sumskovoce hvala![]()
mia74, dvije 8-stan. mrvice, super zvuči ~~~~~~~~~
Kako me veseli pojavljivanje "starih" forumašica... ne znam što je sa sretnom35..
ROZI .... za malu princezu ....
Mia Lilly ..... drži se....
cure evo zadnjih rezutata moje folkumetrije... tri folikula 20 , 20 i 15 mm.. endić dobar... dobila sam četiri injekcije(guza boli za poludit...)... a sad 5 dana akcija.... dr. je optimističan....
![]()
Betty cestitam
Jako me je obradovao tvoj post!
~~~~~~~~~~~ da na UZV vidite makar jedno malo
Vali, Rozi cestitke i vama!
Marti SK mozes me vratiti na dno liste.
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Duga56 – 2 IVF
Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
3. mj.2010
Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
malena2 – stimulirani IVF Cito Split
Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza)
Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
Ketty28 – prirodno
Fatamorgana – 1 stimulirani IVF Istanbul
mia – stimulirani IVF Prag
Goa – 1 stimulirani ICSI Cito
Mimek – stimulirani IVF
tanjack36 – 1 stimulirani IVF VV
ines31 – stimulirani IVF SD (nakon 3X prirodni IVF)
adriana_d – prirodno (nakon 2X AIH)
pčelica2009 – 7 stimulirani IVF Maribor (nakon 1X stimulirani ICSI, 5X stimulirani IVF, 1X FET)
4. mj.2010
ketyy – stimulirani ICSI Maribor
zvijezdica2 – stimulirani ICSI Prag
agility – 1 AIH SD
Anana1 – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X klomifenski ICSI)
Mikulica stimulirani IVF VV
Blekonja – 1 femarski ICSI Cito (nakon 1X stimulirani ICSI)
Vaka – 1 stimulirani IVF Vinogradska
Korny77 – IVF SD
Karla 1980 – 4 ICSI Maribor (Nakon 3X ICSI, 2X FET)
talia7 – ICSI Prag
5. mj.2010
diana – 1 stimulirani ICSI Cito
LEELOO77 – 2 stimulirani ICSI Prag (nakon 1X stimulirani ICSI)
Frka – stimulirani IVF VV
Angel1 – 7 stimulirani IVF VV (nakon 2 stimulirani IVF, 2X prirodni IVF, 2X klomifenski IVF, 1X AIH)
Coolerica – 2 stimulirani ICSI Postojna (nakon 1X stimulirani ICSI, 2X AIH)
BOZZ – stimulirani IVF SD (nakon 3X AIH)
barbyRI – prirodno (nakon 1X ICSI)
nena3beba – stimulirani ICSI Prag
betty – DAIH (nakon 1X AIH)
Vali- FET Maribor
Hello Kitty – 2 stimulirani IVF (nakon 1X IVF)
6. mj.2010
Amly – 3 stimulirani IVF Njemacka (nakn 2X IVF)
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
Bea – 17.05
sara38 – 07.06
kiara79 – 07.06
osijek – 08.06
lastavica1979 – 09.06
Zeljana – 10.06
Sali – 12.06
sanja1 – 13.06
Corina II – 14.06
Mia74 – 14.06
SUZY75 – 18.06
Čekalice (F)ET
Giga – 28.05
Mali Mimi
Čekalice punkcije
crvenkapica77
Suzzie2
AIH, Prirodni IVF,ICSI
Pikalice
Tia
Tlatincica
Mravak
Natalina
Trunčicabalunčica
Klomifenke/Femarke
Venera3
Amellee
Šmrkalice i ostale supresije
Kika84
skandy
On-GO
sandric
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~ za proljetne leptirice
Deja2, nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, ninatz, LO, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, curka, Sonja29, nena3beba, runi, tonili, franka76, kata1, negra, Livija2, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, Denny, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, petra30, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, alkemicar, Glorija, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Dim, Capka, mušica, nata, missy, Bab, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, Dudadudaduda, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, regina78, Čupko1, sissy, Gosparka, corinaII, ovnica29, Bebel, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, linalena, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Tibi, Miss July, “tina”, TWEETY77, Ljubica, mala garava, Aurora*, loks, Teodora, Klara, nokia, Ici, Splicanka, Mmaslacak, Draga, Aleksandraj, Kaća, tisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Kika83, Točkalica, matto, tigrical, jo1974, zedra, dir, Strumpfica, TwistedQ, Ameli, Narnija, Natica, Elena-mk, Pinky, Missy, ivana83, bubble_71, yasmina, nina1, gupi51, sivka, mare41, AnneMary, Vikki, Gabi25, Juliette, ninocka28, pinny, issa11, Marina27, Lilly, ž od milivoj73, mazica79, maca2, sivka, Ti, luna1, bugaoo, vita22, duba13, MAJONI974, Tuzna, Cortina, AuroraBlu, nataša, Kikla123, Miki76, taca70, marta7, zlatica, Romanica, modesty4, Cannisa, innu, Zeena, bublica3, Gizmos, Ogla, Missixty, Snekica, AnaK, n&a, Snow.ml, m arta, ivkica28, Gargamelica, ivica_k, Tigrical, Iberc, Beba.2, Marnie, Iva Mia 2009, Šiškica, Mimimuc, Vesnare, sumskovoce, Sela, Cranky, tiki_a, mare157, Sanjička, dani82, Jim, kinki, venera21, Sbonetic, Mia Lilly, Vojvođanka, Pimbli
nakon ove liste,vidjevši na njoj kao čekalicu i našu LO ,ne mogu više šutjeti o tome da
Lo već 5 dana ima mali Emu
(Lo ne zamjeri)
Posljednje uređivanje od skandy : 05.06.2010. at 20:13
....lo čestitam.... juhuuuuuuu
Pa ja tek sad vidim Bettyyyyyyyyy
ma presretna sam zbog vas!!! Cestitam vam iz sve snage, zelim ti najljepsu mogucu trudnocu i bebicu, i dragog da te mazi i pazi draga moja
Nemam rjeci da opisem svoje iznenadjenje kad sam procitala , i srecu!
Valicestitke od srca na docekanoj trudnoci!
Svim curama puno srece u postupcima i kucnoj radinosti, i da svaka ostvarite svoje snove!
Luci i ja vam šaljemo mah, mah s mora
LO čestitam na curici![]()
Drage moje, skidam se s liste odbrojavanja.
Od aspiracije ništa, ovulacija nastupila prije aspiracije. Mislim da je to najgljupi moguć razlog neuspjeha MPO.
Svim ostalima trudilicama držim fige i predlažem da zahtijevaju apisarciju obvezno prije isteka 36 sati od štoperice.
A u kakvom si postupku bila tj. koliko folikula, ako nisi imala puno probajte sa kućnom radinosti
Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 06.06.2010. at 18:15
suzzie![]()
...zar nisi koristila suprefact ili nešto sl. da se to ne dogodi?
LO čestitam
piricaprema moru.
marti_sk![]()
suzzie2![]()
Ja danas bila na folikulometriji. Na večer uzela štopericu. I sad čekam utorak za punkciju.![]()
Brzo mi leti ovaj postupak, bar za sad.
![]()
![]()
trunčicabalunčica,kad sam pročitala ono-da si smršavila 2-3kg i da li je to loše,odmah sam se sjetila sebe jer se i meni desilo isto!
Mada ja mislim da to nije ništa loše,dapače,ja sam se super osjećala zbog toga-jel,kila koje su otišle,i bila sam puno zadovoljnija nego ikada do sada u postupcima!!A mislim da bi i psihičko zadovoljstvo trebalo biti na "visini"-zapravo,to je jedan od bitnijih faktora..a ja sam bila jakozadovoljna!
Štoviše,od klomifena sam postala turbo hiperaktivna i to jako!!!
Svaki dan mi je bio kao da sam si piknula injek. adrenalina-mogla sam sve i bila sam super volje!!A još i kile otišle,neplanski,di ćeš bolje
Zato sam sad ko bumbar
Sva voda ovog svijeta se slila u mene i ne mrda
Sretno sutra na punkciji![]()
Sara draga beskrajno vibram za tvoju beturinu danas~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Suzzie2samo naprijed....nedaj se...
Ovo cekanje bete je ...tako psihicki tesko....danas mi je 11dtr, i nisam mogla izdrzati da ne uradim test na trudnocu. Znam da je mozda lazan...ali je pozitivan....pa mi je vratio malo nadu. Za tri dana vadim betu 10.6. pa cemo vidjeti.....
Vibram svim cekalicama za dobru betu![]()
dani82
Sara draga beskrajno vibram za tvoju beturinu danas~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Potpisujem i dodajem još malo vibrica~~~~~~~~~~~~~~~
Svim curama šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god vam trebaju![]()
zeljana, ja se slabo javljam na PO, ali drago mi je da ti prva cestitam od srca !i da sve bude uredno i skolski
![]()
željana pa ne laže test, ako ti je prošlo od choragona 5 dana i jupiiiiiiiii
trunčicabalunčica držim fige za punkciju ~~~~~~~~~~~
sara vibram za pozitivnu betu ~~~~~~~~~~~~~
zeljana bravo, ovo su krasne vijesti za početak tjedna
Zeljana - Jupi za testić!!!!! Sad još samo čekamo betu da to potvrdi i onda dosadna školska trudnoća je pred tobom!!!!!
Trunčicabalunčica - za punkciju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sara - za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Željana,super
I ja bih tako uskoro...
Svim čekalicama,a i meni~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Željana- čestitam
Sali- baš sam jutros pomislila na tebe, kako izdržavaš ove dane do bete.....
Cure Hvala vam puno......javljam se sa betom.......nadam se dobrom
Svima zelim puno folikulica i dobre bete...
Cure ako ja uspjem...za sve vas ima jos puno nade i vremena, posto mislim da sam najstarija cekalica
vibram~~~~~~~~~~~~~~~~vibram~~~~~~~~
CorinaII sad je već počela lagana nervoza....
Kakva je situacija kod tebe?
Ajme draga moja ja sam isto več polako nervozna...svašta mi se mota po glavi,tren sam optimistična da če sve biti u redu a u drugom trenu nisam više u ništa sigurna....
Dali češ ti prije 12.06 raditi možda betu ili test? Ja neznam hoču li izdržati do 14-tog
corinaII
sali
sara38
Svim čekalicama svega i svačega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo malo trudničke prašine za sve čekalice svega i svačega~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Da li netko možda zna šta nam je sa Strike.....nije se dugo javljala, a ja malo i brinem!!!!
Betty, i ja tek sada vidim... ali za sretne vijesti i čestitke nikad nije kasno i zato ti želim svako dobro, prekrasnu trudnoću i zdravog bebača!
svima šaljem puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svim novim trudnicamai skolsku trudnocu
a za strike vjerujem da cuva bebe u bolnici i da je sve ok![]()
Kiara 79 zao mi je...drzi se draga....doci ce i tvoj dan...!!!!
Posljednje uređivanje od zeljana : 07.06.2010. at 17:58
kiara79 žao mi je..
zeljana + je +
a mi jutros bili kod Reša na uzv i...lupa ko ludo..a nama knedla u grlu i tupav smješak..
cure ~~~~~ svima, stiže nam ljeto, idealno za puniti baterije i vježbu u kućnoj radinosti
coolericaza srečko
sara38 pogledaj moj potpis, a ja ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LOčestitam na curki! prekrasno!!
kiara79drž se
a72 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši susret na svijetu
coolerica, draga, preskočila sam tvoju vijest u svibnju (nije me bilo),za
, baš lijepa vijest (pozdrav dr-u
.
hvala Mare..a Reš ko Reš..ubacio onaj štap od UZV-a na 10 sec, promljao neke brojke i pokazao..evo vidite ovo što kuca..to je srce.. i zum van s štapom..odmah izračunao kad će se roditi potapšo muža i rekao mu: čuvaj ju.. meni je on zakon, jedino nemam sličicu s mjerama pa nemam šta guglati..a to je vjerojatno i bolje..planiraš li mu ti u posjet?