Čupko,ne radi testove tak rano...i meni je jedanput bila crtica i to 4 dana nakon injekcije,naravno lažna.
Čupko,ne radi testove tak rano...i meni je jedanput bila crtica i to 4 dana nakon injekcije,naravno lažna.
kad smo vec kod brevactida, trebam si ga zašiti 5. dpt. transfer je bio u subotu. jel mi 5. dpt srida ili cetvrtak?
pa da mi ovo nije 4. ivf, bilo bi mi i jasno....
oglicei mravak , nadam se da to nije kraj
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pinky, mislim četvrtak, ako si bervactid ili kako se već zove, primila na dan transfera
no nije to tako strogo, na nekim klinikama prakticiraju 4. a na nekim čak i 6. dan nakon transfera,
tako da ne možeš pogriješiti![]()
bila je modrica dok sam ga davala ko ivf inekciju, istisnila bi zrak prije. onda sam nasla na nekoj staroj temi o fragminu uputu da se zrak ne ispuhuje, vec on valjda na kraju gurne fragmin i da se ni slucajno ne trlja mjesto uboda ni sa cim poslije. i bome, nema modrica.
ako zapeče dok dajemo (mm me bode, nadam se da cu biti hrabra ali jos nisam) malo stanemo, ali redovno pece nakon uboda, par minuta.
hvala! cmok!
Pinky želim ti od srca da ovaj postupak bude dobitan![]()
![]()
Mravak draga neodustaj još nije sve gotovo odi skroz do ß šaljm puno ~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromnu i da brljavljenje stane
ma svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba
moji mišići šalju svim tetama punoa mama pozdrava
![]()
Posljednje uređivanje od ana- : 22.06.2010. at 18:31
Draga ana hvala ti puno na pozitivnim vibrama ali od smeđeg brljavljena preraslo je u crveno brljavljenje i mislim da mi M kucana velika vrata ... razmišljam da prekinem sa utričima jer mislim da samo oni sprečavaju mengu da dođu, iako mi je to sve čudno jer mi je danas 9 dpt a i punkciju su mi radili 11 dc.. znači menga mi je došla nakon 20 dana, to mi se nikad nije desilo, ciklusi su mi 30-32 dana...
Cure 11 dpt nije rano za radit test jel da?
Od svih postupaka do sad samo sam kod AIH radila test inace sam uvijek cekala betu(imala sam vise zivaca..haha) - sad bi betu trebala radit na Dan drzavnosti (petak)..a test bi radila
sutra ( srijeda)..
Zadnju inekciju sam primila u cetvrtak....
Nije prerano jel da?
mravak ti si ili malo pobrkala pojmove ili nesto pogresno racunala. Ako si imala punkciju 11. dan ciklusa, a transfer ti je bio peti dan od punkcije to znaci da ti je samo transfer bio 16. dc. Prema tome, ako ti je danas 9. dpt - sto znaci 9. dan poslije transfera, onda ti je danas 25. dc. To bi ujedno onda bio i 14. dan poslije punkcije (a punkcija oznacava isto sto i ovulacija) sto je sasvim normalno trajanje drugog dijela ciklusa, tzv. lutealne faze.
Nema nikakve veze to sto su ti inace ciklusi dugi 30-32 dana, jer su takvi zato sto ti je u prirodnom ciklusu ocito nesto kasnije ovulacija. Ti sada tocno znas kada ti je bila "ovulacija", jer to je u ovom slucaju upravo dan punkcije. 14 dana nakon ovulacije/punkcije u pravilu bi test vec trebao biti pozitivan, ili je vrijeme za menstruaciju...
draga, i meni je četvrtak 11 dpt i idem radit betu. Nije rano. Ako je pozitivna, bit će nešto niža vrijednost. Sretno![]()
Mravak žao mi je
Isto tako je meni bilo prošli put. Ali svejedno sam otišla izvaditi betu pa da više ni mrvicu ne sumnjam. Jer ima ovdje žena koje su procurile pa im je opet beta bila pozitivna. Znam da zvuči kao mučenje, ali tako samo tako možeš biti sigurna. I nakon toga, bez obzira na rezultat, u nove pobjede
Ogla kako ti stojiš?
Mini3?
Sumskovoce, tako inspirativno motiviranje već dugo nisam čula. Hvala, stvarno se osjećam boljei bez grižnje savjesti gledam u bijeli toalet papir
Draga, čekamo (dobre) rezultate![]()
Posljednje uređivanje od tlatincica : 22.06.2010. at 20:26
... sada sam se već pomirila, ma kakav rezultat biojutros mi je bilo koma, a onda sam se nekako zbrojila i idemo dalje.... s tim da frkćem na MM radi pušenja, to mi je sada djeluje kao provokacija....
Mravak... nemoj biti tužna, bit ću onda i ja....
Tlatinčice.. na HRT2 je live InMusic festival.... nadam se da si i ti ok i da se dobro držiš...
...svima hvala na lijepim riječima!!!
Dobro jutro drage moje. Meni je danas 11 dpt. Ipak sam odlučila napraviti danas test pa što bude... da mi živci do sutra malo popuste. Ne očekujem pozitivan rezultat jer nemam apsolutno nikakvih simptoma trudnoće. A sutrašnja beta bi mogla biti samo potvrda mog zaključka.
Pomirila sam se s time, ali biti će teško suočiti se danas i s tom činjenicom za stvarno. Sada čekam da se otvore ljekarne da idem kupiti test.
Ostalim curama držim fige da rezultati budu pozitivni!
Moj test jutros pozitivan...
http://i49.tinypic.com/2m4a8ef.jpg
Sutra vadim krv s nadom da ovaj test NE laže...![]()
evo i mene sa jednim pitanjem.
imama sam et rodnevnog osmostanicnog embrija(greskom dr bio je smao jedan folikul od 20 mm).
danas mi je dakle 10dnt trodnevnog embrija.
zanima me sljedece:meni menga uvijek dode 14 dana nakon sto trakice pokazu O. obzirom da sma bila u stimuliranom, punkcija je o,to znam.ali ,posto sam greskom mog dr,koji mi je rekoa da si rano dam stopericu,imala na punkciji samo jedan folikul od 20 mm na densom jajniku,koji je punktiran,sta se desilo sa svim ostalim folikulima koje sam imala na L i D jajniku? nije s emogla desiti neka kasnija O prirodna?
zanima me jer ne znam kad da ocekujem mengu.
u proslom stimuliranom sam dobila prkeko utrica tacno 14 dana nakon punkcije(kao i u prirodnom ciklusu,bez izuzetka 14 dana nakon O).
,alo me zbunjuje ta moja sadasnja situacija,jer en znam je li se moglo desiti sta kasnije zbog tih silnih otalih nesto manjih folikula,pa da mi oni en naprave zbrku.
osim toga,prije sam bez izuzetka imla bolne grudi kao znak nadolazece M.
zadnja 2-3 mjescea(nekako od kad sma na gluforminu) prvi put od kad pamtim desilo se da sam dobial,a da me grudi nisu boljele.
sad u stimulaciji,nisu me boljele,ni nakon stoperice,ni nakon punkcije i nakon sto sam pocela stavljat utrice 3x2,ni nakon et-a, sve do ponedjeljaka,8dnt, i nije mi jasno s cim uopce vise te grudi imaju veze?
sinoc,razmisljajuci o toj O,rekoh odoh jednu lh trakicu opucat,kad se pojavi(i jutros) crtica ne jaka kao kontrolna, ali je ipak jako dobro vidljiva.
sad nemam pojma sta bi to znacilo...ja imam PCOS,ali nemem povisen LH,on mi je oko 5,a FSH oko 6 na zadnjem nalazu.
nije valjda da s eu drugom dijelu ciklusa(ako se uzme da bih po punkciji sutra trebala dobiti M) toliko poraste lh da ga trakica ipak detektuje(ponavljam ne mogu uzeti da je lh test pozitivan,jer nije jaka kao kontrolna,jaka je recimo kao 1-2 dana prije O u prirodnom ciklusu).
je l moguce od tih nepuknutih folikula?
izvinite sto gnjavim,ali nakon 4 godine na forumu i citanja svega i svacega,ja opet ne z nam nista.....
ppusa,mnogo srece svima
draga to je to!!!!! sad da još beta potrdi i imamo povod za skakutanje! Neću čestitat odmah...ali da znaš da mi se skače jaaaaaaaaaaaako u znak slavlja tvoje beturine!
tlatincice nemaš bada...naći ćemo neko opravdanje za svaki tik wannabe mamasamo pitaj..kod mene se bijeli papir troši na tone....
Ja sam na 100 muka...M kasni danas 5.dan, inače jako redovan (26 dana) a test negativanNeznam šta mislit...možda mi je Vitex poremetio ciklus (produžio)? Imate li sikustva? Moji simptomi PMS-a su prošli prije tri dana, kad je M trebala već bit tu. Danas mi je trebao biti zadnji dan M....fuuuuuuuuuuuuuu....šta se to zbiva? Još sam počela paranojirat da je test kupljen na netu netočan
a što je jako malo vjerojatno jer su LH trakice ispravne.....kupljen je na testforless.com
Imate li koji pametan savjet za udijeliti?
draga,predivne su ti crtice!!!
![]()
i ja si želim takve sutra![]()
![]()
Idem sad na more. Večeras kupujem test, sutra ujutro ću vidjet kojim putem ide moj život (jer mi je ovo definitivno zadnji pokušaj, zadnja slamčica za koju se lovim). Nadam se da neću procurit večeras, kao u prošlom postupku... kupim test i istu večer dobim mengu... katastrofa!
Tu mi je već sve postalo teško pohvatat, zato čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~ za dvije crtice i ooogromne bete!
Žao mi je za cure koje nisu uspjele, sve mi je to nažalost dobro poznatoi najgori su prvi dani, poslije polako dođu novi planovi...
draga, čestitke za test i ~~~~~~~za betu
tuzna, nažalost, LH u takvom negativnom obliku ne govori ama baš ništa, imala sam to par puta pred M, treba uzeti u obzir jedino ako je jaaako pozitivan LH.
trunči~~~~i držim fige na rukama i nogama.
Posljednje uređivanje od mare41 : 23.06.2010. at 14:00
trunčice,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za test, lijepu betu i debljanje slijedećih 9 mjeseci!
potpisujem ivicu, ali moram upitati (normalno, ako nije preintimno ili prebezobrazno od mene sto pitam) - zasto zadnji? mlađa si od mene (dakle moj mozak ti automatski daje puno vise sanse nego meni lol)
molim cure koje uređuju listu da me stave u pikalice
čestitke trudnicama
Menga je došla na velika vrata... čula sam se sa svojim dr. i rekao mi je da mogu prestati sa utričima i da nema potrebe da vadim betu... tako da je to sve od ovog postupka!!!
Ono što nas ne slomi, ojača nas...idemo dalje, ne predajem se ja tako lako !!
skandypikalice naša
čekalice beta puuunooo sreećeeee !!!![]()
mravak, žao mi je što je ipak završilo neslavno a krenulo je tako dobro
nažalost,bogatija si za jedno novo iskustvo ali si vidjela da možeš i koliko si hrabra.
Nadam se da ćeš što prije u novu akciju![]()
Draga, pa to se čekalo, čestitam curo!!!!
Baš si me odbradovala
Svima ~~~~~~~~~~ od nas.
Draga jeeeeeeeeeeeeeeeeeej... baš sam se razniježila!
Draga, čestitke!!!
To je i moj najomiljeniji testić, al baš sad ga nemaju u mojoj ljekarni. Već sam htjela uzeti neki drugi, al idem sutra po moju socijalnu betu, pa rekoh, ajd sačekat ću još 15-ak sati...
10 dpt PMS u vidu prištića urla sa lica, al zadnji put sam 9 dan već mrljavila, pa je onda ovo već neki uspijehBit će veselo kad ujutro prije bete krene...
Meni nikad nije pokazao drugu crtu, al svejedno mi se nekako nije zamjerio![]()
Zove se onako kako nikako ne bi mogli zaboraviti ßHCG plavo bijelo pakiranje, dođe oko 30 kn (kako gdje) imaju ha skoro sve ljekarne...meni je betu 56 pokazao uredno
![]()
Mravak još jednom žao mi je...misleći na tebe i pokoja suza je pala danas... posebno zato jer je moja M stigla.
Srećom stigla je na vrijeme kako se nebih obrukala kod moje gin. Jutros sam se prestrašila i isplanirala otić kod nje da me vidi na uzv, da nije neka cista ili takvo što. Kod nje uvijek gužva i znam da me primi preko reda jer sam ivf pacijentica i jer mi želi pružiti maximalnu potporu. Zvala sam ju da joj kažem da je M stigla i dogovroile smo preko telefona 1. folikulometriju počevši od slijedeće srijede. Čini mi se da je 7 dc malo rano, ali kad ona tako kaže, nek joj bude. Pristala je radit mi folikulometrije jer sam ju počela propitivati o debljinama folikula za ženu moje dobi, pa je vidjela da će bit panike od mene kad krenem u postupak ako mi ne udovolji (meni i mojoj znatiželji i "control freak" stavu)
MM i ja prestajemo pušit, pa ćemo se fino time pozabaviti slijedećih min 10 dana. Malo mira mom nemirnom duhu...
Trunčice ~~~~~~~~~~ do neba!!!
Draga čestitam na trudnoći
Mravak žao mi je - idemo dalje
Svim čekalicama mnoštvo vibri za pozitivne bete i plusiće na testu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Prijavljujem da sam od jučer u postupku femara+gonalf na CITO (jutros počela sa femarom).
Kao što sam i mislila: procurila prije bete. Svejedno sam je izvadila- više inercijski nego iz neke potrebe.
Ali, niste me se riješile buahahaha!
Vraćam se na listu za 6 mjeseci.
Za sada: over and out.
Svim čekalicama puno ~~~~~~~ i puno sreće![]()
mravak, tlatincice, bas mi je zao
tlatincice, bravo za stav!![]()