Draga-čestitam.Ja sam isto radila test 11.dan i to onaj po 13kn.Svim ostalim curama-držite se.Pinky
![]()
Tlatincice, zao mi je da nisi uspjela. I kod mene je situacija kao i kod tebe. Danas vadila betu... isto inercije radi, ali bilo je lijepo zamišljati kako bi danas bilo da je sve drugačije. Jučer sam svoje otplakala, a danas već idem dalje i nadam se skorom novom postupku.
Ostalim čekalicama želim više sreće.
a joj mini bas mi je zao, pa sta je ovo?
Mravak, Tlatinčice baš mi je žao
Meni najteže pada ovo čekanje od postupka do postupka sada opet do Božića ne mogu u novi a vrijeme mi leti... u zadnjih godinu dana imala sam 2 postupka a samo jednom došla do transfera![]()
Slažem se s tobom. Lakše bi sve bilo kada bi znale da postoji mogućnost da u kratkom vremenu pokušamo ponovno. Punkcija mi uopće ne bi predstavljala problem. I eto, sada je pitanje kada ću ponoviti postupak... i to me uz negativnu betu još više izjeda i ne znam kako preživjeti ovo tužno vrijeme.
Tlatinčice bravo za stav i samo naprijed. Doći će i tvojih pet minuta. Do tada mnoštvo virtualnih zagrljaja
Mini3 idemo dalje u nove pobjede. Drži se
Blekonja![]()
Moj test jutros negativan.
Naravno, još sam sinoć primjetila da na gačicama nije čisto bijelo kao što je sve ove dane bilo od utrića, već je malo, malo prljavo bijelo. I tu mi je već pomalo bilo sve jasno, samo je test jutos falio da potvrdim kako se zapravo bliži menga. Još nije stigla, ali znam da hoće. Ne uzimam više utriće od jutros.
Noćas sam se cijelu noć budila i najmanje tri puta sanjala da imam pozitivan test. Čak je i mm jednom to sanjao. Kidanje živaca.![]()
Pinky,pitala si me, zašto sam odlučila da mi je ovo zadnji pokušaj...
Zato jer sam jako umorna od toga, zato jer sam odlučila da više neću uzimati stimulaciju, jer ionako ne reagiram na nju kako treba. (U ovom postupku imala 2js sa 40 ampula puregona. Naravno, jedna se nije oplodila. Prošli postupak 30 ampula menopura, pet js, dvije nezrele, jedan zametak.) Meni je toga dosta. Mm moraju radit biopsiju da bi dobili spermije. Više nemamo zamrznutih. Jednostavno više nemam volje za sve to.
Još prije ovog postupka, složila sam si u glavi, valjda kao obrambeni mehanizam, da mi je svejedno šta bude, da moj život može biti sjajan i bez djece, na neki način ''razgovarala'' sam sa svojom sudbinom i rekla joj: ako misliš da je za naš život dobro da imamo dijete, daj nam dijete, ako imaš neki drugi bolji plan za naš život, neka bude tako.
Možda se odlučimo za posvajanje, ne znam još.
Ogla, mravak, mini3, tlatinčice,baš nevjerojatno da nitko nije uspio u ovom našem zajedničkom čekanju.
Budite hrabrije od mene za dalje!
Pusa i zagrljaj svima!
truncicebas mi je zao...
ima jedan topic zvan izlazne strategije i mogla bi komodno ovaj svoj post tamo pejstat![]()
Trunčice, nemam riječi kojima bih ti opisala koliko mi je žao čuti tako teške priče poput tvoje. Svaki novi neuspjeh nas baca na koljena... I ja sam sada to prvi puta doživjela i teško mi je za poludit. Stoga ne mogu ni zamisliti koliko imaš hrabrosti preživjeti sve ove pobrojane postupke. To ti samo govori da ni sama nisi svjesna koliko si hrabra žena... stoga si nemoj dozvoliti da lako potoneš. Znam da moraju postojati granice našeg strpljenja i izdržljivosti i da si jednom čovjek treba reći "sada je vrijeme da odustanem".... možda tebi to vrijeme još ipak nije došlo, stoga se odmori i pokušaj ponovno ... Možda je sljedeći postupak baš onaj dobitni!
Nakon jucerasnjeg testa moja beta danas - 947,1 !
Koliko sam sva sretna i zbunjena ipak me strah duplanja jel je vec na drugoj beti zadnji put krenulo nizbrdo..
Nadam se iapk da ce ovaj put biti sve ok...
Ogla, mravak, mini3, tlatinčice, trunčicabalunčica - cure jako mi je žao...
Ogla, mravak, mini3, tlatinčice, trunčicabalunčica - cure jako mi je žao...
Draga super za betu, prekrasna brojka, ti se sada opusti samo, lijepo će se ona duplati, ne brini se.
Draga,ne razmišljaj negativno.....čestitam na krasnoj beti.
Drži se..![]()
[QUOTE=rozalija;1652710]Ogla, mravak, mini3, tlatinčice, trunčicabalunčica - cure jako mi je žao...[/QUOT]
x
Ajoj pa što je sad ovo opet neka tuga zavladala!Cure jako mi je žao jakoi razumijem što znači kad ti je svega dosta ali opet nemojmo odustajati uvijek ima neke nade
Mene beta čeka iza nedjelja nenadam se ničemu mislila sam test napraviti ali eto možda da me još malo drža ta nada iako sam na rubu suza danima.
Stvarno se često pitam čime smo ovo zaslužile
Pusa svima
Drage moje,
nemojte se pitati zašto baš ja? i čime sam ovo zaslužila?
U crnim danima i meni to pada napamet, i ponekad se pitam zašto mi ne možemo imati djecu a razni divljaci, manijaci i kreteni jednom piknu i odmah se razmnože. Možda sada nije trenutak, možda ga ni neće biti, ali ja ću biti dobar građanin ovog ludog svijeta i dalje se veseliti tuđoj sreći i suosjećati s tuđom nesrećom jer imam puno ljubavi za dati i davat ću je koliko god mogu.
Posrnula sam i nisam pala. Mogu i odustati ali neću pasti. I borit ću se koliko mogu.
I idem sad zagrliti mog muža jer on je još uvijek prvi na mojoj listi ljubavi.
ej, a ja??? na me si zaboravila??
moja beta je kao temperatura u mom hladnjaku 0,6 ...'tužni dio' sam odradila u utorak, tako da sam ovo vađenje bete odradila 'pro forma' ... ali kako ipak ne bi posve zaboravila na stavljanje utrogestana dobila sam na dar gljivice (posljedica pada imuniteta) koje sada liječim kremom i vaginaletama - divota
nego.... .. u boj u boj za zametak svoj....
a šta drugo mogu?![]()
trunčice tebi i TM želim da budete sretni, ma što odlučili![]()
tlatincica
--------------------------------------------------------------------------------
Drage moje,
nemojte se pitati zašto baš ja? i čime sam ovo zaslužila?
U crnim danima i meni to pada napamet, i ponekad se pitam zašto mi ne možemo imati djecu a razni divljaci, manijaci i kreteni jednom piknu i odmah se razmnože. Možda sada nije trenutak, možda ga ni neće biti, ali ja ću biti dobar građanin ovog ludog svijeta i dalje se veseliti tuđoj sreći i suosjećati s tuđom nesrećom jer imam puno ljubavi za dati i davat ću je koliko god mogu.
Posrnula sam i nisam pala. Mogu i odustati ali neću pasti. I borit ću se koliko mogu.
I idem sad zagrliti mog muža jer on je još uvijek prvi na mojoj listi ljubavi.![]()
Bravo!!!!!! Daješ mi snagu za dalje! To te ja pitam!
![]()
Cure, ja nemam apsolutno nikakvih iskustva s gljivicama. Koji su simptomi, odnosno kako mogu skužiti da ih imam?
Nema šansi
kad počne svrbiti znat ćeš
Ja sam jednom dobila gljivice (da gljivice...vrganje!) od antibiotika. Po noći me probudilo koliko me svrbilo- grozno
Tjedan dana 2x1 vaginaleta je riješila stvar.
Meni se znalo pojaviti i od korištenja uvijek popularnih uložaka. Od kad ih ne koristim, nemam problema s gljivicama.
Za utriće koristim dnevne uloške koje mijenjam kod svakog stavljanja utrića. Pokazalo se kao dobra kombinacija.
Radi li ijedna bolnica postupke preko ljeta?
Krenut ću od sebe: Petrova ne.
I još pitanja: koliki je minimalni razmak između 2 stimulacije? Da li je 3 mjeseca dovoljno (tako sam ja čula)?
Iskustva?
Draga, kako si ti?
Nisam još nijednomza tebe, a jako sam se veselila kad sam vidjela tvoj rezultat, pa dozvoli
i za tebe i za mrvicu, a bogme i za duplanje!
A joj hvala ti puno...srce si..
Dobro sam - u biti kao da se nista ne dogada..nisam jos shvatila sve ovo..a i ne zelim stvarati euforiju kao zadnji put..
oglice bas mi je zao.....
a koji ukakani mjesec....
tlatincice, o stimulaciji ti ovisi kolika je pauza. ako je bila blaga onda se preporuca pricekati 3 ciklusa, a ako je bila bas prava stimulacija pola godine...
Sve drage cure kojima nije uspjelo, stvarno mi je jako žao. A zbog tebe Draga, uspješnice naša, sam jako sretna. I bit će sve u redu, znam da je teško ne brinuti jer ima nas stvarno puno koji smo doživili svašta, ali moramo vjerovati. Na kraju, da ne vjerujemo, ni jedna od nas ne bi bila tu. Samo hrabro i ti i sve cure (i ja!)
Uh, sada mi je lakše. I ja sam koristila dnevne uloške koje sam neki puta mijenjala po dva puta dnevno.
Ja sam se već za 9 mjesec naručila za konzultacije za sljedeći postupak, pa ću vidjeti što će mi dr. reći. U svakom slučaju mislim da bih radnije pričekala više mjeseci, nego pristala na prirodni postupak... mislim brinuti se hoće li folikul biti prazan, pa kako će se oploditi jedna js, ako je dobijem i sve to tako. Ja se nadam polustimuliranom postupku u listopadu... pa ćemo vidjeti je li 4 mjeseca dovoljno vremena za oporavak za sljedeći postupak.
Draga, čestitam ti još jednom na velikoj betici i želim ti laku i lijepu trudnoću ... i naravno sretnog i zdravog bebaća!
.... aha! ima još šumski djevojaka s gljivicama... meni je ovo prvi put, tako da sam prvo mislila da sam dobila osip od utrogestana - hahahah...
majko mila stavljala sam hladne obloge dok nisam ošla kod ginekologa![]()
.. inače nastojim izbjeći sve što može poremetiti floru i namnožiti faunu, jer sam imala sveg i svačeg, pa me frka da ne ugrozim ivf...ginekolog je rekao da je to od pada imuniteta, a kako sam pila jake antibiotike radi upale uha - to je to!
glede uložaka...ja dnevne uloške nastojim uopće ne koristiti jer nisu dobri, bolje je češće mijenjati donji veš, pa čak ponijeti veš sa sobom... ipak kada idem na ivf dok sam doma ne koristim uloške, a na poslu koristim (isključivo one najjeftinije pamučne jer svi oni plastični su idealni za razmnožavanje beštija), ali ga uklonim čim izađe utrić...
... cure moje.. čeka nas nadajmo se toplo ljeto, a u rujnu se pišemo pod pikalice, drž te se, uživajte sa svojim muževima, svima onima koji idu na još jedan prijeljetni postupak želim sve naj, a svima drugima ---- :heart
![]()
Protiv gljivica su dobri platneni ulošci, otkad sam ih sašila imam puuno manje problema s time.
tlatincice kad sam pročitala tvoj prekrasan post poželjela sam da sam to pročitala prije 8 godina, nakon prvog IVF-a, kad mi je bilo jako teško i mislila sam da se jedina tako osjećam.
Draga čestitam!
Cure kojima nije uspjelo, nedajte se.
Pozdrav od jedne nervozne čekalice![]()
Draga tebi čestitam na trudnoćii svim čekalicama želim da im se čekanje isplati
pridružujem se čestitkama draga. ja prijavljujem svoje stanje čekalice. beta 07.07. nekako sam skeptična jer već ko da imam pms, iako je stvarno pre rano. u svakom slučaju javljam novosti i mogu potvrdit da kbc rijeka radi po ljeti
Sutra cu saznat kakva mi je beta bila jucer ( znam, komplicirano..ali vadila sam krv jucer da vidim tocno duplanje a nema rezultata preko vikenda)..
Nego cure jel netko vadi betu ovih dana? Kad ce lista da vidimo malo kome treba zavibrati...
Sretno svima...
čestitam draga, pratim povremeno pa znam da si prezivjela drame do sad, ovo ce zato biti ono pravo, sretno dalje
ja prijavljujem cekanje bete 7.7.
loks vidim i ti, koliko su ti vratili i kavi su?
svima koje trebaju saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~