Obzirom da su ti ostale jos 4 zamrznute jajne stanice, mozda bi se mogla dogovoriti za prirodni postupak u kojem bi pokusali uhvatiti svjezu jajnu stanicu pa onda to kombinirati s pokusajem odmrzavanje preostalih JS. Mislim da bih se ja tako probala dogovoriti da vise ne moram misliti na te JS i zavaravati se da mi one nesto znace, obzirom da vec tamo cekaju zamrznute... A za dalje je bez ikakve sumnje najbolje pokusati u inozemstvu, naravno, ako za to postoje mogucnosti. Ili zrtvovati godinu, dvije, ako to godine dopustaju i pricekati da se Zakon promjeni.
Aurora budući da smo zapisani za stimulirani postupak za 7. mj dogovorili smo se da ćemo u međuvremenu pokušati još jedan kriotransfer, jer u prirodnom ciklusu ako dobijem dva folikula to je premija, pa mi se čini da se ne isplati trošiti iglu na njih, ma više ni sama ne znam šta je bolje, i šta ja hoću. ne znam da li mogu iz mjeseca u mjesec prolaziti to sve, ali nekako je logično da što više pokušavamo veće su šanse da se nešto desi, a dok je zakon takav kakav je morat će nam to biti utjeha...