Žao mi je, sara38![]()
Koja nepravda,uvijek se iznova razocaram kako je sve to u nekim drugim rukama i kako zapravo na nista ne mozemo utjecati.A tako je lijepo izgledalo....
Sta drugo da kazem nego Sara38 drzi se i kreni dalje!!!
Pozdrav svima
Sara38![]()
Sara...............drži se.
Evo da prijavim; jučer obavljena 5-ta inseminacija i sad čekam betu 30.06.
Svim čekalicama bete puno ~~~~~
Sara38, sve sam to prosla i zaista mi je zao...
Pozivam na jutarnju
venera21, nek' peta bude sretna~~~~~~~
Gdje nam je marti_sk...fali mi listica
Svima![]()
Dobro jutro! Ok ako si ti kavicu, ja ću vruće pecivo, pa navalite
Nego, jel slijedeći petak neradni dan? Ako ne procurim do tad, mislim da ću ja lagano po betu u petak.
Strpljivost nije moja vrlina...
slijedeci petak je 25. i neradni je dan,ali zato mozes u cetvrtak po beticu!!!!!A mozes i negdje privatno napraviti u subotu!!!!!!kissy kissy
Ostale mi dvije uputnice za vađenje bete od prije, moram to iskoristiti. Plaćam zdravstveni namet, plaćam dopunski namet- 'oću socijalnu betu
11 dpt je OK? Ma je![]()
tlatincicanaravno da je 11 dpt OK....nema smisla ostavit vikend u neizvjesnosti
Vibram čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete!!!!!!
zar se može tako rano vadit beta??? I ja bi!!!!! Ova neizvjesnost me ubija !! Meni je danas tek 5dpt!!
zašto mjeriš tem.? Ona nešto znači?
Molim ispravite me ako griješim: povišena temperatura može ukazivati na trudnoću. Kao i u ostalim simptomima: nije pravilo, ali se često pojavljuje.
dobro vam jutro dragi ljudi!
...jooj beta...puh! mene zapada u četvrtak.... nemam i dalje ni wonderbra grudi niti išta...vrlo mi je to neobično... ali vidjete ćemo sve.... nekako sada razmišljam ipak da napravim jedan kućni testić u utorak ujutro, pa da vidimo....
Ogla koji će ti dpt biti u utorak???
Izmjerim poslije i ja tem.![]()
10 d.p.t. sasvim dovoljno da se štoperica razgradi.. uzimam onaj najjeftiniji i stavrno se pokazao pouzdanim (ßhcg se zove) kada sam bila trudna pokazao je crticu, slabašnu ali ipak vidiljivu, a ß u krvi mi je bila oko 56 ili tako nešto... crknuti ću do četvrtka... već lagano režim na muža, pa se sve bojim da je PMS stupio na snagu ....
ja imala i temperaturu, i mučnine, i malaksalost, jedva se penjala na 5 kat, cice oteknute - rezultat - beta = 0
niti jedan simptom nije simptom trudnoće - nažalost - samo pozitivna beta
cure SRETNO!!!!
Meni je danas 6 dnt. Vraćene tri blastice. Od simptoma trudnoće ništa. Beta 24.06. Lagano me hvata nervoza.
ja prvo mislila raditi betu 22.6 ....to mi je 12dpt pa je praznik....pa sam mislila u srijedu a sad kontam u ponedeljak 11dpt.....uh....sta cu kako cu....a test da napravim 10dpt....? bas su morali biti praznici sl. tjedan.....ajmo cure koja ce prva obradovati
![]()
Drage moje,
nisam se duuuuugo javljala, ali sam si zacrtala da dok god ne budem imala nesto da vam javim neću se ni javljati. Pa došao je i taj dan. Evo "stigla je nova 8." ako se sjećate reklame....samo kod mene nije 8. nego beta od 362,45 iz 8. pokušaja (1. transfer)...Eh da, radi se o 12 dnt.
Sve vas puno pozdravljam i nadam se da će te mi se uskoro pridružiti!
bebica2009 Jupi!!!! čestitam od srca na predivnoj beti!!!!!!!!!
Bravo bebica2009,pa to je prekrasno!!!!!!
Cestitam od srca!!!!!!
bebica2009 - super!!! bas mi je drago za tebe!!!
tlatincice, povecana temperatura rezultat je povišenog progesterona (zbog toga mjerenje bazalne temperature i radi - poslije ovulacije počinje se lučiti progesteron, pa se stoga ovulacija detektira povišenom bazalnom temperaturom). Dakle, ako uzimaš utriće, povišena temperatura bit će od njih, a ne od trudnoće... eto, nažalost, nema druge nego čekat betu, a simptomima čovjek tj. žena samo izludi
SRETNO svima!
bebica2009 čestitam od sveg srca!!!!!!!!!!!
... svima želim dobro jutro! u zagrebu sivilo, ali neka nas to ne omete u raspoloženju
svim čekalicama bete želim da im vrijeme što brže i ugodnije prođe.... svima onima kojima je osvanuo + od srca čestitam, a ostalima želim da napune svoje baterije do idućeg puta i da je ipak velika stvar što uopće nešto poduzimamo i pokušavamo... i neuspjeh je ponekad korak naprijed.....
Posljednje uređivanje od Ogla : 19.06.2010. at 08:57
poslužujem
sara38 draga žao mi je drži se i neodustajte
bebica2009-čestitam
mravak draga uživaj i nezamaraj se simptomima i puno ~~~~~~~za ogromnu ß
venera21,Ogla,mimi3,trunčicabalunčica ~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromne tete ß
tiki_a
Issa11 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude dobitan
aleksandraj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pikanje
rozalija,ginger,Blekonja,amly,adriana_d,coolerica, angel1,Ines31,sali,željana,pčelica2009 i sve ostale trudnise čuvajte i mazite bušice
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve kaj vam treba
i jedna velika pusica od mene i fakina![]()
![]()
dobro jutro svim!! kod nas su rekli kisu,ali sunce sija,i ja polagano sjedim na balkonu i pijuckam sokicposto nesmijem mrdnuti iz kuce,i balkon je dobar,hehe...
svima sretno koje danas vade betu i iznenadite nas....pusa svima!!
Pridružujem se jutarnjoj kavici. Prije svega bebica2009 Velika pusa i čestitke za malu prinovu.
Držim fige i šaljem milijun pozitivnih vibrica za ogromne bete koje ima da u dobrom duhu i raspoloženju okončaju ovaj tjedan, kako bi nama, koje s nestrpljenjem iščekujemo sljedeći, dale dobar poticaj da se pohavlimo svojim beticama.
Inače, brojim tek 7 dpt... 12 dan se čini kao daleka budućnost!! Do sada je sve bilo cool, ali tek sada slijedi prava bura!
Pusa svima!
Sara38 zao mi je, drzi se...idemo dalje:
bebica 2009 cestitam![]()
i ja sam, ko bebica, mislila nista ne pisati dok ne budem imala sta napisati, ali evo prijavljujem se kao cekalica bete 3.7., danas su mi vracene 2 osmostanicne junacine, ili kako ih je biolog nazvao - savrseni. a s obzirom kako je turbulentno postupak tekao, moram se ponosno prijaviti ko cekalica beturine....
Pa dobrodošla Pinky! Ugodno čekanje i vi-vi-vibramo za 2 savršena osmostaničnjaka!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
evo da i tu javimo naša draga TARA M sinoč rodila dvije princeza samo prenosim radosnu vijest a ostalo če ona kad dođe domeka
ČESTITKE JOŠ JEDNOM NA PRINCEZICAMA I![]()
![]()
![]()