eto, rekli su mi da pišem ovdje jer ja ne znam još gdje spadam...
naime, bete vidite iz potpisa. danas sam bila na 1. uzv, znam da je jako rano ali dr. je rekla da može čim je beta iznad 1000.
dobra vijest je da se vide dvije male GV, 4.7mm i 4.4mm. i ništa drugo još u maternici.
ali izbezumile ju ciste na jajnicima...
imala sam hiperstimulaciju u ovom postupku menopurima ali mislila sam da je to iza mene. međutim, kaže dr. da je i beta tako dobra i zbog tih cista i rekla mi je da moram strogo mirovati...
rekla sam joj da šetam od prvog dana nakon transfera, ne radim ali živim: šetam na kavu, idem u dučan, kuham, peglam... čak sam se jutros htjela i na posao vratiti kad sam vidjela koliko je beta danas...
ali ona kaže ne. doma i mirovati dok te ciste ne popucaju i ne odu, da ne povuku i mrve sa sobom. pa kakve veze imaju te ciste na jajnicima sa mrvama u maternici?
mislim, naravno da ću je poslušati. i idem sa njezinim slikicama u petak u Vinogradsku pa ćemo vidjeti što će reći moj dr...
sva sreća da sam otišla danas k njoj privatno mada sam znala da je turbo prerano - tek sam ušla u 5. tjedan. ali eto, isplatilo se, jer bi ja već bila na poslu, ma sve osim mirovanja...
što vi mislite o cijeloj toj priči..? jel imala koja takva iskustva sa trudnoćom pod hiperstimulacijom?