bublice žao mi je![]()
Bublice, žao mi je
Nažalost i previše nas zna kako ti je...zato ako treba, tu smo!
ajme bublice tek sam sad vidjela,nemam riječi,nije pošteno!
nažalost sada kao da me netko vratio u prošlost i evo suze mi s tobom naviru i opet ponavljam nije pošteno...drži se draga...uz tebe smo,mislimo na tebe.
Ajoj bublice.....tako mi je zao mila
Drzi se curo![]()
Bublice ne znam sta bi ti rekla osim da mi je uzasno zao i mogu mislit kako se osjecas,uz tebe smo
Blekonja cestitam ti od srca,slabije sam na forumu pa malo kasnim~~~~~~~~~~~~~~da sve bude u redu
Bublice draga, užasno mi je žaodrži se i želim ti da brzo nađeš snagu za dalje
![]()
Bublica draga,s tobom. A tako sam se veselila radi tvoje trudnoće. Na žalost, jako dobro znam kako se osjećaš...
Bublice moja draga, ja još uvijek ne mogu vjerovat da se ovo događa. Zamišljala sam našu sretnu sunčanu kavicu i što ću vam sve reći.... sad se osjećam prazno. Potpuno prazno....
Neka ti dragi Bog da snage da se probudiš iz ove noćne more.
S tobom sam danas u mislima.![]()
Posljednje uređivanje od Denny : 27.04.2010. at 11:40
Korny77 moram poskočit i ovdje, još jedna trudnica sa SD!!!!!!!! Čestitam!!!!!![]()
korny77 čestitkeeeeee![]()
Posljednje uređivanje od mare41 : 27.04.2010. at 14:35
bublice žao mi je...stvarno mi je žao...mogu samo zamisliti kako se osječaš, a već od zamisli mi se steže želudac, zato draga...uz tebe smo sve!
uiuiui.. nema me par dana i ono već 3 stranicedrž betice, drž crtice... čestitam svima, a ostalima naravno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dragoj Bublici šaljem veliki zagrljaj i potporu da sve dobro prođe te da smogneš snage da što skorije budeš ponovno na Rodinom odbrojavanju!
što se mene tiče... odlučila sam se na test, koji sam napravila jutros u 4 jer nisam više mogla trpit... kako je podsvijest zanimljiva! Bez obzira što je 4 ujutro, što ništa ne vidim i doslovce teturam u zahod, ali ne, ne... prpa se po torbi, kida se omot i ! čak se čeka srednji mlaz! ali...
ništa od ovog puta! nema druge crte... svjetlila sam mobitelom i badala po tipkama da se ekran ne izgasi cijelih 5 minuta, ali džaba ona druga crta ko da mi se ruga i postaje sve očitija, dajući mi do znanja da je test ispravan a moja beta negativna. MM se samo privio uz mene i šutke smo ležali dok nismo trebali na posao.
Onda ustajanje, spremanje na posao.
'A šta'š!' kažem sebi 'Idemo dalje' MM veli samo 'Žao mi je jube, ba sam mislio da nosiš jednog malog pišonju'
e hebi ga... odmah suze na oči...
pogledam na sat.... obrišem suze i ajmo... nema druge... vađenje krvi u čet mi je sada smiješno, čak ni utriće nisam stavljala, mislim da bi mi normabel sada više odgovaraoali nema tu neke filozofije, sve je to sastavni dio nas ovdje, zar ne?
pusa svima!
a draga ogla, pretplatile smo ovakve scenarija, sve znamo kako je to... bitno je zadržati pozitivan stav, a ti ga imaš![]()
![]()
Ksena28... ma i mi ćemo gurat jednog dana naša Mclaren kolica![]()
Ogla, hvala na poz vibracijama, pratim te od ljetos i drzim palceve za slijedeci put![]()
Ogla, jednom čemo i mi izači iz tog začaranog kruga, jednom čemo svi mi doživjeti trocifrenu betu, i onaj nevidljivi plusić, kojeg tako žarko želimo, postat će vidljiv cjelom svijetu!
Korny77, čestitke još jednom i uživaj u svom neprocijenjivom daru![]()
Olga e baš mi je žao.... nadam se da ćeš već u slijedećem pokušaju ugledat taj plus i da ćeš svom dragom nosit malog popišanca![]()
ogla žao mi je, ali imaš super stav...želim ti svu sreću sljedeći put
kornyy čestitam ti i ovdje super beta
bublić ako nas čitaš puno, puno puno tedrži mi se draga!!!!
Posljednje uređivanje od Blekonja : 27.04.2010. at 19:19
Ogla, uspjela se i nasmijati na ono s kolicima...bravo za stav, kako kažem sad si samo još korak bliže do svoje bebice.
Svima puse od mene i moje bebolinice koja muku muči sa zubekimaslatke brige...
Ajme, Bublice, jako mi je žao is tobom, a i držimo ti fige da čim prije ponovno staneš na noge i kreneš dalje!
Ogla, naravno da mi je i tebe i svih ostalih sličnih sudbina, žao, ali vidim da imaš puuuuno pozitive u sebi, kao da vidim samu sebe! Bravo!Vidim da kad nam je najteže, mi bacamo na zaj..anciju! Mraaaak
.. eh što volim ovaj forum zbog nesebične podrške, pa svaki put se zabezeknem...od srca hvala!
p.s. Snekice, točno... nema druge već humorom protiv potištenosti!
Bublice baš mi je žao. Evo radovale smo se s tobom, a sada moramo tugovati
Ne daj se. Opet ćemo mi skakati skupa s tobom i taj put će biti do kraja![]()
ogla žao mi je, ali stav je mrak...baš si me lijepo nasmijala jutros što je vjeruj mi ovih dana jako teško........želim ti svu sreću sljedeći put![]()
curke meni je 03.05 dan za vadit betu..i nemam nikakve simptome..ali baš nikakve!!!
i naravno u komi sam zbog toga
korny čestitam na krasnoj beti
olga žao mi je što ovaj put nije uspjelo, ali tvoj stav je za +5, želim ti svu sreću u sljedećem postupku
![]()
Bublice, jako mi je žao.
Ogla, žao mi je.
Korny, čestitam.
Bubli...zaista nije fer...drž se draga
![]()
I ja vadim betu 3.05 i simptomi nula
andreja hvalato budi nadu!
Ogla žao mi je, li bravo za stavŽelim ti da to bude čim prije i jedan veliki plus idući put!
Korny bravoIpak malo sunca na tmurni forum...
cure, da li zna tko što je s blizancima naše Andreee, baš sam pomislila na njih?
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Beta 11 dpt (14 dnp) 9,62
vraćen 1 embrij
cure pomagajte, jel imao netko ovakav slučaj?
n&a, sve iznad 5 znači trudnoću,
o kakvoj je trudnoći riječ nažalost,to se sad ne može sa sigurnošću znati.
Doc. će ti sigurno reći da nastaviš terapiju( utrogestan) ako uzmaš i za dva dana da ponoviš betu.
Ponekd su mogu dogoditi i greške u labu, no bez obzira na sve , ne bih gubila nadu.
Na forumu je bilo trudnoća s niskom betom koje su uredno završile,
a bilo je i urednih beta čak i trocifrenih ali se trudnoća nije održala do kraja
zato samo hrabro i naravno provjeri betu ponovo....![]()