čekamo betu 07.08.
nadamo se veeeelikom broju!
AnneMary bit ce to velika beta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moja beta je "cak" 2,39 kako sam i ocekivala, u 9. mjesecu idemo dalje sa zamrznutim JS ili prirodnjak, a na proljece u Maribor.
Bugaboo žao mi je draga
Imaj vjere u smrznute - mi ćemo ti držati fige da uđeš u statistiku!
AnneMary držim fige(p.s. dr. P. mi rekao da je postotak uspješnosti sa blasticama 80%)
Dr. P. također kaže da on unatoč novim zakonskim restrikcijama ima uspješnost 12 trudnoća od 14 pokušaja) ako sam dobro čitala forum........
No, success rate blastocista je oko 50%
Not all embryos are strong enough to reach the blastocyst stage of development; in fact, approximately 50% of all embryos die soon after the third day of development. By holding transfer off until the blastocyst stage, your embryologist will be better able to ensure that your embryos are healthy and capable of further development. Blastocyst transfer is associated with almost a 50% success rate, compared to the usual 35%.
http://www.sharedjourney.com/articles/blast.html
"We have used blastocyst transfer to successfully increase our pregnancy rate since February 1998. We have done more than 100 cycles where blastocyst transfer was completed. In selected infertile couples the ongoing pregnancy rates exceed 50% per transfer. In our egg donor program the success rate has increased to more than 80% per transfer since the introduction of blastocyst transfer." http://www.sdfertility.com/blastocyst.htm
Ne može bit, meni je dr. P. rekao da je u mojim godinama uspjeh sa blasticama oko 50%, ali ići ćemo na blastice samo u slučaju da sve tri js budu ok kvalitete, inaće će transfer biti 3. dan. Iskreno, pun mi je kufer uspješnosti i što ih je od 10 uspilo 15, ja se samo nadam da ću ok reagirati (za razliku od klomifena i femare), da ću preživjet punkciju, i da će transfer proći bez krvoprolića, (jer su mi inseminacije bile katastrofa).
Ma Deny draga sve ce biti ok..ja isto umrla od straha na punkciji jer sam u Sloveniji trazila potpunu anesteziju za 3js. Dr P. napravio to tako da nisam ni osjetila (dobro bilo samo 2 folikula..). Jedini problem je bio da mi se mjehur na punkciji napunio od nervoze a mora biti prazan Na transferu popila 1,5 l vode i nikako ga napuniti kada mora biti pun..inace zaista draga, sve bilo super
Kaže meni MM: "Ajde, šta se bojiš, a kako će tek meni bit... ja ću morat "tamo"...Naime, koliko god smo puta radili AIH i spermiograme, uvijek smo spermu donosili od kuće, nikad nije morao "tamo", tako da je i to sad ispao problem - kao šta će on ako ne bude mogao od nervoze, hoće mu onda doktor morat vadit...
Meni to djeluje za umrit od smjeha, ali njega vidim ozbiljno muči.![]()
ne mora se plasiti..aqko zasteka, kaze mm ima pomocnu literaturu![]()
pa cure zar niste pricale da na CITU daju nekakav koktelcic i nista ne osjetis??
Eh, da sam to prije znala... uštedila bih si truda i muke... Pa čuvaj, pa grij, pa sakrij da ne vide susjedi kad ulaziš u auto...
A za VV smo čuli, zato ga je i uhvatila panika. Ma sve su to ustvari "sitnice" u usporedbi s onim što je zbilja bitno u jednom IVF-u.
Trudnicama, čekalicama bete i curkama u akciji šaljem puno sunčanih, dalmatinskih vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i još posebno za one na godišnjim odmorima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
uživajte, volite se, napunite baterije - brzo će jesen i nove akcije!![]()
Poz,
Ko ce mi reci gdje su najjeftiniji Gonali? U Filipicu 200 kn. Je li tacno da su u Mb u Novoj Vasi 15 EU?Ima li neko telefon?
s
Hi drage moje da vas malo pozdravim i poželim puno ljetnih + ++ + ++ + ++ plusića +++++ ++ ++ + ++ +
Našim trudnicama želim lijepo relax ljeto ~~~~~~~
Našoj Denny želim pozitivno iskustvo prvog postupka + + ++ +++++ ~~~~
~~~ + ++ ++ ++ ~~~
Ja vam se lijepo odmaram i čekam moj dvotjedni Go!
nema me puno, ali mislim ja na vas!
Hvala ti bublice!
Nadam se da znaš da te vodim sa sobom u jesenski vlakić!![]()
Evo da vam svima pošaljem milijun pozitivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A posebno Denny ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za divnu ß i draga ne boj se. Ja sam sve preživjela bez problema, a punkciju zaboravila za cca 2 satai sad čuvam 2 mrvice
![]()
ajd nek netko sredi listu da zaključam ovu kobasu i otvorim novu
svima![]()
ima li tko info o našoj marta26...mislim da je ona ostala trudna negdje u studenom, pa bi sad već mogla biti mamica
denny, mene možeš staviti on-go...još malo pa prava akcija!![]()
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Duga56 – 2 IVF
Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
3. mj.2010
Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
malena2 – stimulirani IVF Cito Split
Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza)
Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
Ketty28 – prirodno
Fatamorgana – 1 stimulirani IVF Istanbul
mia – stimulirani IVF Prag
Goa – 1 stimulirani ICSI Cito
Mimek – stimulirani IVF
tanjack36 – 1 stimulirani IVF VV
ines31 – stimulirani IVF SD (nakon 3X prirodni IVF)
adriana_d – prirodno (nakon 2X AIH)
pčelica2009 – 7 stimulirani IVF Maribor (nakon 1X stimulirani ICSI, 5X stimulirani IVF, 1X FET)
4. mj.2010
ketyy – stimulirani ICSI Maribor
zvijezdica2 – stimulirani ICSI Prag
agility – 1 AIH SD
Anana1 – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X klomifenski ICSI)
Mikulica stimulirani IVF VV
Blekonja – 1 femarski ICSI Cito (nakon 1X stimulirani ICSI)
Vaka – 1 stimulirani IVF Vinogradska
Korny77 – IVF SD
Karla 1980 – 4 ICSI Maribor (Nakon 3X ICSI, 2X FET)
talia7 – ICSI Prag
5. mj.2010
diana – 1 stimulirani ICSI Cito
LEELOO77 – 2 stimulirani ICSI Prag (nakon 1X stimulirani ICSI)
Frka – stimulirani IVF VV
Angel1 – 7 stimulirani IVF VV (nakon 2 stimulirani IVF, 2X prirodni IVF, 2X klomifenski IVF, 1X AIH)
Coolerica – 2 stimulirani ICSI Postojna (nakon 1X stimulirani ICSI, 2X AIH)
BOZZ – stimulirani IVF SD (nakon 3X AIH)
barbyRI – prirodno (nakon 1X ICSI)
nena3beba – stimulirani ICSI Prag
betty – DAIH (nakon 1X AIH)
Vali- FET Maribor
Hello Kitty – 2 stimulirani IVF (nakon 1X IVF)
6. mj.2010
Amly – 3 stimulirani IVF Njemacka (nakon 2X IVF)
Zeljana – stimulirani ICSI Slovenija
Sali – 2 stimulirani IVF Ljubljana (nakon 1X stimulirani IVF, 2X klomifenski IVF)
osijek – 2X stimulirani ICSI Petrova
bebica2009 – 8. IVF Vinogradska (nakon 1 stim., 4. prir. I 2. klomif.)
draga – 4. FET VV(nakon 3 X AIH, 1X IVF, 3X FET)
enya22 - prirodno (nakon svega i svačega)
čupko 1 - 2. stimulirani IVF VV
kika84 - 1. stimulirani ICSI Prag
Natalina - 3. stimulirani IVF MB
venera21 - 5. AIH Vinogradska
7. mj.2010
sandric - 1. stimulirani IVF MB
evelin - 1. stimulirani IVF SD
issa11 - 2. IVF Cito (nakon 1 stim. IVF)
Sanjička - prirodno (nakon 1 stimulirani IVF i 2 prir. IVF)
petra30 - 4. prir. ICSI, Vinogradska (nakon 3 x ICSI)
marti78 - 2. FET Prag
vesnare - 3 polustimulirani ICSI Cito (nakon 2X FET, 2X ICSI)
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
gričanka 02.08.
centaurea.in.spe 02.08.
kandela 02.08.
kiara79 04.08.
beba.2 05.08.
AnneMarry 07.08.
Cranky 12.08.
Čekalice (F)ET
Čekalice punkcije
AIH, Prirodni IVF,ICSI
Pikalice
Klomifenke/Femarke
Šmrkalice i ostale supresije
On-GO
medena8
andream
Denny
matto
CorinaII
ivica_k
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Deja2, nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, ninatz, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, curka, Sonja29, nena3beba, runi, tonili, franka76, kata1, negra, Livija2, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, Glorija, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Dim, Capka, mušica, nata, missy, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, Dudadudaduda, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, regina78, sissy, Gosparka, ovnica29, Bebel, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, linalena, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Tibi, Miss July, “tina”, TWEETY77, Ljubica, mala garava, Aurora*, Teodora, Ici, Splicanka, Mmaslacak, Draga, Kaća, tisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Kika83, Točkalica, tigrical, jo1974, zedra, dir, Strumpfica, TwistedQ, Ameli, Narnija, Natica, Elena-mk, Missy, ivana83, bubble_71, yasmina, nina1, gupi51, sivka, mare41, Vikki, Gabi25, Juliette, ninocka28, pinny, Marina27, Lilly, ž od milivoj73, mazica79, maca2, sivka, Ti, luna1, vita22, duba13, MAJONI974, Tuzna, Cortina, AuroraBlu, nataša, Kikla123, Miki76, marta7, zlatica, Romanica, modesty4, Cannisa, innu, Zeena, bublica3, Gizmos, Missixty, Snekica, AnaK, n&a, Snow.ml, m arta, ivkica28, Gargamelica, Tigrical, Iberc, Marnie, Iva Mia 2009, Šiškica, Mimimuc, sumskovoce, tiki_a, mare157, dani82, Jim, Sbonetic, Mia Lilly, Vojvođanka, Pimbli, Suzzie2, rose, Mia74, Tia, Sanja1, lastavica1979, trunčicabalunčica, crvenkapica77, ogla, mravak, mini3, tlatinčica, NINA30, klara, Pinky, skandy, loks, mrkvica84, aleksandraj, nokia, zrinkič, bugaboo, kik@, mimi81, Bab, taca70, pirica, sany 7, đurđa76
Po ovome ispada da nitko nije u akciji...
Pa evo, ja od prekjučer na kontracepciji, zasad sve super... za desetak dana bockalica. Baš se veselim!
Cranky, bravo za dvije mrvice!
Neka se ugodno smjeste i ostanu duuugo kod svoje mamice! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
beba2 čestitaaaaaaam!!!![]()
beba.2 evo da i tu poskočim od sreće zbog tebe![]()
čestitam![]()
![]()
gričanka, beba.2, čestitke za vaše plusiće i ~~~~~~~~~~~~~~~za velike bete!
sad vidim s liste da marta26 ima još do poroda, hvala denny na listi i ~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoj prvi postupak (nek bude ujedno i posljednji)!
beba cestitam
svima koji vade betu uskoro sretno~~~~~~~~~~~~~~~![]()
WOOOW, beba, gričankabravo cure, baš su me razveselili vaši plusići!
Znam da nije običaj prije bete, ali ovako lijepe vijesti zaslužuju novu listu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Duga56 – 2 IVF
Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
3. mj.2010
Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
malena2 – stimulirani IVF Cito Split
Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza)
Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
Ketty28 – prirodno
Fatamorgana – 1 stimulirani IVF Istanbul
mia – stimulirani IVF Prag
Goa – 1 stimulirani ICSI Cito
Mimek – stimulirani IVF
tanjack36 – 1 stimulirani IVF VV
ines31 – stimulirani IVF SD (nakon 3X prirodni IVF)
adriana_d – prirodno (nakon 2X AIH)
pčelica2009 – 7 stimulirani IVF Maribor (nakon 1X stimulirani ICSI, 5X stimulirani IVF, 1X FET)
4. mj.2010
ketyy – stimulirani ICSI Maribor
zvijezdica2 – stimulirani ICSI Prag
agility – 1 AIH SD
Anana1 – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X klomifenski ICSI)
Mikulica stimulirani IVF VV
Blekonja – 1 femarski ICSI Cito (nakon 1X stimulirani ICSI)
Vaka – 1 stimulirani IVF Vinogradska
Korny77 – IVF SD
Karla 1980 – 4 ICSI Maribor (Nakon 3X ICSI, 2X FET)
talia7 – ICSI Prag
5. mj.2010
diana – 1 stimulirani ICSI Cito
LEELOO77 – 2 stimulirani ICSI Prag (nakon 1X stimulirani ICSI)
Frka – stimulirani IVF VV
Angel1 – 7 stimulirani IVF VV (nakon 2 stimulirani IVF, 2X prirodni IVF, 2X klomifenski IVF, 1X AIH)
Coolerica – 2 stimulirani ICSI Postojna (nakon 1X stimulirani ICSI, 2X AIH)
BOZZ – stimulirani IVF SD (nakon 3X AIH)
barbyRI – prirodno (nakon 1X ICSI)
nena3beba – stimulirani ICSI Prag
betty – DAIH (nakon 1X AIH)
Vali- FET Maribor
Hello Kitty – 2 stimulirani IVF (nakon 1X IVF)
6. mj.2010
Amly – 3 stimulirani IVF Njemacka (nakon 2X IVF)
Zeljana – stimulirani ICSI Slovenija
Sali – 2 stimulirani IVF Ljubljana (nakon 1X stimulirani IVF, 2X klomifenski IVF)
osijek – 2X stimulirani ICSI Petrova
bebica2009 – 8. IVF Vinogradska (nakon 1 stim., 4. prir. I 2. klomif.)
draga – 4. FET VV(nakon 3 X AIH, 1X IVF, 3X FET)
enya22 - prirodno (nakon svega i svačega)
čupko 1 - 2. stimulirani IVF VV
kika84 - 1. stimulirani ICSI Prag
Natalina - 3. stimulirani IVF MB
venera21 - 5. AIH Vinogradska
7. mj.2010
sandric - 1. stimulirani IVF MB
evelin - 1. stimulirani IVF SD
issa11 - 2. IVF Cito (nakon 1 stim. IVF)
Sanjička - prirodno (nakon 1 stimulirani IVF i 2 prir. IVF)
petra30 - 4. prir. ICSI, Vinogradska (nakon 3 x ICSI)
marti78 - 2. FET Prag
vesnare - 3 polustimulirani ICSI Cito (nakon 2X FET, 2X ICSI)
gričanka - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
beba.2 - 2.IVF (nakon 1XAIH, 1XIVF) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
centaurea.in.spe 02.08.
kandela 02.08.
kiara79 04.08.
AnneMarry 07.08.
Cranky 12.08.
Čekalice (F)ET
Čekalice punkcije
AIH, Prirodni IVF,ICSI
Pikalice
Klomifenke/Femarke
Šmrkalice i ostale supresije
On-GO
medena8
andream
Denny
matto
CorinaII
ivica_k
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Deja2, nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, ninatz, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, curka, Sonja29, nena3beba, runi, tonili, franka76, kata1, negra, Livija2, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, Glorija, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Dim, Capka, mušica, nata, missy, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, Dudadudaduda, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, regina78, sissy, Gosparka, ovnica29, Bebel, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, linalena, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Tibi, Miss July, “tina”, TWEETY77, Ljubica, mala garava, Aurora*, Teodora, Ici, Splicanka, Mmaslacak, Draga, Kaća, tisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Kika83, Točkalica, tigrical, jo1974, zedra, dir, Strumpfica, TwistedQ, Ameli, Narnija, Natica, Elena-mk, Missy, ivana83, bubble_71, yasmina, nina1, gupi51, sivka, mare41, Vikki, Gabi25, Juliette, ninocka28, pinny, Marina27, Lilly, ž od milivoj73, mazica79, maca2, sivka, Ti, luna1, vita22, duba13, MAJONI974, Tuzna, Cortina, AuroraBlu, nataša, Kikla123, Miki76, marta7, zlatica, Romanica, modesty4, Cannisa, innu, Zeena, bublica3, Gizmos, Missixty, Snekica, AnaK, n&a, Snow.ml, m arta, ivkica28, Gargamelica, Tigrical, Iberc, Marnie, Iva Mia 2009, Šiškica, Mimimuc, sumskovoce, tiki_a, mare157, dani82, Jim, Sbonetic, Mia Lilly, Vojvođanka, Pimbli, Suzzie2, rose, Mia74, Tia, Sanja1, lastavica1979, trunčicabalunčica, crvenkapica77, ogla, mravak, mini3, tlatinčica, NINA30, klara, Pinky, skandy, loks, mrkvica84, aleksandraj, nokia, zrinkič, bugaboo, kik@, mimi81, Bab, taca70, pirica, sany 7, đurđa76
Posljednje uređivanje od Denny : 31.07.2010. at 16:16
vesnare baš mi je drago zbog tvog uspjeha, veselim se još jednom uspjehu
beba.2 također, čestitam![]()
Veceras hodocastim na Visovac Gospi visovackoj...................molit cu je za sve nas. Prosli put sam 2. dan dobila protokol iz Mb
Aleksandraj, ovo je prekrasno HVAAAAAAAAAALAAAAAAAAAAAAAAA
Dobro jutro drage cure, evo u jutarnjoj sumaglici (a kolovoz je!?!?) nudim tople i mirišljave jutarnje napitke kao kavicu, čaj, kakao..................
Svim čekalicama (a ima ih ovaj tjedan) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se nastavi pozitivan niz.
Giričanki i Bebi2 ~~~~~~~~~~~~~ da beta potvrdi rezultate testova.
i od mene jedna kavica.Baš sam se razveselila zbog ovih plusića pogotovo zbog gričanke.Svaka čast!Čestitam od srca
![]()
gričanka, beba2 čestitam
~~~~~~~~~~~~~~ da se niz pozitivnih testova i veeeeelikih beta nastavi
Kadauna, hvala na kavi.
šniki, kiss za Melinu.
aleksandraj, hvala unaprijed, trebat će nam svima.
Gričanka~~~~~~~za danas do neba
beba ~~~~~~~za sutra.
Deage cure~~~~~~~~~za plodnu jesen.
Posljednje uređivanje od mare41 : 02.08.2010. at 09:00
ma BRAVO ljetne naše mamice!!! gričanka!!! cestitam!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~ beba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
morala sam malo ćirniti i poslati vam puno morskih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
gričanka, beba 2jeeeeeeee
Gričanka, Beba.2, bravo curečestitam!
više nisam čekalica bete...na testu debeli minus..
kiara79, jako mi je žao ...znam kak se osjećaš...meni je još jako friško u sjećanju...jedino kaj sam ja imala 2 pozitivna testa i na kraju negativnu ß...ali feeling je isti. Sad se odmori preko ljeta i onda sa svima nama u jesenski vlakić.
Drž'se hrabro.
Beba.2 i gričanka... želim Vam ooogrooomneee ß i najmirniji trudnoće.
I usput, kuham jednu laganu kavicu, čaj, ness, kakao...pa se poslužite
pusa svima našim mamicama i bebicama, trudnicama i svim čekalicama i tužnicama...da i mi što prije pređemo u kategoriju trudnica i mamica![]()