Trunčice i druge cure, sretno!
trunčicabalunčica jojjj draga evo i ja se pridružujem i želim ti da to iščekivanje i briga prođu što prije. stvarno i te dvije mogu bit dobitne, a ako ne dvije može i samo jedna, zato drž se. dani, noći i trenuci iščekivanja teško prođu al ipak prođu i ipak sve dođe na svoje i ja sam sigurna da svatko od nas zaslužuje na kraju biti sretan i da će biti sretan. e pa zato želim tebi da započneš sa tim "trendom"... "trend" sreće trudilica na rodi neka počneeee!!!
trunčicabalunčica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prodje kako treba. Meni isto lijeva strana ne reaguje na stimulaciju , zadnji put sam imala tri folikula koja su bila toliko jadna da mi se zamalo otkazao AIH .Tek zadnji UZV pokazao da su narasli kako treba.. I eto bas taj ciklus je bio dobitan , a ja plakala kao nikad...
Hvala svima na cestitkama, ja se polako brinem jer nemam nikakvih simptoma osim nadutih cica...
a72 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prelijep porod i poljubi princezu od mene
sara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
Ja vjerujem da se čuda događaju. Možda ipak sve bude ok, bože hvala ti. Moja beta jutros je 194,2!
sara38i ovdje ću malo
svim ostalim curama pozdrav, i ~~~~~~~ za šta god vam trebale!
Trunčice, šaljem vam bezbroj vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sara38, čestitam na beti i evo još malo vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~
Cure, svima vam želim puno sreće, mislim na vas ~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Sara38 čestitam!! I ~~~~~~~~~~~~za dalje da sve ide školski.
Jedno pametno ovdje - idem po smrzlice i ovaj put necu ostati doma do bete kao do sada ( mjenjam taktiku malo ).
Pa koliko je ono minimalno preporucivo za odlezati?
Imam transfer u subotu pa sve mislim jel bi isla radit u utorak?
p.s. Sara..jeeeeeeeeeeeee
Sara napokon poskakujem zbog tebe![]()
![]()
draga ja sam zadnji transfer imala u nedjelju a u ponedjeljak sam već bila na poslu, a ti vidi (možda 2 dana ležanja)
Sali di je beta??
sarabravo čestitam od srca!!!
svim ostalim čekalicama bilo čega puuuuuuuuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ šaljem![]()
Sara ne mogu izdržati a da i ovdje ne poskočim malo u znak slavlja i veselja![]()
![]()
![]()
Želim ti najdosadniju i najškolskiju trudnoću ikada!!!!
betty čestitam ti od srca i želim mirnu i školsku trudnoću![]()
sara, Betty~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~neka sve ide po dobrom
Dani82 betu vadim 12/06, još malo nervoze.....
Trudnice naše još moram malo poskočiti zbog vas![]()
Kod mene ipak nije bilo implatacisko krvarenje...jutros procuila skroz naskroz...menga je tu....betu nisam niti dočekala.....
Ništa sve nade su za Maribor u 2mj.2011......
Cekala sam, napeto cekala i docekala! Sara, cestitke od srca i nek bude dalje skolski do kraja. Zasluzila si nakon toliko cekanja! By the way, a sto smo drugo i mogli ocekivati nakon sto vas je pokakala ptica![]()
Sara38 gdje te je pokakala ptica da se i ja tamo prošetam ????????????????![]()
corina, baš mi je žao, bila sam uvjerena da je implantacijsko,ali sad samo hrabro dalje. Puno vibrica ~~~~~~~~~~~~
Svim curama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
corina II žao mi je...
sara38 bravo...čestitke na tako lijepoj beti...![]()
sarai ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje
i samo da ti kažem, ja sam na 10 dpt procurila i imala pravu pravcatu obilnu mengu od 5 dana
14 dpt sam vadila opet samo da se uvjerimo da je pala na nulu, kad ono
corinažao mi je
al ja nekako nakon ovog svog iskustva mislim da treba vaditi betu i ako tak rano procuriš
mislim, ne želim davati lažne nade, uglavnom znači da je gotovoal možda se dogodi i čudo
trunči ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Betty prekrasan ti je potpis
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sara 38 čestitam!!!!!
Rose, za veliku tetu betu!
evo sam vadila betu,nalazi će biti do podne..... uh ko će izdržat do tada...
još mi se vuče smeđi iscjedak a od simptoma ništa tako da neznam šta bi mislila...
svim čekalicama puno sreće!!!!!
rose držim fige i molim za pozzz betu! ja sam ti pomalo abrakadabra tip i feeling kaže da će biti lijepih vijesti! sorry ako nisam u toku...di si imala postupak?sam se za ono abrakadabra da ne bi svašta pomislili....
loks hvala na dobrim fibrama.....
bila sam u Pragu u PFC kod dr.Lazarovski,ovo mi je prvi put
rose, draga, kažu da je u Pragu baby boom, ~~~~~~~~~~~~~~za prekrasnu betu
evo moj beta je 0...
rose....zao mi je..nedaj se...glavu gore/idemo dalje....ja upravo izvadila krv i cekam popodne nalazi .....
![]()
rose ajojjjj jako mi je žao, drž se draga, a šta nam drugo preostaje!
zeljana želim ti pozitivu popodne i da ti ovaj dan bude najsretniji u životu!
Rose ~~~~~~~~ za betu!
trunčice drži se, uspjet će!!!!! Bit će bingo!
Loks i Mravak cure vibram iz petih žila! Za BINGO postupak i vama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Corina II žao mi je....ali ipak držim fige za betu!
Rose tek sad sam vidjela... žao mi je jako![]()
hvala svima... idemo dalje nema druge...
željana tebi držim fige i od srca želim da ti danas bude najsretniji dan u životu
čekamo tvoju betu....
Drage moje,ja sam procurila-danas kao 8 dpt..
I baš mi je jako teško palo,a najgore mi je što mi je dragi na putu i zbog toga što ne možemo biti zajedno,još nam je gore..
Rose žao mi je...ali nema predaje...malo odmori pa opet u akciju !
Miato je zaista prerano ! Jel baš obilno ili onak malo kaplje?
Ne znam kako bih ti opisala..
Naime,primjetila sam skroz malu,kao kapilaricu,smeđe boje danas na papiru.Nakon toga sam stavila Utrogestane i skužila da mi uložak nije čisto bijel već da je lagano smeđe boje,al skroz lagano.
Nakon par sati sam na papiru skužila malo crvenkastog traga.
Sad sam stavila Utriće i na prstu mi je bilo par laganih smeđih kapilarica-oprostite na slikovitosti..
Inače,ja sam imala transfer tek 19dc,a ciklusi su mi prije bili svakih 25 dana,a nakon stimulacije su mi se pomakli na 27-29 dana..
Rose,Corina žao mi je cure
Mia 74 nastavi ti sa utrićima,nema predaje dok nema obilnog krvarenja.I idi vadi betu,držim fige...
Trudnicama čestitke od srca![]()