A joj pinky draga moja kako mi je žao, vjerovala sam cijelo vrijeme da je to to. Drži se draga moja, hrabra si ti i odvažana žena, dočekaš ćeš ti svoj mali zamotuljak, borac si ti a borci uvijek pobjeđuju. Šaljem ti jednu ogromnu pusicu.
A joj pinky draga moja kako mi je žao, vjerovala sam cijelo vrijeme da je to to. Drži se draga moja, hrabra si ti i odvažana žena, dočekaš ćeš ti svoj mali zamotuljak, borac si ti a borci uvijek pobjeđuju. Šaljem ti jednu ogromnu pusicu.
Bab hvala na finoj i mirišljavoj
Pinky draga ja se baš namjerila na skakutanje za tebe cijeli danma bit če uskoro iznenađenjaa to ti želim od sveg
![]()
trudnice mazite i ljubite svoje bušice od nas
Ginger,Blekonja,coolerica,draga,sandrić,Natalina, venera21,Željana,Rozalija,
ma svima jedna velika
idemo složiti i napuniti bazenčić da nam se grije vodica za popodnevno kupanje
Žao mi je Pinky, i ja sam se nabrusila na slavlje, bar da popijem nešto u tvoje ime, već dugo mi nitko nije ostao trudan, ostale su već na pola puta. AAAAAAA baš mi je bed, navijala sam za tebe i bebicu
Nemoj puno tugovat, sve smo bliže do tvoje bebice![]()
Pinky žao mi je![]()
JOJdraga Pinky, grozno mi je žao
!!!!
Jutros kad sam se probudila bila si mi prva u mislima i vizualizirala sam + na testu. JOJ JOJ tužna sam s tobom. Vjerovala sam da je ovaj put dobitni.
Lipo se sad odmori, napuni baterije, razmišljaj pozitivno jer to te puni pozitivnom energijom i kad budeš spremna idemo u nove pobjede. A možda budemo čekale pozitivnu betu zajedno![]()
![]()
Posljednje uređivanje od bublica3 : 03.07.2010. at 08:58
draga,zao mi jenekako sam se nadala da je pozitivan,imala sam neki osjecaj,al eto zeznuo me
drzi se!!!!
Pinky sve će to jednom izać na dobro i svaka suza će se isplatit.![]()
![]()
Čestitam Sandric i Natalina
Klara i Pinky žao mi je da nije uspjelo
aleksandraj jako sam malo na forumu, povirim ovako kad znam da se nešto treba desit. Vjerovala sam jako u + na testu od Pinky.
Ja ti se odmaram, razmišljam pozitivno, punim se pozitivnom energijom, okružila sam se samo pozitivom. .. čitam dobre knjige, i sve je baš onako kako treba bit.
Više ne gledam dnevnik, tv,...
Ovo ljeto je pravo vrijeme za relax, more, kupanje.. cijelo ljeto ću bit po moru, a onda i ja idem po bebača!![]()
Želim svima toplo, sunčano, PLODNO ljeto ~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Posljednje uređivanje od bublica3 : 03.07.2010. at 10:15
Natalina i Sandrić bravo za bete
Bab samo naprijed bit će tu lijepih js
Pinky odtuguj i idemo dalje. Peti onda mora biti dobitni
Moja punkcija gotova - 7 js. U ponedjeljak nam javljaju kad je transfer![]()
vesnare super za js i šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu![]()
![]()
ajme vesnare koji rezultat~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
Vesnare sretno draga dalje.
Pinky jako mi je zao zbog tebe, ali moras dalje, odmori malo pa nastavak. Nemam ti šta reći više kad ti to bolje znaš od mene ali šaljem ti puno puno podrške da uspiješ dalje i konačno dođeš do cilja.
Natalina,ja i ti imamo sličnu betu, baš nevjerovatno ali istinito, kad mi neko sugeriše da bi mogli biti blizanci ja već pala od straha. Uh, a mama već dovoljno velika i bez bebica.Tako mi je drago zbog tebe.
A Klara naša draga je nama taj dana bila moralna podrška, savjetnik, bodrila nas. Kao što i sama kaže bilo je mnogo pozitivnih vibrica taj dan, sjećaš se da smo se mnogo smijale u spavaćicama pred transfer.
Za mene je to bilo divno iskustvo, upoznala sam dvije predivne i drage osobe sa ovog foruma i još mnogo drugih sa kojima nisam u kontaktu ali Natalina i Klara to sam već u masi cura izdvojila kao nešto svoje.
Cure, moja beta je jučer bila 489.......
Pinky.....žao mi je![]()
bab, ~~~~~~~~~~~~~~za tvoje folikule, bit će tu lijepih js!
pinky, navijala sam za tebe, i vjerovala da je to TO! ah
natalina, sandrić, baš mi je drago da ste uspjele u mb~~~~~~~~~~~~želim vam urednu trudnoću, i da sve prođe u najboljem redu!
svi oko nas imaju bebače do godinu dana, ili su trudni mjesec ili dva iza svatova, samo mi još "uživamo" i "imamo vremena"valjda će toj "uživanciji" skoro doći kraj!
Pinky, glavu gore i opet na jesen u novu pobjedu![]()
sandric ČESTITAM![]()
Bab, bravo za folikule, ~~~~~~za dalje
veneraza betu
vesnare, jaaako lijepo!~~~~~~
ivica_k
Pinky žao mi je![]()
Pinky,!
Čestitke trudnicama i sretno svima!
pinky, baš mi je žao!
čestitke novim trudnicama i svima u postupcima želim sretne završetke!
Evo samo da prijavim, beta br.3.....1878
Svim curama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve kaj im treba!
nove trudnice...čestitam vam
molim,mene vratite u čekalice koječega
Evo da i ja objavim ponovo betu na 18dnt 4976! Nadam se da je to ok......
jutrenko,poslužujemsvakom kaj god paše
sandric draga sve je super,sad se opusti i uživaj trudna si želim ti najljepših 9 mj
šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima za kaj god im treba![]()
Ajme rozalija, pa tu je već i avatar koji govori više od riječi - mariborska škorpijica - slaaatko, čestitam
Vesnare, pozz, vidim da si u postupku pa malo ~~~~~~~~~~~ za mrvice. Gdje ideš?
evo da i ovdje prijavim...moja beta negativna, ništa od mene ovaj put!!! pusa svima i uživajte u ljetu!!!
loks zaista mi je žao!!!!
vesnare ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za četvrtak
aleksandraj i tebi puuuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za petak, ako ne bude koji testić i prije
Čestitam svim trudnicama dugo me nije bilo i vidim da ih ima dosta!!!
Ivica_k u istom smo feelingu ali nedam mu da prevlada i strpljivo čekam novu borbu!!! Uspit ćemo i mi jednog dana!!!![]()
poslužujem
loks draga žao mi je
Pinky cmokić !
vesnare ~~~~~~~~~~~~~~~~ za blastice
Rozalija,Ginger,Fatamorgana,ines31,adriana_d,
pčelica2009,Blekonja,Frka,coolerica,Angel1,Amly,
Željana,osijek,enya22,čupko1,kika84,Natalina,
Venera21 i sve ostale trudnice šaljemo vam punoi mazite bušic
šaljemo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~ svim čekalicama,tužnicama ma jednostavno svima za kaj god vam treba
fakini šalju ogromnu cvikisvim tetama,mrvicama,bebicama .......i od mame !!!!
ana, uvijek me zadivljuje tvoja predanost forumu uz dva bebana.
Svima kolektivne vibrice od nas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ja ipak nisam u takvoj formi)
andream draga mogu jer klinci mi spavaju od 21,00-07,15 presvučem i dam im flašicu i produže još do 9 sa spavanjem
kad stignem pišem a kad ne onda ne,pogledaj slike od dečkijuda ih vidiš iz bliza koliki su
![]()
tebi i mišeku i od srca ti želim još jednog mišiča ili mišicu ili možda oboje
![]()
bravo ana- i ja ti se divim na ovim opsežnim postovima i hvala što me se uvijek sjetiš....dečki su preslatki
![]()
draga kak se nebi sjetila svih vas vi ste bile uz mene na cijelom našem putu od postupka do poroda a i dan danas čim nađem vremena se prikopčam na forum.
S vama i tugujem i veselim se bez obzira na naš dobitak mi planiramo negdje za godinu dana ponovno ak bu sve u redu![]()
bila bi šteta ne probati iskoristiti naše eskimiče
pusa svima
curke jel zna ko kaj je sa sretnom35,več ju dugo nisam vidjela na forumu ?
izgleda da i ja ulazim u deveti mjesec...jutros pocela brljaviti pa mislim da je meni ovaj put gotovopinky, cekaj me za jesenji vlakic (mislim trudnica)