Stranica 1 od 41 12311 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2031

Tema: Odbrojavanje

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno Odbrojavanje

Drage moje,
    nastavite ovdje
    svima i

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

1. mj.2010
    NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
    Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
    ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
    Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
    marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)

2. mj.2010
    Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
    Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
    Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
    DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
    Duga56 – 2 IVF
    Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
    nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
    blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
    diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
    Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)

3. mj.2010
    Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
    Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
    malena2 – stimulirani IVF Cito Split
    Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza)
    Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
    Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
    Ketty28 – prirodno
    Fatamorgana – 1 stimulirani IVF Istanbul
    mia – stimulirani IVF Prag
    Goa – 1 stimulirani ICSI Cito
    Mimek – stimulirani IVF
    tanjack36 – 1 stimulirani IVF VV
    ines31 – stimulirani IVF SD (nakon 3X prirodni IVF)
    bublica3 – 3 stimulirani IVF Cito (nakon 3X AIH, 2X IVF, 1X FET)
    adriana_d – prirodno (nakon 2X AIH)
    pčelica2009 – 7 stimulirani IVF Maribor (1X stimulirani ICSI, 5X stimulirani IVF, 1X FET)

4. mj.2010
    ketyy – stimulirani ICSI Maribor
    zvijezdica2 – stimulirani ICSI Prag
    agility – 1 AIH SD

Naša lista
    Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
    Zeena – 29.03
    crvenkapica77 – 09.04
    Romanica – 13.04
    Cannisa – 19.04
    talia7 – 21.04

Čekalice (F)ET
    Missixty
    Blekonja

Čekalice punkcije

AIH, Prirodni IVF,ICSI
    lastavica1979
    Snekica
    n&a

Pikalice
    ia30
    Zuzu
    micek
    Gizmos
    Tigrical
    anđeo sa neba
    diana

Klomifenke/Femarke
    Ninaos
    Ela28
    reny123
    kiara79
    modesty4
    innu
    barbyRI

Šmrkalice i ostale supresije
    Sbonetic
    BOZZ
    gargamelica

On-GO
    Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~ za proljetnje pupoljke
    Deja2, , nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, kinki, skandy, ninatz, LO, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, trunčicabalunčica, curka, Sonja29, nena3beba, runi, tonili, Sandric, franka76, kata1, negra, Livija2, giga, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, amly, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, giga, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, Denny, Iberc, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, petra30, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, alkemicar, Glorija, SUZY75, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Bea, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Natalina, , Dim, Capka, , mušica, nata, missy, Bab, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, Dudadudaduda, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, regina78, Čupko1, pimbli, sissy, Gosparka, corinaII, ovnica29, Bebel, Ogla, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, Jim, linalena, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Tibi, Miss July, “tina”, TWEETY77, Ljubica, mimimuc, mala garava, Aurora*, loks, Teodora, Klara, nokia, Ici, Šiškica, Coolerica, Vali, Splicanka, Mali Mimi, Mmaslacak, Draga, Aleksandraj, Kaća, tisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Kika83, Točkalica, sanja1 F, matto, tigrical, jo1974, zedra, dir, Strumpfica, TwistedQ, Marnie, Karla 1980, Ameli, Narnija, Natica, Elena-mk, osijek, Pinky, Missy, ivana83, bubble_71, ivica_k, yasmina, amellee, nina1, gupi51, sivka, mare41, betty, Korny77, AnneMary, Vikki, Gabi25, Juliette, ninocka28, pinny, vojvođanka, issa11, Snow.ml, sara38, Marina27, dani82, Lilly, ž od milivoj73, mazica79, maca2, sivka, Ti, luna1, bugaoo, vita22, Cranky, duba13, Iva 2009, MAJONI974, Tuzna, Cortina, AuroraBlu, tihic, nataša, tiki_a, Sela, Kikla123, vesnare, venera21, m arta, Tlatincica, Miki76, taca70, marta7, sandric,

zlatica, Venera3

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

brzo je došla nova...možda nam bude uspješnija

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj snow.ml prvotno napisa Vidi poruku
    brzo je došla nova...možda nam bude uspješnija
    uh i ja se nadam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz sve snage za sve čekalice, pikalice, šmrkalice, hrabrice i naravno naše trudnice i mamice

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Bok drage cure,
    bila sam 2. mjesec na neuspješnom stimuliranom IVF (menstruaciju dobila prije nego se trebala vaditi betu), a sad nikako da mi dođe menstruacija, kasni mi već 10 dana i imam povremene bolove u lijevom jajniku, test sam radila i negativan je. Je li zna tko je li moguće da je to posljedica tog postupka i da li bi se trebala javiti dr. ili je to normalno da se ciklus tako poremeti nakon hormonalne terapije?

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Blekonja vibriram svom snagom za SREĆU ~~~~~~~~~~ da se oplodi tvoje dragocjeno Jaje, da odeš po svoju mrvu~~~~~ da miluješ drobu i da nam javiš za 14 dana VELIKU ~~~~ BETU

eto to ti želim od

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj mazica79 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok drage cure,
    bila sam 2. mjesec na neuspješnom stimuliranom IVF (menstruaciju dobila prije nego se trebala vaditi betu), a sad nikako da mi dođe menstruacija, kasni mi već 10 dana i imam povremene bolove u lijevom jajniku, test sam radila i negativan je. Je li zna tko je li moguće da je to posljedica tog postupka i da li bi se trebala javiti dr. ili je to normalno da se ciklus tako poremeti nakon hormonalne terapije?
    i meni je identično tako...nikad mi nije tako kasnilo...vjerovatno je to neko vrijeme vani...samo što sam ja imala jučer jake bolove kao pred M i imala sam nekakvu sluz i rozu mrlju...
    što li se to događa...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj bublica3 prvotno napisa Vidi poruku
    Blekonja vibriram svom snagom za SREĆU ~~~~~~~~~~ da se oplodi tvoje dragocjeno Jaje, da odeš po svoju mrvu~~~~~ da miluješ drobu i da nam javiš za 14 dana VELIKU ~~~~ BETU

eto to ti želim od
    Meni nista ne preostaje nego potpisat Bubli i pozeljeti ti svu srecu svijeta

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj fatamorgana prvotno napisa Vidi poruku
    Meni nista ne preostaje nego potpisat Bubli i pozeljeti ti svu srecu svijeta
    i meni( želim ti sreću do neba)
    Posljednje uređivanje od pčelica2009 : 11.04.2010. at 07:49

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

hvala vam cure moje drage, rasplakale ste me evo na........... (vidim da su mi zaželjele sreću same trudnice ) možda je i to neki znak, a ja ih ovih dana samo tražim

ma i ja vama drage moje želim lijepe i mirne trudnoće onako baš dosadne po školski
    vas sve i šaljem bezbroj morskih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    naravno svi se možete poslužiti!!!!!

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj mazica79 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok drage cure,
    evo našla sam na rodi nešto... jel tebi tako
    http://forum.roda.hr/threads/15652-S...8Dani-iscjedak

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

"oplodila se i dobro izgleda!!"- kaže moja biologica hvala vam cure moje
    molim vas vibrajte mi još malo trebam još vaših pozitivnih vibri..... do sad su upalile

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Blekonja, puno ~~~~~~~~~~ za transfer pa betu

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Blekonja Yes ~~~~~~~~~~~~~~~

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Blekonja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja sutra imam prvu folikulometriju, pa da vidimo koliko je js...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sutra imam prvu folikulometriju, pa da vidimo koliko je js...
    Na folikulometriji se gledaju folikuli, a prilikom punkcije, punkcijom folikula, dobivaju se i vidi se koliko ima jajnih stanica. Cini mi se vrlo vaznim da ne brkamo pojmove, stoga se osjecam duznom da na to ukazujem. Ne zamjeriti mi na tome.

tigrical sretno u ovom postupku, od prve folikulometrije, preko bezbolne punkcije i uspjesnog transfera do pozitivne bete!

Blekonja neka ti bude bas ta jedna jajna stanica sretna i dobitna!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Tigrical za puno lijepih folikulića sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Blekonja za jednu ali dobitnu stanicu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Blekonja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

blekonja,~~~~~~~~~~~~~~~~i dalje da sve bude školski, pa i beta!
    tigrical,~~~~~~~~~~~~~~~~~za lijepe folikule iz kojih će punktirati kvalitetne js!
    ja sam sutra na uzv, ako je endometrij dobar, u petak smo na FET-u! marti_sk, evidentiraj me

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Na folikulometriji se gledaju folikuli, a prilikom punkcije, punkcijom folikula, dobivaju se i vidi se koliko ima jajnih stanica. Cini mi se vrlo vaznim da ne brkamo pojmove, stoga se osjecam duznom da na to ukazujem. Ne zamjeriti mi na tome.

tigrical sretno u ovom postupku, od prve folikulometrije, preko bezbolne punkcije i uspjesnog transfera do pozitivne bete!

Blekonja neka ti bude bas ta jedna jajna stanica sretna i dobitna!

Aurora naravno da nema zamjerke, bio je lapsus, vrlo dobro znam šta mi je folikul, a šta jajna stanica. Pozz

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tigrical, još jednom-sretno draga, i trebaju se i inače ispravljati lapsusi, ne zbog nas iskusnijih, nego zbog novih cura, a i zbog drugih razloga, kiss.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Blekonja i tigrical puuuuuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i puno
    i svim ostalima kojima treba...

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tigrical držim fige za sutra i dalje
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    blekonja da i ovdje malo zavibram za utorak
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Blekonja i tigrical puuuuuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i puno
    i svim ostalima kojima treba...

potpisujem i dodajem još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Dobro jutro, drage moje, kuham kavicu, nes, čaj, pa se poslužite
    Evo mene iz Ljubljane već nazad. Kaže dr. da ima folikula, ali su mali, par većih 7,8,9. U petak ponovo uzv, a u nedjelju valjda punkcija.
    Držite fige da narastu! Pusa!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tigrical ~~~~~~~~~~~da lijepo rastu i hvala na kavi, kiss
    Posljednje uređivanje od mare41 : 12.04.2010. at 07:58

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

curke, koje ste bile na PP savjetovanju, aj ćirnite tu http://forum.roda.hr/threads/54765-I...36#post1593636

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

eto, rekli su mi da pišem ovdje jer ja ne znam još gdje spadam...
    naime, bete vidite iz potpisa. danas sam bila na 1. uzv, znam da je jako rano ali dr. je rekla da može čim je beta iznad 1000.
    dobra vijest je da se vide dvije male GV, 4.7mm i 4.4mm. i ništa drugo još u maternici.
    ali izbezumile ju ciste na jajnicima...
    imala sam hiperstimulaciju u ovom postupku menopurima ali mislila sam da je to iza mene. međutim, kaže dr. da je i beta tako dobra i zbog tih cista i rekla mi je da moram strogo mirovati...
    rekla sam joj da šetam od prvog dana nakon transfera, ne radim ali živim: šetam na kavu, idem u dučan, kuham, peglam... čak sam se jutros htjela i na posao vratiti kad sam vidjela koliko je beta danas...
    ali ona kaže ne. doma i mirovati dok te ciste ne popucaju i ne odu, da ne povuku i mrve sa sobom. pa kakve veze imaju te ciste na jajnicima sa mrvama u maternici?
    mislim, naravno da ću je poslušati. i idem sa njezinim slikicama u petak u Vinogradsku pa ćemo vidjeti što će reći moj dr...
    sva sreća da sam otišla danas k njoj privatno mada sam znala da je turbo prerano - tek sam ušla u 5. tjedan. ali eto, isplatilo se, jer bi ja već bila na poslu, ma sve osim mirovanja...
    što vi mislite o cijeloj toj priči..? jel imala koja takva iskustva sa trudnoćom pod hiperstimulacijom?

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

anana1,mislim da cu ja imati slicnu pricu...IVF 3 mj, takodjer hiperstimulacija menopurima, 26 j.s,beta 16 d.p.t. 718,ultrazvuk cu raditi u srijedu VV, u zadnjih par dana osjecam jajnike,posebno nakon hodanja, imam malo mucnine i umor, uglavnom odmah nakon punkcije doktor mi je rekao da cu u slucaju trudnoce morati mirovati 1O tjedana, jer trudnoca zbog hormona pojacava hiperstimulaciju.. ne mirujem strogo, kratka setnja vani, ponekad skuham, pazim da ne nosim tesko...moj ti je savjet ne idi raditi i odmaraj sta vise..nisam ti puno pomogla, valjda ce se javiti i netko s vise iskustva..

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Drage moje, danas bili na prvom uzv, imamo jednu malu bebicu i srce nam kuca, vidila sam kako treperi koji osijećaji ...neopisivo. Želim vam svima od srca da to što prije osjetite ~~~~~~~~~~~~~~~~

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Bublice3 ,baš mi je drago zbog bebice! Želim vam sreću do samog kraja!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Romanice i Crvenkapice, žao mi je
    Držite se cure...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

mikulica, naprotiv, jako si mi pomogla, samo ne mogu vjerovati da bi trebala mirovati 10 tjedana!!?? nadam se da u tih 10 ulazi ovih 5 od prvog dana zadnje m. ili 10 tjedana od oplodnje?
    bublica, mislim da, nakon poz. bete, sve mi živimo prvo za taj osjećaj koji si ti upravo doživjela! bravo za bebicu i mamicu!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bublice, bravo za srčeko
    Blekonja, šaljem puno puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši mogući ishod!
    Tigrical, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ puno lijepih folikulića i kvalitetnih stanica!
    Ivica-k, za dobar endometrij i uspješan FET!

Mi smo odlučili pokušati još jedan čisti prirodanjk. Danas sam bila na prvoj folikulometriji, sutra idem ponovo... S obzirom na moj visoki FSH i salbu rezervu j.s. prilično me strah...

Curice, šaljem vam veeeeliki cmok i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Bublice bravo za malo srce!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Blekonja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ja ću morati još napumpati svoj endić prije fet-a, danas je svega 5,1 mm
    razveselila me vijest od bublice i ines
    i kako je bublica rekla, nadam se da ćemo i mi ostale uskoro vidjeti malo kako treperi

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

bublice za malo srčeko i neka sve bude tako školski i dosadno do kraja!!
    mikulica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da hiper prođe i da sve ide najboljim mogućim tokom

hvala vam drage moje na vibricama, sutra smo na transferu idem ja po mog malog borca ljubim vas sve!!!! (zavibrajte koju)

evo i ja svima šaljem kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ uzmite koliko god vam treba

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

anane, nisam sigurna kako se racuna, al moguce je od dana transfera, moj je bio 19.3. a ginekologica mi je otvorila bolovanje do 2.6., al ne brini simtomi hiperstimulacije mogu proci i znatno ranije...nisam nigdje procitala da hiperstimulacija moze ugroziti trudnocu...vise info o hiperstimulaciji ima u rodinoj brosuri neplodnost, na stranici potpomognuta oplodnja ili probaj upisati hiperstimulacija u trudnoci...

bublice cestitke za srceko...sreeeetnooo..

blekonja...sreeeetnooo..

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Anana1 draga, ne znam puno o trudnoći pod hiperstimulacijom, nikad nisam došla do bete, ali samo bez straha, bilo je već slučajeva i sve bude super, miruj, nemoj ić radit, mazi trbuh, očistit će se ciste i sve će bit super. Šaljem ti puuuno pozitivnih vibri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Pato ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za super prirodnjak
    bublica3 bravo za srčeko
    ivica k ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za endić
    blekonja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer
    Svima ostalima za šta god vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj bublica3 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje, danas bili na prvom uzv, imamo jednu malu bebicu i srce nam kuca, vidila sam kako treperi koji osijećaji ...neopisivo. Želim vam svima od srca da to što prije osjetite ~~~~~~~~~~~~~~~~

Ordep avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

blekonja , draga želim ti svu sreću svijeta i , nek ovaj put to bude to
    pinky za tebe
    ivica k za uspješnu akciju~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    bublice pa to su baš divne vijesti
    tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    za sve u postupku do neba~~~~~~~~~~~~~~~za savršen ishod
    ginger, rozalija, ina, supermen, sretna, ana-, susanaab, dodirko, i svim ostalim curicama

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Ordep prvotno napisa Vidi poruku
    blekonja , draga želim ti svu sreću svijeta i , nek ovaj put to bude to
    pinky za tebe
    ivica k za uspješnu akciju~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    bublice pa to su baš divne vijesti
    tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    za sve u postupku do neba~~~~~~~~~~~~~~~za savršen ishod
    ginger, rozalija, ina, supermen, sretna, ana-, susanaab, dodirko, i svim ostalim curicama

kad je ovako lijepo napisano moram staviti ogroman X
    ordep

Posljednje uređivanje od Blekonja : 12.04.2010. at 21:35

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Blekonja svu sreću ovoga svijeta ti želim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da bude dobitni~~~~~

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Blekonja ~~~~~~~~~~~~~~~~~ evo ti Cito trudničkih vibri, neka ti budu zarazne!
    Tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje folikuliće!
    Ivica k ~~~~~~~~~~~~~~~~ ovaj će upaliti!
    Mikulica,ja sam bila hiperstimulirana, preležala 21 dan od punkcije s puno lijekova i tekućine, a sad već laganini radim. Ne znam ti za ciste, meni su samo blago uvećani jajnici, ali dr. je prezadovoljan kako se sve smirilo.Sretno!

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ups, lapsus, ovo o hiperstimulaciji bilo namijenjeno za Ananu1, da se Mikulica ne osjeti prozvana !

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

goa, kakvih lijekova???
    meni je punkcija bila 23.03. dakle prije 20 dana i tek mi je jučer privatnica rekla da imam te velike ciste... ništa za lijekove, ništa za tekučinu, samo mirovanje i to tako da ni do dučana ne smijem, ni na kavu 10 min prošetati...
    ne štima to meni nešto...
    ali do petka ću izdurati pa ću vidjeti što će moj dr. reći.
    tako mi se ide raditi... ja obožavam svoj posao.. izludit ću doma. nemam ništa drugo osim razmišljati "što ako..." Pa radje bi bila na poslu cijeli dan!

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

anana, nemoj biti tako zabrinuta...pogotovo ako nemas jake simptome, u slucaju plitkog disanja i bolova u predjelu pluca odi doktoru..obrati paznju da uzimas dovoljno tekucine i da mokris..jer hiperstimulacija zadrzava tekucinu u organizmu..pricekaj do petka da vidis sta ce sta ce ti tvoj MPO dr reci..do tada miruj i ne brini, nije dobro za bebaca...

koliko sam procitala po forumima, hiperstimulacija nije tako rijetka i najcesce prodje sama od sebe, mirovanjem, u tezim slucajevima dolazi do hospitalizacije i dobiva se infuzija...

mislim da te doktorica malo previse prepala...drz se, vani je ionako hladno, brzo ce petak..

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Anana1 bravo za 2 mališana i vjerujem da će ti sve biti ok!!
    Bublic3 predivno za malo i neka samo jako kuca
    svim ostalima~~~~~~~~~~~za postupke, folikule itd.
    Prijavljujem jučer prvo pikanje .

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    bubilice
    Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 13.04.2010. at 11:46

Stranica 1 od 41 12311 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor