Drage moje,
nastavite ovdje
svimai
![]()
Drage moje,
nastavite ovdje
svimai
![]()
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Duga56 – 2 IVF
Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
3. mj.2010
Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
malena2 – stimulirani IVF Cito Split
Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza)
Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
Ketty28 – prirodno
Fatamorgana – 1 stimulirani IVF Istanbul
mia – stimulirani IVF Prag
Goa – 1 stimulirani ICSI Cito
Mimek – stimulirani IVF
tanjack36 – 1 stimulirani IVF VV
ines31 – stimulirani IVF SD (nakon 3X prirodni IVF)
bublica3 – 3 stimulirani IVF Cito (nakon 3X AIH, 2X IVF, 1X FET)
adriana_d – prirodno (nakon 2X AIH)
pčelica2009 – 7 stimulirani IVF Maribor (1X stimulirani ICSI, 5X stimulirani IVF, 1X FET)
4. mj.2010
ketyy – stimulirani ICSI Maribor
zvijezdica2 – stimulirani ICSI Prag
agility – 1 AIH SD
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
Zeena – 29.03
crvenkapica77 – 09.04
Romanica – 13.04
Cannisa – 19.04
talia7 – 21.04
Čekalice (F)ET
Missixty
Blekonja
Čekalice punkcije
AIH, Prirodni IVF,ICSI
lastavica1979
Snekica
n&a
Pikalice
ia30
Zuzu
micek
Gizmos
Tigrical
anđeo sa neba
diana
Klomifenke/Femarke
Ninaos
Ela28
reny123
kiara79
modesty4
innu
barbyRI
Šmrkalice i ostale supresije
Sbonetic
BOZZ
gargamelica
On-GO
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~ za proljetnje pupoljke
Deja2, , nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, kinki, skandy, ninatz, LO, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, trunčicabalunčica, curka, Sonja29, nena3beba, runi, tonili, Sandric, franka76, kata1, negra, Livija2, giga, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, amly, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, giga, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, Denny, Iberc, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, petra30, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, alkemicar, Glorija, SUZY75, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Bea, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Natalina, , Dim, Capka, , mušica, nata, missy, Bab, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, Dudadudaduda, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, regina78, Čupko1, pimbli, sissy, Gosparka, corinaII, ovnica29, Bebel, Ogla, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, Jim, linalena, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Tibi, Miss July, “tina”, TWEETY77, Ljubica, mimimuc, mala garava, Aurora*, loks, Teodora, Klara, nokia, Ici, Šiškica, Coolerica, Vali, Splicanka, Mali Mimi, Mmaslacak, Draga, Aleksandraj, Kaća, tisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Kika83, Točkalica, sanja1 F, matto, tigrical, jo1974, zedra, dir, Strumpfica, TwistedQ, Marnie, Karla 1980, Ameli, Narnija, Natica, Elena-mk, osijek, Pinky, Missy, ivana83, bubble_71, ivica_k, yasmina, amellee, nina1, gupi51, sivka, mare41, betty, Korny77, AnneMary, Vikki, Gabi25, Juliette, ninocka28, pinny, vojvođanka, issa11, Snow.ml, sara38, Marina27, dani82, Lilly, ž od milivoj73, mazica79, maca2, sivka, Ti, luna1, bugaoo, vita22, Cranky, duba13, Iva 2009, MAJONI974, Tuzna, Cortina, AuroraBlu, tihic, nataša, tiki_a, Sela, Kikla123, vesnare, venera21, m arta, Tlatincica, Miki76, taca70, marta7, sandric,
zlatica, Venera3
brzo je došla nova...možda nam bude uspješnija
Bok drage cure,
bila sam 2. mjesec na neuspješnom stimuliranom IVF (menstruaciju dobila prije nego se trebala vaditi betu), a sad nikako da mi dođe menstruacija, kasni mi već 10 dana i imam povremene bolove u lijevom jajniku, test sam radila i negativan je. Je li zna tko je li moguće da je to posljedica tog postupka i da li bi se trebala javiti dr. ili je to normalno da se ciklus tako poremeti nakon hormonalne terapije?
Blekonja vibriram svom snagom za SREĆU ~~~~~~~~~~ da se oplodi tvoje dragocjeno Jaje, da odeš po svoju mrvu
~~~~~ da miluješ drobu i da nam javiš za 14 dana VELIKU
~~~~ BETU
![]()
eto to ti želim od![]()
hvala vam cure moje drage, rasplakale ste me evo na........... (vidim da su mi zaželjele sreću same trudnice) možda je i to neki znak, a ja ih ovih dana samo tražim
ma i ja vama drage moje želim lijepe i mirne trudnoće onako baš dosadne po školski
vas sve i šaljem bezbroj morskih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
naravno svi se možete poslužiti!!!!!
evo našla sam na rodi nešto... jel tebi tako
http://forum.roda.hr/threads/15652-S...8Dani-iscjedak
"oplodila se i dobro izgleda!!"- kaže moja biologicahvala vam cure moje
molim vas vibrajte mi još malo trebam još vaših pozitivnih vibri..... do sad su upalile![]()
Blekonja, puno ~~~~~~~~~~ za transfer pa betu
Blekonja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sutra imam prvu folikulometriju, pa da vidimo koliko je js...
Na folikulometriji se gledaju folikuli, a prilikom punkcije, punkcijom folikula, dobivaju se i vidi se koliko ima jajnih stanica. Cini mi se vrlo vaznim da ne brkamo pojmove, stoga se osjecam duznom da na to ukazujem. Ne zamjeriti mi na tome.
tigrical sretno u ovom postupku, od prve folikulometrije, preko bezbolne punkcije i uspjesnog transfera do pozitivne bete!
Blekonja neka ti bude bas ta jedna jajna stanica sretna i dobitna!
Tigrical za puno lijepih folikulića sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Blekonja za jednu ali dobitnu stanicu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Blekonja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
blekonja,~~~~~~~~~~~~~~~~i dalje da sve bude školski, pa i beta!
tigrical,~~~~~~~~~~~~~~~~~za lijepe folikule iz kojih će punktirati kvalitetne js!
ja sam sutra na uzv, ako je endometrij dobar, u petak smo na FET-u! marti_sk, evidentiraj me![]()
tigrical, još jednom-sretno draga, i trebaju se i inače ispravljati lapsusi, ne zbog nas iskusnijih, nego zbog novih cura, a i zbog drugih razloga, kiss.
tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
Blekonja i tigrical puuuuuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i puno
i svim ostalima kojima treba...
tigrical držim fige za sutra i dalje
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
blekonja da i ovdje malo zavibram za utorak
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dobro jutro, drage moje, kuham kavicu, nes, čaj, pa se poslužite
Evo mene iz Ljubljane već nazad. Kaže dr. da ima folikula, ali su mali, par većih 7,8,9. U petak ponovo uzv, a u nedjelju valjda punkcija.
Držite fige da narastu! Pusa!
tigrical ~~~~~~~~~~~da lijepo rastu i hvala na kavi, kiss
Posljednje uređivanje od mare41 : 12.04.2010. at 07:58
curke, koje ste bile na PP savjetovanju, aj ćirnite tu http://forum.roda.hr/threads/54765-I...36#post1593636
eto, rekli su mi da pišem ovdje jer ja ne znam još gdje spadam...
naime, bete vidite iz potpisa. danas sam bila na 1. uzv, znam da je jako rano ali dr. je rekla da može čim je beta iznad 1000.
dobra vijest je da se vide dvije male GV, 4.7mm i 4.4mm. i ništa drugo još u maternici.
ali izbezumile ju ciste na jajnicima...
imala sam hiperstimulaciju u ovom postupku menopurima ali mislila sam da je to iza mene. međutim, kaže dr. da je i beta tako dobra i zbog tih cista i rekla mi je da moram strogo mirovati...
rekla sam joj da šetam od prvog dana nakon transfera, ne radim ali živim: šetam na kavu, idem u dučan, kuham, peglam... čak sam se jutros htjela i na posao vratiti kad sam vidjela koliko je beta danas...
ali ona kaže ne. doma i mirovati dok te ciste ne popucaju i ne odu, da ne povuku i mrve sa sobom. pa kakve veze imaju te ciste na jajnicima sa mrvama u maternici?
mislim, naravno da ću je poslušati. i idem sa njezinim slikicama u petak u Vinogradsku pa ćemo vidjeti što će reći moj dr...
sva sreća da sam otišla danas k njoj privatno mada sam znala da je turbo prerano - tek sam ušla u 5. tjedan. ali eto, isplatilo se, jer bi ja već bila na poslu, ma sve osim mirovanja...
što vi mislite o cijeloj toj priči..? jel imala koja takva iskustva sa trudnoćom pod hiperstimulacijom?
anana1,mislim da cu ja imati slicnu pricu...IVF 3 mj, takodjer hiperstimulacija menopurima, 26 j.s,beta 16 d.p.t. 718,ultrazvuk cu raditi u srijedu VV, u zadnjih par dana osjecam jajnike,posebno nakon hodanja, imam malo mucnine i umor, uglavnom odmah nakon punkcije doktor mi je rekao da cu u slucaju trudnoce morati mirovati 1O tjedana, jer trudnoca zbog hormona pojacava hiperstimulaciju.. ne mirujem strogo, kratka setnja vani, ponekad skuham, pazim da ne nosim tesko...moj ti je savjet ne idi raditi i odmaraj sta vise..nisam ti puno pomogla, valjda ce se javiti i netko s vise iskustva..
Drage moje, danas bili na prvom uzv, imamo jednu malu bebicu i srce nam kuca, vidila sam kako treperikoji osijećaji ...neopisivo. Želim vam svima od srca
da to što prije osjetite ~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Bublice3 ,baš mi je drago zbog bebice! Želim vam sreću do samog kraja!![]()
Romanice i Crvenkapice, žao mi je
Držite se cure...
mikulica, naprotiv, jako si mi pomogla, samo ne mogu vjerovati da bi trebala mirovati 10 tjedana!!?? nadam se da u tih 10 ulazi ovih 5 od prvog dana zadnje m. ili 10 tjedana od oplodnje?
bublica, mislim da, nakon poz. bete, sve mi živimo prvo za taj osjećaj koji si ti upravo doživjela! bravo za bebicu i mamicu!
Bublice, bravo za srčeko![]()
Blekonja, šaljem puno puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši mogući ishod!
Tigrical, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ puno lijepih folikulića i kvalitetnih stanica!
Ivica-k, za dobar endometrij i uspješan FET!
Mi smo odlučili pokušati još jedan čisti prirodanjk. Danas sam bila na prvoj folikulometriji, sutra idem ponovo... S obzirom na moj visoki FSH i salbu rezervu j.s. prilično me strah...
Curice, šaljem vam veeeeliki cmoki puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Bublice bravo za malo srce!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Blekonja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
ja ću morati još napumpati svoj endić prije fet-a, danas je svega 5,1 mm
razveselila me vijest od bublice i ines
i kako je bublica rekla, nadam se da ćemo i mi ostale uskoro vidjeti malokako treperi
![]()
bubliceza malo srčeko i neka sve bude tako školski i dosadno do kraja!!
mikulica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da hiper prođe i da sve ide najboljim mogućim tokom
hvala vam drage moje na vibricama, sutra smo na transferu idem ja po mog malog borcaljubim vas sve!!!! (zavibrajte koju
)
evo i ja svima šaljem kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ uzmite koliko god vam treba![]()
anane, nisam sigurna kako se racuna, al moguce je od dana transfera, moj je bio 19.3. a ginekologica mi je otvorila bolovanje do 2.6., al ne brini simtomi hiperstimulacije mogu proci i znatno ranije...nisam nigdje procitala da hiperstimulacija moze ugroziti trudnocu...vise info o hiperstimulaciji ima u rodinoj brosuri neplodnost, na stranici potpomognuta oplodnja ili probaj upisati hiperstimulacija u trudnoci...
bublice cestitke za srceko...sreeeetnooo..
blekonja...sreeeetnooo..
Anana1 draga, ne znam puno o trudnoći pod hiperstimulacijom, nikad nisam došla do bete, ali samo bez straha, bilo je već slučajeva i sve bude super, miruj, nemoj ić radit, mazi trbuh, očistit će se ciste i sve će bit super. Šaljem ti puuuno pozitivnih vibri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pato ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za super prirodnjak
bublica3 bravo za srčeko
ivica k ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za endić
blekonja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer
Svima ostalima za šta god vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
blekonja , draga želim ti svu sreću svijeta i, nek ovaj put to bude to
pinky za tebe
ivica k za uspješnu akciju~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bublice pa to su baš divne vijesti
tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za sve u postupku do neba~~~~~~~~~~~~~~~za savršen ishod
ginger, rozalija, ina, supermen, sretna, ana-, susanaab, dodirko,i svim ostalim curicama
Blekonja svu sreću ovoga svijeta ti želim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~
da bude dobitni
~~~~~
Blekonja ~~~~~~~~~~~~~~~~~ evo ti Cito trudničkih vibri, neka ti budu zarazne!
Tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje folikuliće!
Ivica k ~~~~~~~~~~~~~~~~ ovaj će upaliti!
Mikulica,ja sam bila hiperstimulirana, preležala 21 dan od punkcije s puno lijekova i tekućine, a sad već laganini radim. Ne znam ti za ciste, meni su samo blago uvećani jajnici, ali dr. je prezadovoljan kako se sve smirilo.Sretno!
Ups, lapsus, ovo o hiperstimulaciji bilo namijenjeno za Ananu1, da se Mikulica ne osjeti prozvana!
goa, kakvih lijekova???
meni je punkcija bila 23.03. dakle prije 20 dana i tek mi je jučer privatnica rekla da imam te velike ciste... ništa za lijekove, ništa za tekučinu, samo mirovanje i to tako da ni do dučana ne smijem, ni na kavu 10 min prošetati...
ne štima to meni nešto...
ali do petka ću izdurati pa ću vidjeti što će moj dr. reći.
tako mi se ide raditi... ja obožavam svoj posao.. izludit ću doma. nemam ništa drugo osim razmišljati "što ako..." Pa radje bi bila na poslu cijeli dan!
anana, nemoj biti tako zabrinuta...pogotovo ako nemas jake simptome, u slucaju plitkog disanja i bolova u predjelu pluca odi doktoru..obrati paznju da uzimas dovoljno tekucine i da mokris..jer hiperstimulacija zadrzava tekucinu u organizmu..pricekaj do petka da vidis sta ce sta ce ti tvoj MPO dr reci..do tada miruj i ne brini, nije dobro za bebaca...
koliko sam procitala po forumima, hiperstimulacija nije tako rijetka i najcesce prodje sama od sebe, mirovanjem, u tezim slucajevima dolazi do hospitalizacije i dobiva se infuzija...
mislim da te doktorica malo previse prepala...drz se, vani je ionako hladno, brzo ce petak..
Anana1 bravo za 2 mališana i vjerujem da će ti sve biti ok!!
Bublic3 predivno za maloi neka samo jako kuca
svim ostalima~~~~~~~~~~~za postupke, folikule itd.
Prijavljujem jučer prvo pikanje.