Stranica 29 od 41 PrviPrvi ... 19272829303139 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,401 do 1,450 od 2031

Tema: Odbrojavanje

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    mravak, tlatincice, bas mi je zao

tlatincice, bravo za stav!
    potpisujem

vesnare sretno draga!!!!

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Draga-čestitam.Ja sam isto radila test 11.dan i to onaj po 13kn.Svim ostalim curama-držite se.Pinky

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Tlatincice, zao mi je da nisi uspjela. I kod mene je situacija kao i kod tebe. Danas vadila betu... isto inercije radi, ali bilo je lijepo zamišljati kako bi danas bilo da je sve drugačije. Jučer sam svoje otplakala, a danas već idem dalje i nadam se skorom novom postupku.
    Ostalim čekalicama želim više sreće.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

a joj mini bas mi je zao, pa sta je ovo?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mravak, Tlatinčice baš mi je žao
    Meni najteže pada ovo čekanje od postupka do postupka sada opet do Božića ne mogu u novi a vrijeme mi leti... u zadnjih godinu dana imala sam 2 postupka a samo jednom došla do transfera

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Mravak, Tlatinčice baš mi je žao
    Meni najteže pada ovo čekanje od postupka do postupka sada opet do Božića ne mogu u novi a vrijeme mi leti... u zadnjih godinu dana imala sam 2 postupka a samo jednom došla do transfera
    Slažem se s tobom. Lakše bi sve bilo kada bi znale da postoji mogućnost da u kratkom vremenu pokušamo ponovno. Punkcija mi uopće ne bi predstavljala problem. I eto, sada je pitanje kada ću ponoviti postupak... i to me uz negativnu betu još više izjeda i ne znam kako preživjeti ovo tužno vrijeme.

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tlatinčice bravo za stav i samo naprijed. Doći će i tvojih pet minuta. Do tada mnoštvo virtualnih zagrljaja
    Mini3 idemo dalje u nove pobjede. Drži se
    Blekonja

trunčicabalunčica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Moj test jutros negativan.
    Naravno, još sam sinoć primjetila da na gačicama nije čisto bijelo kao što je sve ove dane bilo od utrića, već je malo, malo prljavo bijelo. I tu mi je već pomalo bilo sve jasno, samo je test jutos falio da potvrdim kako se zapravo bliži menga. Još nije stigla, ali znam da hoće. Ne uzimam više utriće od jutros.
    Noćas sam se cijelu noć budila i najmanje tri puta sanjala da imam pozitivan test. Čak je i mm jednom to sanjao. Kidanje živaca.

Pinky,pitala si me, zašto sam odlučila da mi je ovo zadnji pokušaj...
    Zato jer sam jako umorna od toga, zato jer sam odlučila da više neću uzimati stimulaciju, jer ionako ne reagiram na nju kako treba. (U ovom postupku imala 2js sa 40 ampula puregona. Naravno, jedna se nije oplodila. Prošli postupak 30 ampula menopura, pet js, dvije nezrele, jedan zametak.) Meni je toga dosta. Mm moraju radit biopsiju da bi dobili spermije. Više nemamo zamrznutih. Jednostavno više nemam volje za sve to.
    Još prije ovog postupka, složila sam si u glavi, valjda kao obrambeni mehanizam, da mi je svejedno šta bude, da moj život može biti sjajan i bez djece, na neki način ''razgovarala'' sam sa svojom sudbinom i rekla joj: ako misliš da je za naš život dobro da imamo dijete, daj nam dijete, ako imaš neki drugi bolji plan za naš život, neka bude tako.
    Možda se odlučimo za posvajanje, ne znam još.

Ogla, mravak, mini3, tlatinčice, baš nevjerojatno da nitko nije uspio u ovom našem zajedničkom čekanju.
    Budite hrabrije od mene za dalje!

Pusa i zagrljaj svima!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

truncice bas mi je zao...

ima jedan topic zvan izlazne strategije i mogla bi komodno ovaj svoj post tamo pejstat

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Trunčice, nemam riječi kojima bih ti opisala koliko mi je žao čuti tako teške priče poput tvoje. Svaki novi neuspjeh nas baca na koljena... I ja sam sada to prvi puta doživjela i teško mi je za poludit. Stoga ne mogu ni zamisliti koliko imaš hrabrosti preživjeti sve ove pobrojane postupke. To ti samo govori da ni sama nisi svjesna koliko si hrabra žena... stoga si nemoj dozvoliti da lako potoneš. Znam da moraju postojati granice našeg strpljenja i izdržljivosti i da si jednom čovjek treba reći "sada je vrijeme da odustanem".... možda tebi to vrijeme još ipak nije došlo, stoga se odmori i pokušaj ponovno ... Možda je sljedeći postupak baš onaj dobitni!

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Nakon jucerasnjeg testa moja beta danas - 947,1 !

Koliko sam sva sretna i zbunjena ipak me strah duplanja jel je vec na drugoj beti zadnji put krenulo nizbrdo..

Nadam se iapk da ce ovaj put biti sve ok...

Ogla, mravak, mini3, tlatinčice, trunčicabalunčica - cure jako mi je žao...

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Draga super za betu, prekrasna brojka, ti se sada opusti samo, lijepo će se ona duplati, ne brini se.

philipa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Draga,ne razmišljaj negativno.....čestitam na krasnoj beti .
    Drži se..

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

[QUOTE=rozalija;1652710]Ogla, mravak, mini3, tlatinčice, trunčicabalunčica - cure jako mi je žao...[/QUOT]
    x

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj rozalija prvotno napisa Vidi poruku

uh cure stvarno mi je žao

trunčicabalunčica zbog tebe žao mi je što odustaješ, nadam se ipak da to nije konačno!!!

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Ajoj pa što je sad ovo opet neka tuga zavladala!Cure jako mi je žao jako i razumijem što znači kad ti je svega dosta ali opet nemojmo odustajati uvijek ima neke nade
    Mene beta čeka iza nedjelja nenadam se ničemu mislila sam test napraviti ali eto možda da me još malo drža ta nada iako sam na rubu suza danima.
    Stvarno se često pitam čime smo ovo zaslužile

Pusa svima

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj NINA30 prvotno napisa Vidi poruku
    Ajoj pa što je sad ovo opet neka tuga zavladala!Cure jako mi je žao jako i razumijem što znači kad ti je svega dosta ali opet nemojmo odustajati uvijek ima neke nade
    Mene beta čeka iza nedjelja nenadam se ničemu mislila sam test napraviti ali eto možda da me još malo drža ta nada iako sam na rubu suza danima.
    Stvarno se često pitam čime smo ovo zaslužile

Pusa svima
    Nina30, bez pesimizma se veseli svojoj beti. Teško je čekati, ali prerani test te može samo prije vremena i bezrazložno razočarati. Stoga samo hrabro!

Držim fige da betica bude pozitivna.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Drage moje,
    nemojte se pitati zašto baš ja? i čime sam ovo zaslužila?
    U crnim danima i meni to pada napamet, i ponekad se pitam zašto mi ne možemo imati djecu a razni divljaci, manijaci i kreteni jednom piknu i odmah se razmnože. Možda sada nije trenutak, možda ga ni neće biti, ali ja ću biti dobar građanin ovog ludog svijeta i dalje se veseliti tuđoj sreći i suosjećati s tuđom nesrećom jer imam puno ljubavi za dati i davat ću je koliko god mogu.
    Posrnula sam i nisam pala. Mogu i odustati ali neću pasti. I borit ću se koliko mogu.
    I idem sad zagrliti mog muža jer on je još uvijek prvi na mojoj listi ljubavi.

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ma Tlatincice kako si to ljepo rekla.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj tlatincica prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje,
    U crnim danima i meni to pada napamet, i ponekad se pitam zašto mi ne možemo imati djecu a razni divljaci, manijaci i kreteni jednom piknu i odmah se razmnože. Možda sada nije trenutak, možda ga ni neće biti, ali ja ću biti dobar građanin ovog ludog svijeta i dalje se veseliti tuđoj sreći i suosjećati s tuđom nesrećom jer imam puno ljubavi za dati i davat ću je koliko god mogu.
    Posrnula sam i nisam pala. Mogu i odustati ali neću pasti. I borit ću se koliko mogu.

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Drage moje,

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Drage moje,
    Sve potpisujem, upravo bas ovako.
    Ogla, mravak i ostel cure jako mi je zao.

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Kao što sam i mislila: procurila prije bete. Svejedno sam je izvadila- više inercijski nego iz neke potrebe.
    Ali, niste me se riješile buahahaha!
    Vraćam se na listu za 6 mjeseci.
    Za sada: over and out.

Svim čekalicama puno ~~~~~~~ i puno sreće
    ej, a ja??? na me si zaboravila??
    moja beta je kao temperatura u mom hladnjaku 0,6 ...'tužni dio' sam odradila u utorak, tako da sam ovo vađenje bete odradila 'pro forma' ... ali kako ipak ne bi posve zaboravila na stavljanje utrogestana dobila sam na dar gljivice (posljedica pada imuniteta) koje sada liječim kremom i vaginaletama - divota

nego.... .. u boj u boj za zametak svoj....
    a šta drugo mogu?

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Mini3 prvotno napisa Vidi poruku
    Tlatincice, zao mi je da nisi uspjela. I kod mene je situacija kao i kod tebe. Danas vadila betu... isto inercije radi, ali bilo je lijepo zamišljati kako bi danas bilo da je sve drugačije. Jučer sam svoje otplakala, a danas već idem dalje i nadam se skorom novom postupku.
    Ostalim čekalicama želim više sreće.

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj draga prvotno napisa Vidi poruku
    Nakon jucerasnjeg testa moja beta danas - 947,1 !

Koliko sam sva sretna i zbunjena ipak me strah duplanja jel je vec na drugoj beti zadnji put krenulo nizbrdo..

Nadam se iapk da ce ovaj put biti sve ok...

Draga naša... neka sve bete koje ja nisam dobila odu tebi čuvaj se i uživaj i ponajprije se nemoj opterećivati ...

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Drage moje,
    I like it.Ljubim te u celo.

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

trunčice tebi i TM želim da budete sretni, ma što odlučili

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Drage moje,
    .... aaaaaaa
    di mi je MM?di?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

tlatincica

--------------------------------------------------------------------------------

Drage moje,
    Bravo!!!!!! Daješ mi snagu za dalje! To te ja pitam!

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Drage moje,

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Drage moje,
    tlatinčice...prekrasno si to napisala...čak sam i zasuzila...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Ogla prvotno napisa Vidi poruku
    moja beta je kao temperatura u mom hladnjaku 0,6 ...'tužni dio' sam odradila u utorak, tako da sam ovo vađenje bete odradila 'pro forma' ... ali kako ipak ne bi posve zaboravila na stavljanje utrogestana dobila sam na dar gljivice (posljedica pada imuniteta) koje sada liječim kremom i vaginaletama - divota

nego.... .. u boj u boj za zametak svoj....
    a šta drugo mogu?
    Baš mi je žao da ni jedna od nas čekalica nakon IVF-a nije ostala trudna, opet više sreće drugi put.
    Nego vezano za gljivice ja po prvi put ih nisam dobila što pripisujem novim ulošcima, inače svaki put nakon dužeg korištenja uložaka poberem i gljivice

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Cure, ja nemam apsolutno nikakvih iskustva s gljivicama. Koji su simptomi, odnosno kako mogu skužiti da ih imam?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Ogla prvotno napisa Vidi poruku
    Nema šansi

Citiraj Mini3 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, ja nemam apsolutno nikakvih iskustva s gljivicama. Koji su simptomi, odnosno kako mogu skužiti da ih imam?
    kad počne svrbiti znat ćeš
    Ja sam jednom dobila gljivice (da gljivice...vrganje!) od antibiotika. Po noći me probudilo koliko me svrbilo- grozno
    Tjedan dana 2x1 vaginaleta je riješila stvar.
    Meni se znalo pojaviti i od korištenja uvijek popularnih uložaka. Od kad ih ne koristim, nemam problema s gljivicama.
    Za utriće koristim dnevne uloške koje mijenjam kod svakog stavljanja utrića. Pokazalo se kao dobra kombinacija.

Radi li ijedna bolnica postupke preko ljeta?
    Krenut ću od sebe: Petrova ne.

I još pitanja: koliki je minimalni razmak između 2 stimulacije? Da li je 3 mjeseca dovoljno (tako sam ja čula)?
    Iskustva?

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

VukV isto NE!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Draga, kako si ti?
    Nisam još nijednom za tebe, a jako sam se veselila kad sam vidjela tvoj rezultat, pa dozvoli i za tebe i za mrvicu, a bogme i za duplanje!

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

A joj hvala ti puno...srce si..

Dobro sam - u biti kao da se nista ne dogada..nisam jos shvatila sve ovo..a i ne zelim stvarati euforiju kao zadnji put..

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

oglice bas mi je zao.....

a koji ukakani mjesec....

tlatincice, o stimulaciji ti ovisi kolika je pauza. ako je bila blaga onda se preporuca pricekati 3 ciklusa, a ako je bila bas prava stimulacija pola godine...

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Sve drage cure kojima nije uspjelo, stvarno mi je jako žao. A zbog tebe Draga, uspješnice naša, sam jako sretna. I bit će sve u redu, znam da je teško ne brinuti jer ima nas stvarno puno koji smo doživili svašta, ali moramo vjerovati. Na kraju, da ne vjerujemo, ni jedna od nas ne bi bila tu. Samo hrabro i ti i sve cure (i ja! )

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Nema šansi

kad počne svrbiti znat ćeš
    Ja sam jednom dobila gljivice (da gljivice...vrganje!) od antibiotika. Po noći me probudilo koliko me svrbilo- grozno
    Tjedan dana 2x1 vaginaleta je riješila stvar.
    Meni se znalo pojaviti i od korištenja uvijek popularnih uložaka. Od kad ih ne koristim, nemam problema s gljivicama.
    Za utriće koristim dnevne uloške koje mijenjam kod svakog stavljanja utrića. Pokazalo se kao dobra kombinacija.

I još pitanja: koliki je minimalni razmak između 2 stimulacije? Da li je 3 mjeseca dovoljno (tako sam ja čula)?
    Iskustva?
    Uh, sada mi je lakše. I ja sam koristila dnevne uloške koje sam neki puta mijenjala po dva puta dnevno.
    Ja sam se već za 9 mjesec naručila za konzultacije za sljedeći postupak, pa ću vidjeti što će mi dr. reći. U svakom slučaju mislim da bih radnije pričekala više mjeseci, nego pristala na prirodni postupak... mislim brinuti se hoće li folikul biti prazan, pa kako će se oploditi jedna js, ako je dobijem i sve to tako. Ja se nadam polustimuliranom postupku u listopadu... pa ćemo vidjeti je li 4 mjeseca dovoljno vremena za oporavak za sljedeći postupak.
    Draga, čestitam ti još jednom na velikoj betici i želim ti laku i lijepu trudnoću ... i naravno sretnog i zdravog bebaća!

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

.... aha! ima još šumski djevojaka s gljivicama ... meni je ovo prvi put, tako da sam prvo mislila da sam dobila osip od utrogestana - hahahah...
    majko mila stavljala sam hladne obloge dok nisam ošla kod ginekologa .. inače nastojim izbjeći sve što može poremetiti floru i namnožiti faunu, jer sam imala sveg i svačeg, pa me frka da ne ugrozim ivf...ginekolog je rekao da je to od pada imuniteta, a kako sam pila jake antibiotike radi upale uha - to je to!
    glede uložaka...ja dnevne uloške nastojim uopće ne koristiti jer nisu dobri, bolje je češće mijenjati donji veš, pa čak ponijeti veš sa sobom... ipak kada idem na ivf dok sam doma ne koristim uloške, a na poslu koristim (isključivo one najjeftinije pamučne jer svi oni plastični su idealni za razmnožavanje beštija), ali ga uklonim čim izađe utrić...

... cure moje.. čeka nas nadajmo se toplo ljeto, a u rujnu se pišemo pod pikalice , drž te se, uživajte sa svojim muževima, svima onima koji idu na još jedan prijeljetni postupak želim sve naj, a svima drugima ---- :heart

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Nema šansi
    .... i ja mislim ...ima da na jesen skraćujemo jedna drugoj vrijeme (btw Flaming lipsi su rasturili, ali nisam išla) - drž se
    Posljednje uređivanje od Ogla : 25.06.2010. at 21:09

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Protiv gljivica su dobri platneni ulošci, otkad sam ih sašila imam puuno manje problema s time.

tlatincice kad sam pročitala tvoj prekrasan post poželjela sam da sam to pročitala prije 8 godina, nakon prvog IVF-a, kad mi je bilo jako teško i mislila sam da se jedina tako osjećam.

Draga čestitam!

Cure kojima nije uspjelo, nedajte se.

Pozdrav od jedne nervozne čekalice

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj klara prvotno napisa Vidi poruku
    Protiv gljivica su dobri platneni ulošci, otkad sam ih sašila imam puuno manje problema s time.

tlatincice kad sam pročitala tvoj prekrasan post poželjela sam da sam to pročitala prije 8 godina, nakon prvog IVF-a, kad mi je bilo jako teško i mislila sam da se jedina tako osjećam.

Draga čestitam!

Cure kojima nije uspjelo, nedajte se.

Pozdrav od jedne nervozne čekalice
    nadam se Klara da ćeš se pridružiti dragoj

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Draga tebi čestitam na trudnoći i svim čekalicama želim da im se čekanje isplati

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

pridružujem se čestitkama draga. ja prijavljujem svoje stanje čekalice. beta 07.07. nekako sam skeptična jer već ko da imam pms, iako je stvarno pre rano. u svakom slučaju javljam novosti i mogu potvrdit da kbc rijeka radi po ljeti

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj loks prvotno napisa Vidi poruku
    pridružujem se čestitkama draga. ja prijavljujem svoje stanje čekalice. beta 07.07. nekako sam skeptična jer već ko da imam pms, iako je stvarno pre rano. u svakom slučaju javljam novosti i mogu potvrdit da kbc rijeka radi po ljeti
    Srecno draga i da ti dani u cekanju do bete budu ljepi i da nas obradujes sa velikom betom.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Sutra cu saznat kakva mi je beta bila jucer ( znam, komplicirano..ali vadila sam krv jucer da vidim tocno duplanje a nema rezultata preko vikenda)..

Nego cure jel netko vadi betu ovih dana? Kad ce lista da vidimo malo kome treba zavibrati...
    Sretno svima...

nokia avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

čestitam draga, pratim povremeno pa znam da si prezivjela drame do sad, ovo ce zato biti ono pravo, sretno dalje

ja prijavljujem cekanje bete 7.7.
    loks vidim i ti, koliko su ti vratili i kavi su?

svima koje trebaju saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •