,~~~~~~~~~~~~nek` se mučnine svedu na minimum!
anana,~~~~~~~~~~~~~~~~da na slijedećem uzv zatreperi snažno
iberc, lijepo da si opet s nama~~~~~~~~~~~~~~~za uspješan FET!
a sad vijesti kod nas - danas endo 7,1 mm, nastavljam s estrofemom do ponedjeljka, doc se nada da će do tada biti optimalnih 8-8,5 mm, pa nas očekuje na FET-u u petak, 23.04. - jedva čekam!
svima puno![]()
ivica, ~~~~~~~~~~~~~~ za FET. Za endo ima još vremena, bit će to dobitna kombinacija.
Svima ~~~~~~~~~~~~~~ od nas.
da sad opet ne citiram našu ivica_k stavit ću samo ogromni X na njen post i zavibrat iz sve snage ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se endić podeblja i navijam za dobitni fet![]()
ja isto mogu samo potpisati našu vrijednicu ivica_k i poslati joj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitni FET.
A usput nudim i prvu jutarnju, ranu kavicu (može i čaj ili kakao)i želim svima dobro jutro.
MOram još jednom posebno za našu Rozaliju i njezinu mrvicu u buši ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da čim prije izađu iz bolnice.
Kadauna, hvala za jako potrebnu jutarnjummmmm
ivica_k, bravo za endić koji će sigurno u pon. biti kako dr. kaže~~~~~~~~
rozalija i bebica~~~~~~~
Svima![]()
pridružujem se jutarnjoj kavici, ali sokom od cikle
uz ovolike vibrice, nema šanse da endić zakaže, hvala vam cure!
pozdrav svima koji će se okupiti na bundeku, bit ću s vama u mislima!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za rozaliju i bebicu......
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve ostale.....
rozi mislimo na tebe i bebicu i da bude sve dobro~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
avima cmoooooooooooooook veliki i puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve
Dobro jutro, evo kuham kavicuposlužite se.
Želim svim čekalicama velike proljetne bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
![]()