Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2031

Tema: Odbrojavanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj snow.ml prvotno napisa Vidi poruku
    brzo je došla nova...možda nam bude uspješnija
    uh i ja se nadam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz sve snage za sve čekalice, pikalice, šmrkalice, hrabrice i naravno naše trudnice i mamice

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Bok drage cure,
    bila sam 2. mjesec na neuspješnom stimuliranom IVF (menstruaciju dobila prije nego se trebala vaditi betu), a sad nikako da mi dođe menstruacija, kasni mi već 10 dana i imam povremene bolove u lijevom jajniku, test sam radila i negativan je. Je li zna tko je li moguće da je to posljedica tog postupka i da li bi se trebala javiti dr. ili je to normalno da se ciklus tako poremeti nakon hormonalne terapije?

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj mazica79 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok drage cure,
    bila sam 2. mjesec na neuspješnom stimuliranom IVF (menstruaciju dobila prije nego se trebala vaditi betu), a sad nikako da mi dođe menstruacija, kasni mi već 10 dana i imam povremene bolove u lijevom jajniku, test sam radila i negativan je. Je li zna tko je li moguće da je to posljedica tog postupka i da li bi se trebala javiti dr. ili je to normalno da se ciklus tako poremeti nakon hormonalne terapije?
    i meni je identično tako...nikad mi nije tako kasnilo...vjerovatno je to neko vrijeme vani...samo što sam ja imala jučer jake bolove kao pred M i imala sam nekakvu sluz i rozu mrlju...
    što li se to događa...

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj mazica79 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok drage cure,
    evo našla sam na rodi nešto... jel tebi tako
    http://forum.roda.hr/threads/15652-S...8Dani-iscjedak

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •